FluidsProcessing.nl UK
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.

     

Job vacancy
10-10-2018  |  6088x
Share this item

Hethon zoekt binnendienst medewerker

Technisch adviseur binnendienst

Werken bij Hethon biedt jouw de mogelijkheid om je toe te leggen op advies met betrekking tot pompen of wanneer je al ervaring hebt deze tot ontplooiing te brengen in een snelle en creatieve omgeving. Wij leggen ons toe op het voortdurend verfijnen en verbeteren van alle aspecten bij Hethon, waarbij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht voor de mens en dat maakt Hethon een prettige plek om te werken.

Momenteel zijn wij op zoek naar een energiek en creatief persoon met technische affiniteit die vlot kan werken. Van hem/haar wordt initiatief verwacht en een grote zelfwerkzaamheid, in een klein team, waar we elkaar helpen. Het betreft een binnendienst functie, waarbij ook de buitendienst ondersteund wordt. Je vindt het leuk om met mensen samen te werken en vragen uit te zoeken. Je bent nauwkeurig en laat dingen niet liggen, maar antwoordt per mail je klanten met een persoonlijk verhaal. Een parttime functie is bespreekbaar.

Wij houden van persoonlijkheid en staan voor kwaliteit en snelle antwoorden en levertijd. Must: 3 talig in woord en geschrift: Nederlands, Duits en Engels. Pré: elektrotechnische kennis.
Ook zijn we blij als je al ervaring hebt met pompen: lobbenpompen, membraanpompen, elektrische pompen, etc. Mocht je dit niet hebben maar voel je er voor je hierin te bekwamen, dan nodig ik je ook graag uit.

Solliciteren naar een functie
Wanneer je graag bij ons zou willen werken in deze functie, mail dan naar Brenda Heikens: Verstuur je curriculum vitae, inclusief details, over jouw kwalificaties, een profielfoto.

Wanneer we je uitnodigen, verwachten we dat je jezelf presenteert om zo te laten zien wat jou uniek maakt en geschikt voor deze functie. Wanneer we in jou de geschikte kandidaat zien, wordt van je gevraagd een test te doen, die na afloop besproken wordt.

Durf jij de uitdaging aan?
 

Hethon zoekt binnendienst medewerker

Hethon zoekt binnendienst medewerker

Date Posted: 2018-10-10

Company information

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertisingControl panel log-in