FluidsProcessing.nl https://www.fluidsprocessing.nl/NL/newsitem6342.html


KORT NIEUWS

07-02-2019

 

 

Building the impossible

met behulp van een in-line viscositeitsmeting

De MIVI Sensor van Sofraser

FILM: htttp://www.youtube.com/v/c4Pw6HE7ZYE

Sinds Reynolds Polymer Technology, een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in toonaangevende acryl- en polymeerontwerpen, gebruik maakt van de in-line viscositeit meting van Sofraser is hun proces eenvoudiger en efficiŽnter. Viscositeit speelt een sleutelrol in de ontwikkeling van de enorme aquariumvensters die het bedrijf ontwerpt en produceert, als ook in de architecturale glas- en wandelementen die zij maken; elk object vereist een specifieke viscositeit.

De MIVI sensor van Sofraser is een uitkomst voor het bedrijf en helpt bij het realiseren van de missie: dat wat onmogelijk lijkt toch te bouwen. De in-line meting van Sofraser heeft meer voordelen: het verkort de time-to-market, verlaagt kosten, is robuust en gemakkelijk in onderhoud. Bekijk onderstaand filmpje om te zien wat de ervaringen zijn met de in-line viscositeitsmeting van Sofraser.

Inventech is de officiŽle dealer van Sofraser van in de Benelux. De product managers van Inventech vertellen u graag wat een in-line viscositeitsmeting voor uw proces kan betekenen.

Inventech Benelux BV

  Analyse instrumenten
  tel: +31 162-460404
fax: +31 162-421944

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. Ing. J. Heidenreich, Manager Proces Instrumentatie +31(0)162460404
Dhr. Ing. M. Steinmetz, Manager Laboratorium Technologie +31(0)162460404
Dhr. drs. ing. K.van der Sar, Product Manager  Spectroscopie +31(0)162460404

Bedrijfsprofiel

Inventech helpt organisaties om de kwaliteit van hun producten significant te verbeteren en ze duurzaam, efficiŽnt en kostenbesparend te produceren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak zijn we een betrouwbare (kennis)partner voor onze klanten in de laboratorium- en procesindustrie. We helpen klanten bij het vinden van oplossingen voor complexe vraagstukken en het vergroten van hun (duurzame) impact, veelal op meerdere fronten tegelijkertijd.

Onze product specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste analyse techniek voor uw applicatie en geven advies specifiek gericht op uw proces, omgeving en industrie. Samen met onze engineers zorgen zij ervoor dat uw analyse instrument naadloos aansluit op uw proces en voor training en onderhoud.