FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 05-04-2019
Easyfairs NV
TEL: +32 2 740 10 70
FAX: +32 2 740 10 75
Hoofdkantoor Brussel
Rue Saint-Lambert 135
BE-1200   Brussel
TEL: +31 (0)183 680 680
FAX: +31 (0)183 680 600
Easyfairs Netherlands BV
Franklinweg 2
NL-4207HZ   Gorinchem
TEL: +32 3 260 81 40
FAX: +32 3 237 87 71
Easyfairs NV
Jan Van Rijswijcklaan 191
B-2020   Antwerpen
Contact
+31 183 680 618
Dhr. Bas van Gent
Group Event Director Easyfairs Netherlands BV
+31 183 680 638
Mw. Marita Marcelis
Account manager Solids Rotterdam / Antwerpen
+31 183 680 643
Dhr. Michiel Schröder
Account manager Pumps & Valves Rotterdam
+31 183 680 257
Mw. Debbie van Middelkoop
Account manager Maintenance Gorinchem
+31 183 680 622
Mw. Corine Visser
Head of Events Easyfairs Netherlands BV
Informatie over Artexis Easyfairs

Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs Evenementenhal is het bedienen van communities en ‘een beeld te geven van hun toekomst’ op niet te missen evenementen die aansluiten op hun behoeften.

Easyfairs Evenementenhal organiseert meer dan 80 evenementen in Nederland. Het portfolio bestaat onder meer uit: Bakkersvak, Dutch Comic Con, Empack, Green Expo, Pumps & Valves, Transport & Logistics, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, Landbouwdagen Intensieve Veehouderij, HortiContact, Transport Compleet, Auto Prof, Bouw Compleet, De Groene Sector, Maritime Industry, Trendz, Aqua Nederland Vakbeurs en Infra Relatiedagen.

Easyfairs Evenementenhal beheert 3 eventlocaties in Nederland: Hardenberg, Gorinchem en Venray. Alle locaties bieden uiteenlopende mogelijkheden voor zowel particulieren als de zakelijke markt voor beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen en (bedrijfs)feesten. Iedere locatie beschikt over 30.000 tot 40.000 m2 expositieruimte, moderne restaurants en 4.000 parkeerplaatsen.

Easyfairs Evenementenhal streeft ernaar om Nederlands meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in voor haar medewerkers en creëert het sterke merken.

‘Visit the future’ met Easyfairs Evenementenhal.
Actuele beurzen
Actuele beurzen
photo
Merken
Empack, Maintenance, Transport & Logistics, Solids, Pumps & Valves,
Lees meer
Merken
Empack - The future of packaging technology
Maintenance - Dé vakbeurs voor industrieel onderhoud en asset management
Transport & Logistics - The future of multimodal transport & logistics services
Solids - Trade show for granules, powder & bulk solids technologies
Pumps & Valves - Dé vakbeurs voor technologie en innovatie in pompinstallaties en industriële componenten
Producten, diensten
Easyfairs, Solids, Pumps & Valves, Empack, Transport & Logistics, Maintenance,
Lees meer
Producten, diensten
Easyfairs - Vakbeursorganisatie; Tijds- en kostefficiënte vakbeurzen
Solids - Trade show for granules, powder & bulk solids technologies
Pumps & Valves - Dé vakbeurs voor technologie en innovatie in pompinstallaties en industriële componenten
Empack - The future of packaging technology
Transport & Logistics - The future of multimodal transport & logistics services
Maintenance - Dé vakbeurs voor industrieel onderhoud en asset management
Expertises
Dienstverlening - Beursorganisatie

Actuele events

Solids Rotterdam Rotterdam
Op 2 & 3 oktober 2019 komen specialisten in bewerking, opslag en transport van droge bulkgoederen samen om kennis uit te wisselen en zaken te doen. Solids Rotterdam vindt gelijktijdig plaats met vakbeurs Pumps & Valves. Met ruim 250 exposanten vormen ze samen het grootste evenement voor de vloeibare en droge industrie in Nederland. Solids Rotterdam is de enige vakbeurs in Nederland voor de complete bulksector. Dit succesvolle tweedaagse netwerkplatform vindt voor de achtste keer plaats in Rotterdam Ahoy. Meer dan 3.000 bezoekers bezochten dit evenement in 2017.
02-10-2019 | Vakbeurs | 2 dagen | Rotterdam | Toegang: Gratis (na registratie)
Pumps & Valves Ahoy Rotterdam
Op 2 & 3 oktober 2019 komen experts in bewerking, verwerking en transport van fluids samen om kennis uit te wisselen en zaken te doen. Pumps & Valves Rotterdam vindt gelijktijdig plaats met vakbeurs Solids. Met ruim 250 exposanten vormen ze samen het grootste processing evenement voor de vloeibare en droge industrie in Nederland. Pumps & Valves Rotterdam is dé vakbeurs voor industriële vloeistof- en gastechnologie. Dit succesvolle tweedaagse netwerkplatform vindt voor de zesde keer plaats in Rotterdam Ahoy. Meer dan 3.000 bezoekers bezochten dit evenement in 2017.
02-10-2019 | Vakbeurs | 2 dagen | Ahoy Rotterdam | Toegang: Gratis (na registratie)
Maintenance Gorinchem 2020 Gorinchem
Op 21, 22 en 23 april 2020 vindt vakbeurs Maintenance plaats in Evenementenhal Gorinchem. Deze drie dagen is Evenementenhal Gorinchem hét netwerk- en kennisplatform voor alle spelers uit de industriële onderhoudsbranche. Tijdens deze beurs presenteren professionele bedrijven hun nieuwste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van Industrial Maintenance Technologies, Engineering, Asset Management, Facility Management Services, Industrial Safety en Environmental Services.
21-04-2020 | Beurs | 3 dagen | Gorinchem | Toegang: Gratis (na registratie)

Kort nieuws

Productnieuws

Conditioning Monitoring Conference tijdens duobeurs Maintenance en Pumps &  Meten is weten: conditiebewaking is essentieel in het onderhoudsbeleid: 26 maart in Antwerp expo
Conditioning Monitoring Conference tijdens duobeurs Maintenance en Pumps &
Meten is weten: conditiebewaking is essentieel in het onderhoudsbeleid: 26 maart in Antwerp expo Elke onderhoudsafdeling streeft ernaar om het falen van assets onder controle te houden en nog beter, deze op voorhand voorspellen. Het zou daarom interessant zijn, moesten de ‘waarschuwingssignalen’ die machines uitzenden alvorens te falen, kunnen gedetecteerd worden. Door het gebruik van verschillende Condition Monitoring technieken kunnen signalen onder de vorm van bijvoorbeeld, vibratiepatronen, temperatuursschommelingen, geluidsniveau,… opgemerkt worden en plots falen vermeden worden. Conditiebewaking komt steeds prominenter naar voren in het onderhoudsprogramma. Het Condition Monitoring Conference biedt u een overzicht van de technologie, de voordelen en het aanbod van de gangbare diagnose- en prognosesystemen die het verschil maken. Klik op de link onderaan dit bericht om u in te schrijven. Het programma van woensdag 26 maart in zaal 1 (hal 1) van Antwerp expo: 10:30 - 11:15 | Introductie in Condition Monitoring Benny Lauwers, Consultancy Manager
25-03-2014  |  5994x  | 
Demo- en innovatieroute op Maintenance en Pumps & Valves 2014 Meer dan 60 demonstraties en 10 innovaties
Demo- en innovatieroute op Maintenance en Pumps & Valves 2014
Meer dan 60 demonstraties en 10 innovaties Demo Route 80% van de bezoekers heeft interesse in livedemonstraties tijdens de beurs. Daarom is er op Maintenance en Pumps & Valves 2014 een speciale route voorzien met demonstraties, ofwel live op de stand ofwel via video. Bezoekers kunnen kennismaken met maar liefst 63 demonstraties in allerlei categorieën. Innovation Route & BEMAS Innovation Award Via de Innovation Route kunt u als bezoeker van Maintenance en Pumps & Valves 10 innovatieve concepten uit de technische onderhoudssector ontdekken. De deelnemende exposanten zullen u met plezier hun innovatie tonen. Een onafhankelijke jury bepaalt nadien welk onderhoudsgerelateerd innovatief product, dienst of andere oplossing de BEMAS Innovation Award 2014 in de wacht sleept. De uitreiking vindt plaats tijdens de nocturne op donderdag 26 maart 2014. Benieuwd? Neem dan alvast een kijkje op onze websites.
24-03-2014  |  5765x  | 
Corrosion Industry Insight Sessions op Maintenance en Pumps & Valves Op donderdag 27 maart 2014 in Antwerp expo
Corrosion Industry Insight Sessions op Maintenance en Pumps & Valves
Op donderdag 27 maart 2014 in Antwerp expo Hoe gaan we om met het multidisciplinaire karakter van corrosie? Corrosie kan vele ontstaansoorzaken hebben. Toch blijkt vaak tijdens het ontwerp al tegen een aantal beginselen van vormgeving en materiaalkeuze gezondigd te zijn. Ook latere modificaties in processen en veranderde procescondities kunnen tot zeer complexe corrosieverschijnselen leiden, evenals engineering- en constructiefouten tijdens onderhoud en reparatie. Om de oorzaak te kunnen achterhalen, moeten we verderkijken dan alleen naar de materiaalkundige aspecten. Ook dienen procescondities, eventuele veranderingen daarin en andere invloedsfactoren onder de loep te worden genomen. Klik op de link onderaan dit bericht om u in te schrijven. Het programma van donderdag 27 maart 2014 in zaal 1 (hal 1): 14:00 - 14:30 | Soorten corrosie en hun oorzaken Wat is corrosie, hoe en waardoor ontstaat het eigenlijk? Dr Ir Frans Vos, General Manager - Materials Consult 14:30 - 15:00 | Voorkomen van aangroei
17-03-2014  |  7516x  | 
Laat meer zien
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel