FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 19-09-2017
Bizerba Nederland
TEL: +31 53 48 00 98 0
FAX: +31 53 43 16 68 5
Het Lentfert 38
NL-7547SR   ENSCHEDE
Contact
Bizerba biedt klanten in de branches ambachtelijke industrie, handel, industrie en logistiek een wereldwijd unieke oplossingenportfolio van hardware en software rondom de centrale grootheid ĒgewichtĒ. Dit aanbod omvat producten en oplossingen voor de activiteiten snijden, verwerken, wegen, kasseren, controleren, orderpicken en beprijzen. Uitgebreide dienstverlening van advisering over service, etiketten en verbruiksmaterialen tot aan leasen ronden het scala aan oplossingen af.

Sinds 1866 is Bizerba toonaangevend bij de technologische ontwikkeling op het gebied van weegtechnologie en is tegenwoordig in 120 landen vertegenwoordigd. Hoofdzetel van de ondernemingsgroep, die al vijf generaties lang familiebezit is en met wereldwijd rond 3.700 werknemers, is Balingen in Baden-WŁrttemberg. Productielocaties bevinden zich in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, ItaliŽ, Frankrijk, Spanje, China en de VS. Bovendien onderhoudt Bizerba een wereldwijd netwerk van verkoop en servicevestigingen.

Productnieuws

Nieuwe Bizerba brochure labels voor de chemiesector
Nieuwe Bizerba brochure labels voor de chemiesector
Grote of kleine containers, op plastic, karton of metaal: in de chemische industrie zijn labels een onvervangbare informatie- en beelddrager. Al meer dan dertig jaar ontwikkelen en implementeren wij met passie oplossingen van hoge kwaliteit en gepersonaliseerde etiketten. Zowel in Duitsland als op onze internationale Bizerba L & C-locaties. De materiaalcombinatie die optimaal op uw behoeften is afgestemd, zorgt voor een efficiŽnte verwerking, betrouwbare hechting en optimale leesbaarheid - afhankelijk van de vereisten, waaronder de beschermingsfunctie tegen water, chemicaliŽn of zonnestraling. Vertrouw op de kwaliteit van Bizerba. Wij bieden u op maat gemaakte labelsystemen vanuit ťťn leverancier die efficiŽnt en flexibel in uw processen kunnen worden geÔntegreerd. We adviseren u graag.
07-12-2018  |  198x  | 
Veilig, nauwkeurig en betrouwbaar:
Bizerba introduceert de nieuwe productportfolio voor explosiegevaarlijk bereik Bizerba presenteert de iS25-Ex en iS30-Ex weegterminals als twee nieuwe oplossingen voor gevaarlijke omgevingen. Daarnaast is de bestaande iS50-Ex opnieuw ontworpen en uitgerust met volledig nieuwe hardware. Bizerba voltooit zo zijn uitgebreide oplossingenportfolio voor gevaarlijke gebieden, die bestaat uit weegterminals en een brede selectie verschillende laadreceptoren. Van handmatig wegen tot vullen, inspecteren, inbedrijfstelling en documentatie: zeer betrouwbaar zijn de weegterminals voor gevaarlijke omgevingen en de verscheidenheid aan laadreceptoren uit het iL-assortiment van Bizerba specifiek ontworpen voor gevaarlijke omgevingen. VariŽrend van oplossingen voor eenvoudige weeg- en inspectietoepassingen tot volledig programmeerbare industriŽle weegterminals met veel aangesloten laadreceptoren, voldoen de oplossingen van Bizerba aan de meest uiteenlopende vereisten, met optimale functionaliteit zelfs in de zwaarste productieomgevingen. Ze voldoen aan de hoogste
03-07-2018  |  947x
Een volautomatisch afvulsysteem tbv procesoptimalisatie Bizerba Busch FSL-EVO S
Een volautomatisch afvulsysteem tbv procesoptimalisatie
Bizerba Busch FSL-EVO S Een volautomatisch afvulsysteem optimaliseert uw productieproces tot het op de gram nauwkeurig wegen, doseren van schuimende vloeistoffen en veilig verpakken zelfs van ontvlambare of corrosieve producten. U profiteert van maximale flexibiliteit voor het afvullen van verschillende types en maten containers en cans dankzij een multifunctionele positioneer-unit, die efficiŽnte handling zonder wisseltijden faciliteert. Ieder productieproces en situatie is uniek. Onze specialisten komen derhalve altijd ter plaatse om geheel vrijblijvend een afvuloplossing voor te stellen die het best aansluit op uw specifieke situatie.
25-06-2018  |  1266x  |   | 

Productbeschrijvingen

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel