FluidsProcessing.nl https://www.fluidsprocessing.nl/NL/newsitem6344.html


KORT NIEUWS

07-02-2019

 

 

Waterpilot FMX21 en RIA15 indicator het perfecte duo

Veelzijdig hydrostatische niveausensor, voor een betrouwbare en onderhoudsvrije niveaumeting in water/afvalwater of in tanks op schepen.

De Waterpilot FMX21 van Endress+Hauser is zeer stabiel, nauwkeurig en voorzien van een robuuste keramische meetcel die bestand is tegen overbelasting en agressieve media.

Door de afgegoten elektronica en dubbele filters in het compensatiesysteem is de Waterpilot perfect beschermd tegen klimatologische invloeden en optimaal afgestemd voor specifieke toepassingseisen in drinkwater-, afvalwater- en zeewatertoepassingen.

De Waterpilot FMX21 heeft drinkwaterkeur (KTW, NSF, ACS), GL scheepsvaartkeur en is toepasbaar in explosiegevaarlijke zones, het uitgangssignaal is 4-20 mA en verkrijgbaar met HART« protocol, waardoor de sensor een vrij in te stellen meetbereik heeft.

Met de optionele Pt100 temperatuursensor wordt temperatuur gemeten en meetfouten door temperatuur-dichtheidsvariaties gecompenseerd, voor specifieke dompeldiepte is de kabel lengtemarkering mogelijk, dit bespaart kosten en montagetijd.

Mee te bestellen is de flexibele inzetbare loop powered indicator RIA15 met zĺn 5-cijferig 7-segment lcd-display, staafdiagram weergave en achtergrond verlichting. Uitgevoerd in een robuuste geleidende kunststof IP66 veldbehuizing met HART functionaliteit, toepasbaar in zowel corrosieve als intrinsiek omgeving en kan volgens de EN61508 direct in de meetkring worden opgenomen zonder dat dit invloed heeft op de SIL-classificatie.

Door de intu´tieve 3-knoppen bediening is de Waterpilot FMX21 eenvoudig te configureren en in bedrijf te stellen, de RIA15 is leverbaar in combinatie met de Micropilot FMR20 en de Liquiline Compact CM82.

Endress+Hauser BV

  Postbus 5102
NL-1410 AC   Naarden
  tel: +31 35 695 8611
fax: +31 35 695 8825

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. W. Boerenkamp, E-marketingco÷rdinator webredacteur Marketing 035-6958708

Bedrijfsprofiel

Endress+Hauser

Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau. Met het maximaal haalbare aan kwaliteit, veiligheid en efficiŰntie helpen onze producten en diensten het concurrentievermogen van de klant te verbeteren. Endress+Hauser staat voor continu´teit, kennis van zaken en een duurzame relatie met zijn klanten.