FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 01-02-2018
Metrohm Nederland BV
TEL: 085-3036460
FAX: 085-3036470
Bijdorpplein 13-15
NL-2992 LB   Barendrecht
Contact
085-3036464
Productspecialist Verkoop
Metrohm Nederland verkoopt al meer dan 50 jaar de producten van Metrohm AG, Cole Parmer en Masterflex, Socorex en Metrohm Process Analytics in Nederland.
De producten van Cole Parmer richten zich op zowel laboratoria en industrie. Met een leveringsprogramma van meer dan 40.000 artikelen het meest omvangrijke programma op de Nederlandse markt. De nadruk hierbij ligt op ’liquid handling’. De slangenpompen van Masterflex is de grootste en sterkst groeiende productgroep. Door wekelijkse zendingen vanuit Amerika worden korte levertijden gerealiseerd. De service van de producten wordt door Metrohm Nederland zelf verzorgd.
De missie van Metrohm Nederland is het streven naar een langdurige relatie met haar afnemers door het leveren van een optimale performance wat betreft diensten en distributie. De diensten richten zich op applicatiesupport, training en opleiding en technische service.
Merken
Masterflex,
Lees meer
Merken
Masterflex -
Producten, diensten
 Slangenpomp,
Lees meer
Producten, diensten
 Slangenpomp - pompkoppen, atex, OEM
Expertises
Pompen - Type, techniek - Slangenpompen
Laboratorium - Laboratorium-apparatuur

Productnieuws

Compacte online pH-analyzer Een superieur alternatief voor inline pH-meting
Compacte online pH-analyzer
Een superieur alternatief voor inline pH-meting Metrohm Process Analytics lanceert de 2026 pH Analyzer. Dit instrument maakt deel uit van een nieuwe familie van kostenefficiënte online procesanalyzers, die een geïntegreerde oplossing vormen voor de 24/7 online analyse van kritische chemische parameters in industriële processen en afvalwaterstromen. Ze worden vooral toegepast in de chemische- en voedingsmiddelenindustrie, alsmede de drinkwater- en industriële afvalwatersector. Deze single-method systemen zijn beschikbaar in verschillende applicatiespecifieke configuraties. Compacte analyzer voor online pH-meting De 2026 pH-analyzer, die online pH-metingen kan uitvoeren in twee monsterstromen, brengt de procesoperator veel gemak en tijdsbesparing. Omdat de pH-elektrode niet in de processtroom zelf zit, hoeft hij er ook niet te worden uitgehaald voor taken als reiniging en kalibratie. Dit is niet alleen handig voor de operator, maar werkt ook veiliger werken in de hand, zeker in het geval van monsternamepunten
12-12-2018  |  250x  | 
L/S Digital Miniflex slangenpomp Zoekt u een kleine slangenpomp met doseerfuncties welke ook nog extern aan te sturen is?
L/S Digital Miniflex slangenpomp
Zoekt u een kleine slangenpomp met doseerfuncties welke ook nog extern aan te sturen is? Dan is de nieuwe L/S Digital Miniflex Masterflex slangenpomp voor u de beste keuze. Klein: Deze compacte pomp is slechts 23,9 x 14 x 15,7cm (diepte x breedte x hoogte) Slim: De L/S Digital Miniflex slangenpomp kan gekalibreerd verpompen en geeft daarbij het debiet in de gewenste aanduiding aan. U kunt nauwkeurig doseren met de copy dispense functie. De doseerinstelbaar is instelbaar. Bij het beëindigen van een dosering of reeks doseringen geeft de pomp een geluidsignaal. De pomp is volledig extern aan te sturen. Veilig: De L/S Digital Miniflex slangenpomp beschikt over een geïntegreerde pompkop met een ingebouwde beveiliging. De Miniflex pomp stopt met pompen wanneer de pompkop geopend wordt en kan pas weer gestart worden bij een gesloten pompkop. Twee versies verkrijgbaar: 07525-20 Miniflex pomp met pompkop voor 1 pompslang (L/S-13, L/S-14, L/S-16 en L/S-25) Instelbaar toerental: 0,1-300 rpm Instelbaar debiet: 0,004-315 ml/min per pompslang 07525-40
03-06-2016  |  3087x  | 
Masterflex modulaire en Washdown slangenpompen Uitbreiding Masterflex programma met modulaire en Washdown slangenpompen.
Masterflex modulaire en Washdown slangenpompen
Uitbreiding Masterflex programma met modulaire en Washdown slangenpompen. De modulaire modellen hebben als voordeel dat de controller, voor de bediening, eenvoudig geplaatst kan worden waar dit het beste uitkomt. De controller kan bijvoorbeeld buiten een zuurkast geplaatst worden om de werkruimte optimaal te benutten of buiten een geïsoleerde ruimte. De Washdown modellen bieden als extra voordeel dat ze een IP66 rating hebben en dus gebruikt kunnen worden in omgevingen waar extra bescherming nodig is of in omgevingen waar hygiënisch werken en schoonmaken en ontsmetten van machines vereist is. Dit laatste is meestal het geval in de voedingsindustrie en bij farmaceutische bedrijven. De basis en uitgebreide modellen verschillen vooral in de mogelijkheden. Met de basis modellen kunt u vloeistoffen nauwkeurig van A naar B verpompen en deze pompen zijn op een eenvoudige manier extern aan te sturen. De uitgebreide modellen beschikken over een groter toerentalbereik en geavanceerde pompprogramma’s zoals continue verpompen, gekalibreerd doseren,
06-02-2014  |  3014x  | 
Laat meer zien
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel