FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 30-08-2018
Ozontechniek
TEL: +31 161-434-183
Klein Wolfslaar, 18C
4854 PK   Breda
Contact
+31 161 434 183
Dhr. Naud Luijerink
Verkoop Benelux
Bedrijfsvideo
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Ozontechniek is exclusief agent van Ozonetech A/B uit Zweden, ontwikkelaar & producent van plug & play ozonreinigingsinstallaties voor industriŽle toepassingen in de voedingsmiddelen- en dranken industrie, de afvalwaterzuiveringen en speciaal voor het reinigen van medicijnresten uit afvalwater, met als doel het gebruik van chemicaliŽn en stoom(energie) drastisch te verminderen. Ozon reinigen is een groene manier van desinfecteren welke niet belastend is voor het milieu. ROI binnen een jaar.
Merken
 Ozonetech,
Lees meer
Merken
 Ozonetech -
Producten, diensten
 C.I.P. reiniging,  Water zuivering,
Lees meer
Producten, diensten
 C.I.P. reiniging - food & beverage
 Water zuivering - afvalwater & drinkwater
Expertises
Milieu en energiebesparing - Milieu - Afgasreiniging, geurbestrijding
Milieu en energiebesparing - Milieu - Reinigingsinstallaties
Milieu en energiebesparing - Milieu - Waterbehandelingsinst.
Procesapparatuur - Waterbehandeling - Waterzuivering

Productnieuws

Medicijnresten uit afvalwater halen complete plug & play oplossing voor ziekenhuis in Zweden
Medicijnresten uit afvalwater halen
complete plug & play oplossing voor ziekenhuis in Zweden Medicijnresten in afvalwater en oppervlaktewater nemen de laatste jaren sterk toe. Mede door de vergrijzing en de toenemende consumptie bij jongeren komen steeds meer medicijnresten in het riool en moeten hier dus uitgezuiverd worden. De noodzaak neemt toe om de zuivering al aan de bron( ziekenhuis, zorginstelling, farmaceutische industrie) aan te pakken. De ontwikkeling van medicijnen met minder of geen schadelijke afvalstoffen is in volle gang maar kan nog jaren duren. In oktober 2018 tekende meer dan 125 zorginstellingen de ĒGreen Deal Duurzame ZorgĒ om o.a. het medicijngebruik terug te dringen. De overheid heeft 60 miljoen euro beschikbaar gesteld voor Ēlearning by doingĒ projecten om nieuwe technieken in te zetten. Een bewezen doorontwikkelde techniek is reinigen met ozon, nu ook voor grote capaciteiten een beproefde oplossing. voor meer info :
05-04-2019  |  785x  | 
Lucht reinigen in grote ruimten Geur- en stank bestrijding
Lucht reinigen in grote ruimten
Geur- en stank bestrijding Voor het bestrijden van luchtjes in horeca, winkelcentra, fabriekshallen, stallen etc. is er een modulair turn key systeem wat de lucht zuivert van de onaangename reuk. Speciaal hiervoor is de serie Reno Pro air ontwikkeld. Deze serie is geschikt naar klanten specificatie op te bouwen en later ook nog uit te breiden. Vraag naar de questionnaire en laat de mogelijkheden berekenen.
16-11-2018  |  1704x  | 
Medicijnresten uit afvalwater zuiveren De toekomst van drinkwaterzuivering
Medicijnresten uit afvalwater zuiveren
De toekomst van drinkwaterzuivering Een van de grootste uitdagingen voor de toekomstige drinkwaterfabrieken in Zweden is het verminderen van het chemicaliŽnverbruik en het voorkomen van het vrijkomen van micro-verontreinigende stoffen zoals farmaceutische reststoffen en toxines in het drinkwater. Als onderdeel van dit doel heeft een belangrijke grootstedelijke drinkwaterbeheerder zich tot Ozonetech gewend om RENA ô te leveren, een ozon-systeem met een turnkey-functie, om de capaciteit van de watervoorziening 100 jaar later te schalen. Ozonetech zal deel uitmaken van het ontwerp- en onderzoeksteam achter dit project, evenals het produceren, installeren en in bedrijf stellen van het waterbehandelingssysteem. ĒSamen met het doel van het bedrijf om schoon en veilig water te bieden, vandaag en morgen, is Ozonetech enthousiast om de meest complete ozonsystemen van de markt te presenteren in dit project.Ē We zijn ervan overtuigd dat dit een baanbrekend project zal zijn, dat de standaard zal bepalen voor
13-02-2018  |  3641x  | 

Productbeschrijvingen

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel