FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 12-05-2017
elobau Benelux BV
TEL: +31 73 21 00 399
FAX: +31
Europalaan 28
NL-5232 BC   ´s-Hertogenbosch
Contact
+31 (0)73 - 210 03 99
Mw. Anet Dumoulin
Sales and Marketing Assistent Verkoop
Bedrijfsvideo
elobau levert al sinds jaar en dag wereldwijd haar kwaliteitsproducten, gebaseerd op contact-loze technologie, aan gerenommeerde, en behoort tot de top van internationale leveranciers. Naast een uitgebreid en steeds groeiend standaard assortiment van producten, ontwikkelen en produceren wij op maat gemaakte oplossingen voor diverse industriële toepassingen en voor de Automotive sector. Onder de uitgebreide productlijn bevinden zich componenten en systemen voor bedrijfsvoertuigen, machineveiligheid en niveaumeting.

De sensoren, veiligheidscontrollers, joysticks en hendels, knoppen, tilt schakelaars, hoek sensoren en voertuig componenten worden geproduceerd in onze faciliteiten in Duitsland. Met een totaal van ongeveer 30 dochterondernemingen en distributie partners wereldwijd, garandeert elobau haar klanten een hoge mate van flexibiliteit en snelheid bij het verwerken van orders, alsmede uitgebreide service.

Ons assortiment kan worden verdeeld in vier belangrijke gebieden:
Automotive engineering | Machineveiligheid | Niveaumeting | Sensortechnologie.

Profiteer van onze flexibiliteit in ontwikkeling en de betrouwbaarheid van de productie. Waarom? Omdat flexibiliteit, klantgerichtheid, kwaliteit, snelheid en service aan de basis staan van onze manier van denken en handelen, zowel nu als in de toekomst.
Voor u geselecteerd
elobau Configurator voor niveau schakelaars
Bekijkt u eens ons volledige pakket voor niveaumeting
Vlotterschakelaars voor brandstof
De elobau naderingschakelaars
Atex sensoren van elobau
Machineveiligheid en veiligheidssensoren
Neem een kijkje bij ons binnen
Ultrasoon niveaumeters voor tanks
Klapschakelaar, zeer compact ontwerp
Zuiglans in diverse materiaalkeuzes
photo
Merken
 elobau,
Lees meer
Merken
 elobau - elobau Sensor Technology, uw specialist voor contactloze sensortechniek
Producten, diensten
 Niveau meting - Vlotter schakelaar Niveau Brandstof Water RVS PVC PA PVDF Float Level Switch
 Sensoren - Sensor Magneet RVS Hoek sensoren Tilt Sensoren Angle
 ATEX - Atex sensor
 Machineveiligheid - Machineveiligheid Machine Safety Veiligheidssensoren Safety Sensors Systems Systemen
 Zuiglans - vloeistof doseren, industrie
 Klapschakelaar - Vlotter schakelaar Niveau Brandstof Water RVS PVC PA PVDF Float Level Switch
 Ultrasoon - Niveaumeting, accuraat, compact, richtbuis, tanks, biodiesel
 elobau - elobau niveaumeting
 capacitieve - monitoring aqueous solutions
 Level Inducator - Configureren
Expertises
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Niveaumeters, -transmitters
Procesbesturing, instrumentatie - Schakelaars - Benaderingsschakelaars - Inductieve benaderingsschakelaars
Veiligheid - Veiligheidsbesturing
Procesbesturing, instrumentatie - Schakelaars - Niveauschakelaars
Procesbesturing, instrumentatie - Explosieveilige instrumentatie (Atex)
Lees meer
Expertises
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Niveaumeters, -transmitters
Procesbesturing, instrumentatie - Schakelaars - Benaderingsschakelaars - Inductieve benaderingsschakelaars
Veiligheid - Veiligheidsbesturing
Procesbesturing, instrumentatie - Schakelaars - Niveauschakelaars
Procesbesturing, instrumentatie - Explosieveilige instrumentatie (Atex)
Veiligheid - Machineveiligheid
Doseren, Meten, Wegen - Componenten, hulpmiddelen - Displays

Productnieuws

Product lancering: ATEX Utrasoon sensoren M18 ATEX (zone 2/ zone 22)
Product lancering: ATEX Utrasoon sensoren
M18 ATEX (zone 2/ zone 22) De ultrasone ATEX-sensoren van elobau zijn speciaal ontworpen voor gebruik in explosieve gas- en stofatmosferen. Met ATEX-goedkeuring zijn ze geschikt voor gebruik in chemische, farmaceutische, olie- en gaswinning en andere veeleisende industrieën en toepassingen. Onze UIDA18 ultrasone sensoren bieden dezelfde functies en functies als onze M18 long body ultrasone sensoren, inclusief RVS316 of PBT kunststof behuizingen, meerdere digitale en analoge uitvoeropties en een meetbereik tot 2,2 meter.
03-09-2018  |  1323x  |   | 
Elobau lanceert een geheel nieuwe ultrasoon range Sensor nieuws: M18 sensoren met een standaard- of een shortbody
Elobau lanceert een geheel nieuwe ultrasoon range
Sensor nieuws: M18 sensoren met een standaard- of een shortbody De ultrasoon sensor is een echte problemsolver en toepasbaar in zeer veel verschillende toepassingen en industrieën. Het grote voordeel van ultrasoon is dat deze techniek erg nauwkeurig is en in bijna alle condities toe te passen is. Elobau heeft als doel genomen om een sensor te bieden met de kwaliteit die u van elobau gewent bent, met meer functionaliteiten en een hele competitieve prijs. Wij zijn trots te melden dat dit is gelukt! De nieuwe productenlijn omvat M18 sensoren met een standaard- of een shortbody en een M30variant. Beide versies zijn er zowel in kunstof als in RVS en optioneel met IO-Link. De M18 Shortbody is een unieke sensor op de markt, met haar kleine behuizing kan deze alleskunner een bereik van 1200mm aan! Een ideale oplossing in kleinere ruimtes en veel goedkoper dan haar grotere M30 familie. De M18 sensor is zeer geschikt als niveaumeter van verschillende vloeistoffen in containers, vaten of tanks van verschillende maten vormen of materialen.
01-03-2018  |  1764x  |   | 
Elobau 361TEA Brandstof Niveaumeting Niveaumeting met feed & return
Elobau 361TEA Brandstof Niveaumeting
Niveaumeting met feed & return elobau toont u graag de serie 361TEA Brandstof niveau meters, bij uitstek geschikt voor voertuigen. Deze niveaumeting is gebaseerd op onze zeer succesvolle 351 serie, maar heeft een geïntegreerde 12 mm aanvoer en afvoer voor snellere brandstof toevoer. Speciaal ontworpen voor het gebruik in de vele variaties “Off-highway” voertuigen in de constructie, material handling en agrarische voertuigen. De 361 combineert de functies van niveaudetectie in een brandstof tank (of een ander medium), en middels de aanvoer en afvoer tubing ook de verplaatsing van de brandstof door het voertuig. Dit resulteert in een handig en handelbaar product voor de brandstoftank, wat zich ook leent voor een eenvoudig productie proces. De niveaumeter kan geconfigureerd worden in veel verschillende lengten, is voorzien van een o-ring voor eenvoudige montage en een goede sluiting. Het niveau wordt gemeten door middel van Reed Technologie, verwerkt op een PCB. De afstand van de schakelaars
01-06-2017  |  2463x  | 
Laat meer zien

Productbeschrijvingen

elobau Capacitieve Niveaumeter voor geleidende- en niet geleidende vloeistoffen
elobau Capacitieve Niveaumeter
voor geleidende- en niet geleidende vloeistoffen Capacitieve niveaumeting is gebaseerd op het capaciteitsprincipe. Een condensator wordt gevormd met 2 elektroden, elektrisch geïsoleerd van elkaar. De elektroden moeten geleidend zijn en zijn veelal vervaardigd uit metaal. Condensatoren hebben de mogelijkheid om energie op te slaan in een elektrisch veld tussen de elektroden die veroorzaakt wordt wanneer een spanning of stoom wordt toegediend op een circuit. Door vloeistof tussen de elektroden te plaatsen neemt de mogelijkheid voor de capaciteit om energie op te slaan toe, en dus neemt de capaciteit toe Kenmerken van elobau’s capacitieve niveausensoren • Geleidende en niet-geleidende vloeistof meting • Analoge uitgangssignalen: 1-5V, 4-20mA, 0-10V, 0-5V, 0-20mA • RVS elektroden • IP65 beschermingsgraad • -20 ° tot + 80 ° C • Totale lengte tot 2500mm • Beschermd tegen kortsluiting en verkeerd om aansluiten De niveausensoren functioneren zonder een beweegbare vlotter die kan worden beïnvloed door de
18-04-2017  |  4386x  | 
Klapschakelaar voor grenswaarde-detectie elobau klapschakelaars met Reed technologie
Klapschakelaar voor grenswaarde-detectie
elobau klapschakelaars met Reed technologie De klapschakelaars van elobau zijn onderdeel van het pakket niveaumeting. De elobau klapschakelaars zijn gebaseerd op Reed technologie. Elobau heeft verschillende varianten in haar uitgebreide pakket, waaronder bijvoorbeeld een type met een korter profiel, waardoor deze in zo goed als alle tanks past. De elobau klapschakelaars zijn op een dusdanige manier ontworpen dat ze eenvoudig in een tank te integreren zijn. elobau biedt u meerdere typen, allen met verschillende montage opties. Verschillende materialen zijn beschikbaar, afhankelijk van het medium. In de drijver bevindt zich een magneet. Door het veranderen van het vloeistof niveau beweegt deze naar of van de behuizing, waarin een Reed element gemonteerd zit. De contactloze Reed technologie verzekerd u van een langere levensduur, met meer dan 1 miljoen schakelmomenten. De klapschakelaar is te gebruiken bij een temperatuurbereik van -25ºC tot +105ºC. De klapschakelaar met geïntegreerd draad en flexibel
06-03-2015  |  6283x  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel