Schwer Fittings - Hose configurator

 

Info     Contact     Disclaimer     Privacy

 
FluidsProcessing.nl NIEUWSBRIEF
 
MEI 2018
 
 
 

Het laatste nieuws over gassen en vloeistoffen


Nieuwsbrief FluidsProcessing.nl

We hopen u met deze nieuwsbrief van dienst te zijn. Wilt u deze echter niet meer ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de link onderaan deze e-mail.
Uw relaties of collega's kunnen zich hier aanmelden voor deze nieuwsbrief.

Nocado GmbH, Delmenhorst

(Advertorial)

Print duurzame pictogrammen voor meer veiligheid en efficiëntie
 

Print uw eigen pictogrammen met lange levensduur
voor meer veiligheid en efficiëntie

Veiligheidspictogrammen, vloermarkering, 5S-labels, Lean-labels, labels voor de identificatie van rekken, deuren, trappen, bakken, bureaus en stoelen, en CLP-labels voor de identificatie van chemicaliën kunnen allemaal ter plaatse worden geprint met de S3100 Pictogram- en labelpriter. De S3100 Pictogram- en labelprinter is bijzonder gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat labelmaterialen automatisch worden gekalibreerd en ingesteld.
» Bekijk de video van de S3100
Breekplatenspecialist is nu Hitma Breekplaten
 

Breekplatenspecialist is nu Hitma Breekplaten

De welbekende Breekplatenspecialist gaat verder onder de naam Hitma Breekplaten. Bijbehorende nieuwe website staat geheel in het teken van het breekplaten-assortiment van Hitma en gerelateerde diensten en achtergrondinformatie. Breekplatenspecialist Dick Verhoef is nog steeds het aanspreekpunt binnen Hitma voor de breekplaten. Lees meer »
RotaPoint Swivel koppelingen
 

RotaPoint Swivel koppelingen

RotaPoint Swivel koppelingen RotaPoint koppelingen zijn draaibare Swivel koppelingen voor het voorkomen van torsie op slangen. Met de RotaPoint Swivel voorkomt u schade aan slangen welke in beweging zijn of waar torsie op wordt uitgeoefend. Toepassing RotaPoint koppeling - Geschikt voor temperaturen tot 180 °C - Koppeling Lees meer »

Hartmann Valves GmbH, Burgdorf

Klay Instruments 40 jaar
 

Klay Instruments 40 jaar

Klay Instruments is in 1978 begonnen met de productie van pneumatische 1:1 transmitters. Een aantal jaren later werden de eerste elektronische druktransmitters geïntroduceerd. Nu in 2018 zijn we producent van geavanceerde microprocessor gestuurde transmitters en leverancier van een compleet pakket procesinstrumentatie. Lees meer »
KIWA certificering
 

KIWA certificering

Altermij-De Gouwe B.V. heeft het officiële productcertificaat K88565/02 in ontvangst mogen nemen. Dit keurmerk houdt in dat wij voldoen aan de Kiwa-beoordelingsrichtlijn BRL-K756/03 “Enkel- en dubbelwandige verticale cilindrische stalen tanks voor de bovengrondse drukloze opslag van vloeistoffen tot ten hoogste 150m3”. Lees meer »

(Advertorial)

Oplossingen voor de procesindustrie in Virtual Reality
 

Oplossingen voor de procesindustrie in Virtual Reality

In de voedingsmiddelen, (petro)chemie en andere proces-industrieën is het een constante uitdaging om verbeteringen in het productieproces te realiseren. Welke (nieuwe) componenten, producten, machines en installaties zijn er op de markt?
In het project Experiencing Solutions op de Industrial Processing beurs (2-5 oktober 2018 in de Jaarbeurs Utrecht) kunnen bezoekers laagdrempelig probleemoplossende technieken ervaren in Virtual Reality en bovendien Lees meer »
Zelfaanzuigende magneetgedreven zijkanaalwaaierpomp
 

Zelfaanzuigende magneetgedreven zijkanaalwaaierpomp

Op zoek naar een lekvrije goed zelfaanzuigende (explosie-veilige) pomp voor het verpompen van o.a. gashoudende vloeistoffen of vloeistoffen met een hoge dampspanning, zoals oplosmiddelen en diverse koolwaterstoffen of het verpompen van logen of zuren? Bedu Pompen heeft de oplossing voor u ! Deze nieuwe serie Sce mag zijkanaalwaaierpompen Lees meer »
Primeur: Lithium-ion-accu brandveiligheidskast
 

Primeur: Lithium-ion-accu brandveiligheidskast

Het gevaar komt van binnenuit Het probleem met lithium-ion batterijen is dat het gevaar van binnen uit komt. Met name tijdens het laden is er een risico op oververhitting. Hierbij kan er een intern een kettingreactie optreden, waardoor de accu ontbrandt. De accu genereert zijn eigen zuurstof, waardoor er al snel een felle brand optreedt. Lees meer »

(Advertorial)

Emerson breidt toepassingen ASCO™ 298 serie afsluiters uit
 

Emerson breidt toepassingen ASCO™ 298 serie afsluiters uit

Een wijziging in het ontwerp van de ASCO PN40 298 serie afsluiters zorgt ervoor dat er een breder spectrum aan applicaties geschikt is, waardoor het voor de gebruiker ook makkelijker is een keuze te maken. De nieuwe PEEK en metalen op metalen zittingen zijn geschikt voor hoge temperatuur (stoom) toepassingen, zoals die te vinden zijn in bandenpersen. De nieuwe versie met PTFE klepmateriaal is voor toepassingen waarbij chemische compatibiliteit vereist is. Lees meer »
Nieuwe CEO Lagersmit
 

Nieuwe CEO Lagersmit

Via deze weg informeren we u dat Willem Steenge per 1-2-2018 zijn rol als CEO van Lagersmit Sealing Solutions B.V. overdraagt aan Jan-Dirk van de Geer. Willem Steenge blijft in een adviesrol verbonden aan Lagersmit. Het huidige managementteam en de koers van Lagersmit blijft ongewijzigd. Dat betekent dat klanten kunnen blijven rekenen op de Lees meer »
Is uw kalibratieproces ISO proof? Bekijk de webinar
 

Is uw kalibratieproces ISO proof? Bekijk de webinar

De revisie van ISO 9001:2015 heeft gevolgen voor uw kalibratieprocessen. Organisaties hebben tot september 2018 de tijd om de proceswijzigingen door te voeren en daarmee te voldoen aan de vernieuwde ISO 9001 norm. Is uw kalibratieproces al ISO proof? De vraag is en blijft hoe vaak kalibraties en routinematige tests uitgevoerd dienen te worden. Lees meer »
Packo Surface Treatment  voor Roestvast Staal
 

Packo Surface Treatment voor Roestvast Staal

Behandelingen voor : hoge corrosieweerstand, hoge reinigbaarheid, hoge weerstand tegen aankleven, lage ruwheid, hoge slijtvastheid, anti-koudlas en fretting, lage wrijvingscoëfficiënt, hygiënisch en bacterie-werend, voorkomen van MIC, voorkomen van product-verkleuring en zwartafgifte, voorkomen van smaakbederf, voor zowat alle industrietakken Lees meer »
Global Market Leadership Award voor Endress+Hauser
 

Global Market Leadership Award voor Endress+Hauser

Endress+Hauser heeft inmiddels meer dan twee miljoen elektromagnetische flowmeters geproduceerd en is hiermee marktleider op het gebied van dit meetinstrument. Na uitvoerig marktonderzoek en het vergelijken van verschillende concurrerende bedrijven heeft marktonderzoeks- en adviesbureau Frost & Sullivan de Global Market Leadership Lees meer »
VAPO Techniek BV at the Achema 2018
 

VAPO Techniek BV at the Achema 2018

As a specialized valve supplier we are back at the Achema 2018, you can find us in Hall 9.0 stand B78. You are more than welcome to speak with us and learn what VAPO Techniek can provide for your application and company. Together with our products of VTBValves we also have the products of Valpes (electric actuators), Valvole Hofmann Lees meer »

Vacatures
Bedu Pompen B.V. zoekt technisch adviseur binnendienst (m/v)
Bedu Pompen zoekt Technisch accountmanager buitendienst m/v
DGI Doedijns zoekt Process Automation Engineer
Endress+Hauser zoekt Site Service Engineer
Hethon zoekt medewerker binnendienst
Lagersmit zoekt Engineer
Lagersmit zoekt Groepsleider Tekenaar/Constructeur
Lagersmit zoekt Medewerker Customer Support
Lagersmit zoekt Service Administrator
Nocado zoekt Sales Manager (m/v)
PENKO Engineering zoekt Stagiair
Penko zoekt Software Developer
Penko zoekt Technisch Tekenaar
Startflow B.V. zoekt Technisch Commercieel Adviseur
VEGA zoek een Technisch-commercieel medewerker
VEGA zoekt een Technisch specialist
Dit is een selectie van vacatures. Op onze website staan er meer.

Vloeistoffen uit vaten en IBC’s proactief opvangen
 

Vloeistoffen uit vaten en IBC’s proactief opvangen

Voor het proactief opvangen van vrijgekomen vloeistoffen uit vaten en IBC’s bieden we u de herbruikbare, lichtgewicht, maar toch robuuste Rigid Lock Quickberm aan, die uitermate gebruiksvriendelijk is en makkelijk op te stellen. De zijkanten van het systeem zijn inklapbaar zodat vorkheftrucks kunnen in- en uitrijden. Daarna kunnen ze snel Lees meer »
Lage vloeistof-flows meten met ultrasone golven
 

Lage vloeistof-flows meten met ultrasone golven

Door de complexiteit van de fysica en technologie bestaan er voor dit specifieke flowbereik weinig meetprincipes, vooral wat ultrasone flowmeters betreft. De grote uitdaging was dus om een oplossing te vinden voor het gebruik van ultrasone golven in pijpen met een hele kleine diameter. Bronkhorst is erin geslaagd om in nauwe samenwerking Lees meer »
Ozon- en elektrolyse-installatie opIFAT 2018
 

Ozon- en elektrolyse-installatie opIFAT 2018

De IFAT is de wereldwijd toonaangevende beurs voor waterbehandeling, afvalwaterbehandeling en grondstofwinning. Deze beurs is van 14 tot en met 18 mei in München. Het is vanzelfsprekend dat ProMinent daar ook aanwezig zal zijn. In hal A3 vindt u bij stand 451/550 ’Pure & Safe’ oplossingen voor het desinfecteren en de behandeling Lees meer »
M.I.P. gaat volop voor ‘Factory of the future’
 

M.I.P. gaat volop voor ‘Factory of the future’

M.I.P., producent van composieten tanks en silo’s uit Rijkevorsel, sprak bij de start van het nieuwe jaar de ambitie uit om te transformeren tot een ‘Factory of the Future’. Zo wil het bedrijf niet alleen de eigen groei blijven verzekeren voor de toekomst. De medewerkers van M.I.P. mikken ook op de begeerde ‘Factory of the Future’ award van Lees meer »

Agenda
24 mei  Cursus Danfoss VLT HVAC Drive Training, Module 1, Gorinchem
25 mei  Cursus Danfoss HVAC MCT 10 Programmeertraining, Module 2, Gorinchem
29 mei  Seminar Hygiënische tankbouw, Amersfoort
30 mei  Seminar Hygiënische tankbouw, Amersfoort
31 mei  Cursus Danfoss VACON NXP Training, Module 1 (Nieuw!), Gorinchem
31 mei  Workshop Hygiënische Perslucht, Ede
 1 jun  Cursus Danfoss VACON NXP Programmeertraining, Module 2 (Nieuw!), Gorinchem
 1 jun  Cursus Frequentieomvormers, Naaldwijk
 7 jun  Cursus Danfoss VACON 100 Training, Module 1 (Nieuw!), Gorinchem
 8 jun  Cursus Danfoss VACON 100 Programmeertraining, Module 2 (Nieuw!), Gorinchem
13 jun  Cursus Stoom- en condensaattechniek , Capelle aan den IJssel
18 jun  Training Global Industrial Cyber Security Professional (GICSP), ’s Hertogenbosch
Zie onze agenda voor de complete lijst.
Heeft u uw nieuws of vacature al opgegeven?

Deze nieuwsbrief wordt samengesteld vanuit de berichten die op de website FluidsProcessing.nl zijn geplaatst.
Plaats ook uw bericht gratis op onze site! Het bericht is direct on-line. U kunt uw berichten toevoegen via het controlpanel.