Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 01-04-2021
Spraybest Europe BV
TEL: +31 20-4976780
FAX: +31 20-4976705
Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN   Zwanenburg
Contact
+31 (0)20 497 67 80
Dhr. R. Kottman
directeur
+31 (0)20 497 67 80
Dhr. A. Seijlhouwer
sales engineer
+31 (0)20 497 67 80
Dhr. Martijn kappelhof
Sales Engineer Sales
Spraybest Europe is een technische groothandel en importeur in onder andere industriŽle sproeiers, tankreinigings sproeiers en druppelafscheiders.

Onze kwaliteitsproducten worden toegepast in bijvoorbeeld :
- Milieutechniek
- Chemie en petrochemie
- Luchtbehandeling
- Scheepsbouw
- Pharmaceutische industrie
- Voedingsmiddelen industrie
- Brandpreventie

Dankzij de samenwerking met onze relaties en onze fabrikanten evenals onze jarenlange ervaring met onze producten en de vele toepassingen hebben wij in de afgelopen decennia een grote en trouwe klantenkring opgebouwd.

Spraybest haalt meer uit uw proces!
Producten
Merken
BETE Fog Nozzle, Munters Euroform, Exair Corporation,
Lees meer
Merken
BETE Fog Nozzle - Sproeikoppen voor o.a. reinigen, milieutechniek en brandpreventie
Munters Euroform - Druppelafscheiders voor milieutechniek, (petro) chemie, luchtbehandeling
Exair Corporation - Intelligente perslucht gereedschappen voor de industrie
Producten, diensten
 Sproeiers - industriŽle sproeiers voor bv. reiniging, gasbehandeling, koeling, brandpreventie, nevel sproeiers
 Druppelafscheider - Afscheiding van mist en druppels in allerhande (gasbehandelings) processen
 Tank reiniging - Silo en tank reiniging met (zelfroterende) sproeikoppen, CIP, Cleaning-in-place
 (Vloei)stof zuigers - Omkeerbare (pers/zuig) vatenpomp op perslucht
Expertises
Opslagsystemen - Tanks - tankreiniging
Milieu en energiebesparing - Milieu - reinigingsinstallaties

Artikelen

Productnieuws

EXAIR EasySwitch nat/droog zuiger Universeel toe te passen zuigsysteem op basis van perslucht.
EXAIR EasySwitch nat/droog zuiger
Universeel toe te passen zuigsysteem op basis van perslucht. De EXAIR EasySwich nat/droog zuiger is een universeel toe te passen zuigsysteem op basis van perslucht. Het schakelen tussen het opzuigen van vloeistoffen is zo eenvoudig als het verwijderen van het filter wanneer er vloeistoffen opgezogen moeten worden en dit weer terug plaatsten wanneer vast deeltje opgezogen worden. Het EXAIR EasySwitch systeem produceert†slechts 79 dBA geluid zonder dat aanvullende geluidsreducerende filters hoeven worden toegepast. In vergelijking tot andere fabrikanten, gebruikt de EXAIR EasySwitch minder perslucht om betere of vergelijkbare prestaties te leveren. Het EasySwitch zuigsysteem kan met diverse accessoires geleverd worden, zoals een standaard of een anti-statische zuigslang, drum-dolly, metalen zuigmonden en gereedschaphouder.
15-07-2020  |  1232x  | 
Bete electric hydropulse en flexflow Producten voor elektronisch aangestuurde sproeiers
Bete electric hydropulse en flexflow
Producten voor elektronisch aangestuurde sproeiers BETE presenteert twee nieuwe productlijnen: Electric hydropulseģ Sproeiers De BETE Electric Hydropulse sproeiers zijn elektrisch bediende (24V DC) sproeiers (geen perslucht benodigd). De sproeiers kunnen tot 150 aan/uit pulsen per seconde verwerken en zijn uit te rusten met standaard BJ, BJH, en CW-sproeier tips. Door de aan/uit tijd aan te passen is het debiet aan te passen zonder de druk en het sproeibeeld te veranderen. Verkrijgbaar in twee variaties: HygiŽnisch voedsel-veilig ontwerp (EHP Series) IndustriŽle economische uitvoering (EHPI Series) Bete flexflowô (FLX) Sproeier aansturing. De BETE FlexFlow sproeier aansturing is een vooraf samengesteld controlepaneel voor geautomatiseerde aansturing van BETE Electric HydroPulse sproeiers en magneetventielen voor HP / XA / SAM sproeikoppen. De aansturing is Plug-and-Play De FlexFlow sproeier aansturing is leverbaar in twee uitvoeringen: De BETE FlexFlow 1000; tot 12 sproeiers in 2 zones. De bete flexFlow 2000; tot
09-12-2019  |  2027x  |   | 
BETE HydroWhirl Orbitor 100 Krachtige tankreiniging met roterende puntstralers voor kleine tot middelgrote tanks
BETE HydroWhirl Orbitor 100
Krachtige tankreiniging met roterende puntstralers voor kleine tot middelgrote tanks De handzame Orbitor 100 is de nieuwste aanvulling op de serie BETE tankreinigings sproeiers. Met minder dan 20 cm lengte, een benodigde doorlaat van 8,5 - 10 cm en een gewicht van slechts 2,5 kg is de Orbitor 100 zeer geschikt voor krachtige reiniging van uw kleine tot middelgrote tanks tot ō 15 meter. Benodigd debiet ligt tussen 45 en 200 liter per minuut bij een vloeistofdruk tussen 3 en 10 bar. Dankzij dubbele rotatie komen de puntstralers op elke vierkante centimeter in uw tank! De Orbitor 100 is uniek in eenvoud, het onderhoud is mogelijk in minder dan 15 minuten. De unieke combinatie van reinigingskracht, efficiency en levensduur maakt dat de Orbitor 100 een zeer korte terugverdientijd heeft. Ontworpen om te kunnen voldoen aan de hoge eisen van industrieŽn als levensmiddelen, brouwerijen, zuivel, chemie en farmacie is deze sproeier met ATEX certificaat ook zeer geschikt voor de chemische industrie. Keiharde reinigingskracht bij een zo laag mogelijk
04-07-2016  |  5739x  | 
Laat meer zien (3)

Productbeschrijvingen

EXAIR luchtmessen. Een efficiŽnte manier voor koelen, schoon- of droogblazen van producten
EXAIR luchtmessen.
Een efficiŽnte manier voor koelen, schoon- of droogblazen van producten Het gebruik van luchtmessen is een efficiŽnte manier voor bijvoorbeeld het koelen, schoon- of droogblazen van producten op bijvoorbeeld lopende banden. Een EXAIR luchtmes is een efficiŽnter, stiller en krachtiger alternatief voor blower aangedreven luchtmessen, fluisterende handjes en een buis met gaatjes op perslucht. De EXAIR luchtmessen maken gebruik van perslucht dat door een smalle, rechte spleet geblazen wordt. Het speciale profiel van het luchtmes zorgt er vervolgens voor dat omgevingslucht aangezogen wordt wat een versterking van luchtstroom geeft van 40:1. De EXAIR luchtmessen zijn leverbaar in 3 modellen, elke met hun specifieke eigenschappen. Speciaal voor het droogblazen of koelen van bijvoorbeeld ronde producten zoals slangen, draden of kabels zijn ronde luchtmessen verkrijgbaar, zogenaamde luchtwissers. Kijk voor alle mogelijkheden op onze website en ontdekt wat uw besparing op uw perslucht verbruik kan zijn.
05-03-2021  |  207x  |   | 
EXAIR vatenpompen en spanenzuigers Vloeistoffen en vaste deeltjes opzuigen met perslucht.
EXAIR vatenpompen en spanenzuigers
Vloeistoffen en vaste deeltjes opzuigen met perslucht. Met de EXAIR vatenpompen en spanenzuigers bieden wij een uitgebreid gamma apparaten om snel en veilig vloeistoffen en/of vaste deeltjes op te zuigen en te scheiden. De EXAIR producten onderscheiden zich doordat zij enkel gebruik maken van perslucht. Er wordt geen gebruik gemaakt van een elektrisch aangedreven pomp welke verstopt kan raken of elektrische gevaren met zich mee brengt. Kijk voor de beschikbare producten op onze website.
05-07-2019  |  2898x  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren