NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 09-12-2019
Bronkhorst Nederland BV
TEL: +31 318 55 12 80
Lunet 10c
NL-3905 NW   Veenendaal
Contact
Bedrijfsvideo
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Bronkhorst High-Tech biedt het meest uitgebreide productenpakket aan thermische en coriolis Mass Flow Meters en Controllers ter wereld. De producten zijn beschikbaar voor toepassingen in laboratoria, de industrie en voor explosiegevaarlijke ruimten.
Het meetbereik voor gassen is van 0,02…1 mln/min tot 220…11000 m3n/uur en voor vloeistoffen van 1,5…30 mg/uur tot 12...600 kg/uur. Naast alle oplossingen op het gebied van massa flow biedt Bronkhorst een unieke serie Druk Meters en Controllers met een meetbereik van 2...100 mbar tot 8...400 bar. Thermische, coriolis en druksensoren kunnen worden gecombineerd met Bronkhorst regelventielen, industrieel uitgevoerde electro-pneumatische regelkleppen van research control of inerte pompen. Een combinatie van gas- en vloeistofregeling wordt geleverd in de vorm van het CEM verdampersysteem. Hiermee kan naast water een zeer breed scala aan precursoren uiterst stabiel verdampt worden.
Producten
Producten, diensten
 Gas Flow - gasmeters gasregelaars
 Vloeistof - vloeistofmeters vloeistofregelaars
 Coriolis - Coriolis Mass Flow Meters en Controllers voor lage doorstromingen
 Drukmeters/regelaars - drukmeters drukregelaars
 Damp dosering - damp dosering
 Kalibratie - kalibratie
 Regelventielen - regelventielen kleppen
 Manifold - klantspecifiek manifold flow-sms iq+
 digitale veldbus - digitale veldbus multibus
 Surface treatment - oppervlakte behandeling
Expertises
Pompen - Toepassingsgebied - Doseerpompen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Doseerkleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Fijnregel kleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Regelafsluiters
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Concentratie
Lees meer
Expertises
Pompen - Toepassingsgebied - Doseerpompen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Doseerkleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Fijnregel kleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Regelafsluiters
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Concentratie
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Drukmeters
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Flow/ doorstromingsmeters, -testers
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Rotameters
Veiligheid - Veiligheidsrichtlijnen - ATEX
Doseren, Meten, Wegen - Gravimetrisch doseren - Batch doseren

Artikelen

Kennisbijdragen

Productnieuws

Flowmeters / regelaars met CANopen®-interface CANopen veldbusinterface voor flowmeters en -regelaars
Flowmeters / regelaars met CANopen®-interface
CANopen veldbusinterface voor flowmeters en -regelaars Bronkhorst High-Tech kondigt de beschikbaarheid aan van een CANopen-veldbusinterface voor haar flowmeters en regelaars voor gassen en vloeistoffen, evenals op de digitale drukregelaars. CANopen stelt system-integrators in staat om te werken met een hoog niveau van maatwerk en optimalisatie in een bepaalde toepassing, om zo de best mogelijke communicatieprestaties te bereiken. De veldbus maakt cyclische communicatie met 1 Mbit/s mogelijk met maximaal 127 knooppunten in een netwerksegment. Net als DeviceNet is het CANopen-protocol gebaseerd op CAN. Voor de gebruiker betekent dit dat de basiscommunicatiemogelijkheden en de busaansluitingen sterk op elkaar lijken. Bronkhorst heeft jarenlange ervaring met veldbuscommunicatie. Met het "multi-bus"-concept biedt het klanten een uitgebreide keuze uit zeven veldbusinterfacemogelijkheden. Het brede scala aan digitale meet- en regelapparatuur wordt in veel verschillende markten toegepast, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelen- en
07-02-2020  |  461x  | 
Nauwkeurige dosering van corrosieremmers  Hoe kan corrosie voorkomen worden?
Nauwkeurige dosering van corrosieremmers
Hoe kan corrosie voorkomen worden? Corrosie kan een groot probleem zijn in industriële toepassingen, met name in de chemische bedrijfstak, de verwerkende industrie en de olie- en gassector. Deze sectoren hebben in de bedrijfsvoering en productie te maken met veeleisende milieu- en verwerkingsomstandigheden. Vaak is het economisch verstandig om corrosie te voorkomen of in toom te houden. Met een systeem voor corrosieremming worden kleine hoeveelheden (bio)chemische stoffen aan het proces toegevoegd. De doeltreffendheid van een dergelijk systeem staat of valt met de juiste toevoerhoeveelheid en kan ook worden beïnvloed door de omgevings- en procescondities; nauwkeurigheid is dus het sleutelwoord. Een regelsysteem voor een geringe doorstroming met een (mini) CORI-FLOW massflowmeter van Bronkhorst kan helpen de toevoer van corrosieremmers nauwkeuriger te doseren. Zuivere massadebietmetingen verricht u met deze flowmeter, een zeer nauwkeurig werkend instrument met een groot regelbereik. Deze meter
13-03-2019  |  1578x  | 
Industriële gasflowmeters met PROFINET Bronkhorst IN-FLOW-massflowmeters en -regelaars
Industriële gasflowmeters met PROFINET
Bronkhorst IN-FLOW-massflowmeters en -regelaars De IN-FLOW-massflowmeters en -regelaars van Bronkhorst High-Tech beschikken over een robuust IP65-ontwerp (stof- en waterdicht). De instrumenten zijn verkrijgbaar voor flowbereiken tussen 0,05-1 mln/min en 200-10000 m3n/h luchtequivalent. Bronkhorst maakt bekend dat er nu ook een Profinet-veldbusinterface beschikbaar is voor de industriële massflowmeters en -regelaars voor gassen. Profinet wordt de ”nieuwe norm voor industriële automatisering” genoemd en maakt flinke besparingen mogelijk op het gebied van configuratie en bediening. Door het brede scala aan functies maakt de flexibele architectuur van Profinet innovatieve, flexibele en kostenbesparende automatisering van machines mogelijk: maximale prestaties en nauwkeurigheid, flexibele adressering en modulair ontwerp, snelle bediening dankzij de open toegang en gedefinieerde interfaces, en optimale diagnostiek van zowel apparatuur als het netwerk. Bronkhorst beschikt over jarenlange ervaring met veldbuscommunicatie.
22-01-2019  |  2100x  | 
Laat meer zien (23)

Productbeschrijvingen

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren