All information on processing and handling of liquids and gasses

FluidsProcessing.nl
Search

     

     

Stay on top of the news!

Stay informed!
Read our monthly newsletter.

Your address will never be given to third parties.
See our privacy policy.

11-05-2018

Vloeistoffen uit vaten en IBC’s proactief opvangen

Print version
Send per email
Tweet this item
Share on LinkedIn

Rigid Lock Quickberm

Vloeistoffen uit vaten en IBC’s proactief opvangen

Voor het proactief opvangen van vrijgekomen vloeistoffen uit vaten en IBC’s bieden we u de herbruikbare, lichtgewicht, maar toch robuuste Rigid Lock Quickberm aan, die uitermate gebruiksvriendelijk is en makkelijk op te stellen. De zijkanten van het systeem zijn inklapbaar zodat vorkheftrucks kunnen in- en uitrijden. Daarna kunnen ze snel en makkelijk terug worden rechtgezet om vrijgekomen vloeistoffen op te vangen.

Verhoog de conformiteit
Met de Rigid Lock Quickberm kunt u uw conformiteit met de Europese Kaderrichtlijn Water (2000/60/EG) verbeteren. Deze richtlijn werd in diverse nationale normen en regelgevingen opgenomen om watervervuiling te voorkomen. Dit opvangsysteem ondersteunt ook punt A.4.7 in bijlage 1 van de ISO 14001-norm inzake paraatheid en reactie bij noodsituaties. Volgens deze norm moeten bedrijven een noodplan hebben om vrijgekomen vloeistoffen op te vangen en te absorberen.

Verbeter de veiligheid in de werkplaats
Slip- en valpartijen behoren tot de meest voorkomende ongevallen op het werk. Door vrijgekomen vloeistoffen uit vaten en IBC’s proactief op te vangen, kunnen heel wat slip- en valpartijen worden voorkomen. De Rigid Lock Quickberm heeft een opvallend zwart en geel ontwerp, om te voorkomen dat werknemers erover zouden struikelen.

Langetermijnoplossing
De Rigid Lock Quickberm is gemaakt van een EG-5 pvc gecoat materiaal en biedt een uitzonderlijk hoge bestendigheid tegen scheuren, wrijving en lekken. Daarnaast is hij ook bestand tegen agressieve vloeistoffen waaronder olie, petroleum en de meeste zuren. De verstevigde hoeken zorgen voor extra bescherming en lekpreventie. De aluminium zijsteunen zijn bestand tegen het gewicht van een vorkheftruck. Ze kunnen gemakkelijk in een hoek van 180° worden neergeklapt zodat vorkheftrucks kunnen in- en uitrijden of in een hoek van 90° worden rechtgezet om vrijgekomen vloeistoffen op te vangen.

  Product news Placed: 11-05-2018     Latest update: 07-06-2018       Views: 1567x  Printversion: 300x  

More information

Company information

 
 .
 .
 .