All information on processing and handling of liquids and gasses

FluidsProcessing.nl
Search

     

     

Stay on top of the news!

Stay informed!
Read our monthly newsletter.

Your address will never be given to third parties.
See our privacy policy.

08-06-2018

Nikkiso busmotorpompen nu ook leverbaar conform EN-ISO 2858

Print version
Send per email
Tweet this item
Share on LinkedIn

Uitbreiding serie canned motor pompen met vijf nieuwe modellen

Nikkiso busmotorpompen nu ook leverbaar conform EN-ISO 2858

Nikkoso brengt – aanvullend op het bestaande programma canned motor pompen - vijf nieuwe modellen op de markt die ontwikkeld zijn conform EN-ISO 2858. Deze nieuwe modellen bieden de gebruikers een goed alternatief voor conventionele centrifugaalpompen met een mechanische afdichting. Dankzij de gestandaardiseerde aansluitmaten voor de zuig- en perszijde, kunnen deze modellen in zowel nieuwe als bestaande processen zonder aanpassingen worden geďnstalleerd.

De Nikkiso Non-Seal® busmotorpompen zijn geschikt voor het lekvrij verpompen van gevaarlijke, giftige of superkritische vloeistoffen in met name de chemische en petrochemische industrie. De Nikkiso pompen zijn robuust, maar toch compact door de geďntegreerde motor; zeer geschikt voor toepassingen waar de ruimte beperkt is.

Ook deze serie sealloze centrifugaalpompen van Nikkiso kunnen worden voorzien van de zgn. E-monitor; een LED-display waarop in real-time de conditie van de lagers en de draairichting van de pomp (juist of onjuist) wordt weergegeven. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om onderhoud in te plannen en voorkomt ongeplande stops.

  Product news Placed: 08-06-2018       Views: 1381x  Printversion: 311x  

More information

Company information

 
 .
 .
 .