FluidsProcessing.nl UK
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.

     

News in brief
10-07-2018  |  1303x
Share this item
Op de foto drie van de vier schroefpompen op de eigen proefstand te Sneek. Capaciteit 18 m3/min bij opvoerhoogte van 1,8 m.
Op de foto drie van de vier schroefpompen op de eigen proefstand te Sneek. Capaciteit 18 m3/min bij opvoerhoogte van 1,8 m.

Oude pomp in nieuw jasje

In opdracht van KWS Infra levert Landustrie Sneek bv een tiental pompen voor een nieuw bedrijventerrein in Noord-Holland.
Zes dompelpompen met Vortex waaier zorgen ervoor, dat alle condenswater wordt afgevoerd naar het riool. Daarnaast komen in het HWA gemaal vier nieuwe schroefpompen van het type P400 (3 + 1 reserve). Deze pompen lozen het hemelwater op het oppervlaktewater.
De oorspronkelijke P400 pomp is begin jaren ’80 speciaal ingezet voor polderbemaling. Ondertussen is het design geupdate en geschikt gemaakt voor de hedendaagse aandrijftechniek. Hiermee biedt de pomp nog steeds een uitstekende oplossing voor het verpompen van grote hoeveelheden water bij een geringe opvoerhoogte. De robuuste uitvoering maakt de pomp ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk.
Alle pompen worden door Landustrie geleverd en geïnstalleerd met de bijbehorende persleiding en besturing.
 

Company information

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertisingControl panel