NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 28-10-2019
Ozontechniek
TEL: +31 161-434-183
Klein Wolfslaar, 18C
4854 PK   Breda
Contact
+31 161 434 183
Dhr. Naud Luijerink
Verkoop Benelux
Bedrijfsvideo
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Ozontechniek is exclusief agent van Ozonetech, BioSure en BioTek, ontwikkelaars & producenten van plug & play ozonreinigingsinstallaties voor industriŽle en MKB toepassingen in de voedingsmiddelen- en dranken industrie, de afvalwaterzuiveringen en voor het reinigen van medicijnresten uit afvalwater, met als doel het gebruik van chemicaliŽn en energie te verminderen.
Ozon reinigen is niet belastend is voor het milieu en de ideale manier van Legionella-,Salmonella- en Listeria bestrijding.
Merken
 Ozonetech,
Lees meer
Merken
Producten, diensten
 C.I.P. reiniging,  Water zuivering,
Lees meer
Producten, diensten
 C.I.P. reiniging - food & beverage
 Water zuivering - afvalwater & drinkwater
Expertises
Milieu en energiebesparing - Milieu - Afgasreiniging, geurbestrijding
Milieu en energiebesparing - Milieu - Reinigingsinstallaties
Milieu en energiebesparing - Milieu - Waterbehandelingsinst.
Apparatuur - Waterbehandeling - Waterzuivering

Productnieuws

Medicijnresten uit afvalwater halen complete plug & play oplossing voor ziekenhuis in Zweden
Medicijnresten uit afvalwater halen
complete plug & play oplossing voor ziekenhuis in Zweden Medicijnresten in afvalwater en oppervlaktewater nemen de laatste jaren sterk toe. Mede door de vergrijzing en de toenemende consumptie bij jongeren komen steeds meer medicijnresten in het riool en moeten hier dus uitgezuiverd worden. De noodzaak neemt toe om de zuivering al aan de bron( ziekenhuis, zorginstelling, farmaceutische industrie) aan te pakken. De ontwikkeling van medicijnen met minder of geen schadelijke afvalstoffen is in volle gang maar kan nog jaren duren. In oktober 2018 tekende meer dan 125 zorginstellingen de ĒGreen Deal Duurzame ZorgĒ om o.a. het medicijngebruik terug te dringen. De overheid heeft 60 miljoen euro beschikbaar gesteld voor Ēlearning by doingĒ projecten om nieuwe technieken in te zetten. Een bewezen doorontwikkelde techniek is reinigen met ozon, nu ook voor grote capaciteiten een beproefde oplossing. voor meer info :
05-04-2019  |  1463x  | 
Lucht reinigen in grote ruimten Geur- en stank bestrijding
Lucht reinigen in grote ruimten
Geur- en stank bestrijding Voor het bestrijden van luchtjes in horeca, winkelcentra, fabriekshallen, stallen etc. is er een modulair turn key systeem wat de lucht zuivert van de onaangename reuk. Speciaal hiervoor is de serie Reno Pro air ontwikkeld. Deze serie is geschikt naar klanten specificatie op te bouwen en later ook nog uit te breiden. Vraag naar de questionnaire en laat de mogelijkheden berekenen.
16-11-2018  |  2482x  | 
Medicijnresten uit afvalwater zuiveren De toekomst van drinkwaterzuivering
Medicijnresten uit afvalwater zuiveren
De toekomst van drinkwaterzuivering Een van de grootste uitdagingen voor de toekomstige drinkwaterfabrieken in Zweden is het verminderen van het chemicaliŽnverbruik en het voorkomen van het vrijkomen van micro-verontreinigende stoffen zoals farmaceutische reststoffen en toxines in het drinkwater. Als onderdeel van dit doel heeft een belangrijke grootstedelijke drinkwaterbeheerder zich tot Ozonetech gewend om RENA ô te leveren, een ozon-systeem met een turnkey-functie, om de capaciteit van de watervoorziening 100 jaar later te schalen. Ozonetech zal deel uitmaken van het ontwerp- en onderzoeksteam achter dit project, evenals het produceren, installeren en in bedrijf stellen van het waterbehandelingssysteem. ĒSamen met het doel van het bedrijf om schoon en veilig water te bieden, vandaag en morgen, is Ozonetech enthousiast om de meest complete ozonsystemen van de markt te presenteren in dit project.Ē We zijn ervan overtuigd dat dit een baanbrekend project zal zijn, dat de standaard zal bepalen voor
13-02-2018  |  4685x  | 

Productbeschrijvingen

Automatisch bierleidingen desinfecteren en spoelen Reinigen zonder chemicalien
Automatisch bierleidingen desinfecteren en spoelen
Reinigen zonder chemicalien Voor iedere horecagelegenheid is het een must om leidingen van bier, spoelmachines, ijsmachines e.d. schoon en vrij van bacteriŽn te houden. Veelal wordt dit uitbesteed wat op jaarbasis een behoorlijke kostenpost is. Ozontechniek introduceert een plug & play systeem wat deze taken over kan nemen. Met het groeiend aantal speciaal bieren en de daarbij behorende wisselende aansluitingen is het reinigen nog belangrijker geworden voor de juiste smaakbeleving. Door gebruik te maken van het nieuwe BLDS systeem worden de leidingen snel en goed gereinigd zonder risico van vermenging van chemicaliŽn. Minder verlies van bier na reinigen en geen biofilm opbouw door automatische spoeling. Voor brouwerijen is het de ideale manier om efficiŽnt de leidingen te spoelen voor er een ander bier door de leidingen gaat.
28-10-2019  |  538x  | 
CIP met Ozon in brouwerijen Te zien tijdens de Braubeviale 2018 in NŁrnberg, D hal 6-206
CIP met Ozon in brouwerijen
Te zien tijdens de Braubeviale 2018 in NŁrnberg, D hal 6-206 De drankenindustrie is een van de sectoren met zeer hoge eisen aan hygiŽne. In brouwerijen wordt zeer intensief gereinigd waarbij vaak milieu-onvriendelijke chemicaliŽn worden gebruikt. Een alternatieve manier van CIP reinigen is reinigen d.m.v. Ozontechniek. Deze manier van desinfecteren verkort de schoonmaaktijd en is aantoonbaar sneller en doodt meer bacteriŽn vergeleken met chemicaliŽn. Ook voor het spoelen van flessen, afvulmachines e.d. is ozonreiniging een milieuvriendelijk alternatief. De systemen van Ozonetech zijn plug & play, met of zonder ozongenerator en destructor voor gesloten systeem reiniging, voor gegarandeerd veilig gebruik. Ozonetech is een Zweedse producent van Ozon reinigings- installaties voor de frisdrank- en voedingsmiddelen industrie evenals voor waterzuiveringsinstallaties in ziekenhuizen en productie bedrijven. Aan boord van schepen of in vakantieparken ter voorkoming van besmettingen( legionella) hebben de systemen hun nut al bewezen.
18-12-2017  |  5761x  |   | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren