FluidsProcessing.nl https://www.fluidsprocessing.nl/NL/newsitem6302.html


PRODUCTNIEUWS

09-01-2019

 

 

Het selecteren van instrumenten is eenvoudiger geworden

Onmisbare tool voor instrumentengineer

Applicator - de sizing tool voor engineers

 

Startpagina Applicator

 

De keuze in meetinstrumenten is enorm. Hoe kies je het juiste meetprincipe en het juiste meetbereik? De tijd dat ieder bedrijf zijn eigen specialisten in dienst had ligt al ver achter ons. Gelukkig zijn er tegenwoordig tools beschikbaar die het leven van een instrumentengineer een stuk makkelijker maken. De Applicator van Endress+Hauser is zo’n handige tool.

Applicator - De selectie en sizing tool voor Endress+Hauser instrumentatie is inmiddels toe aan versie 11. De Applicator is de meeste uitgebreide tool op de markt welke rekening houdt met alle aspecten van de applicatie.

Focus op industrie
De nieuwste versie is inmiddels volledig industrie-georiënteerd zodat u alleen instrumenten krijgt voorgesteld welke passen binnen uw industrie. Heeft u het juiste instrument via het selectiedeel van de tool gevonden, dan wordt u direct doorverwezen naar het sizing deel van de tool. Natuurlijk worden de eerder bij selectie ingevoerde variabelen naadloos meegenomen naar de sizing. Zo vindt u het juiste instrument, met de juiste maat welke perfect past in uw applicatie.

Door de hele tool heen speelt veiligheid een belangrijke rol. Zo houdt de tool rekening met PED, SIL, explosieveiligheid en benodigde flens-ratings. De tool waarschuwt ook wanneer druk of temperatuur niet passen bij het gekozen instrument. Als u klaar bent kunt u het gekozen instrument via het winkelmandje verder configureren en zelf instellen. Als laatste stap kunt u het instrument ook nog via uw account in de webshop bestellen. Makkelijker kan het niet.

Applicator wordt continue verbeterd en uitgebreid. Doordat er inmiddels tientallen jaren aan ervaring in zijn verwerkt is dit de ideale en onmisbare tool voor iedere instrumentengineer. En het mooie is…… deze tool is gratis voor iedereen. De Applicator van Endress+Hauser bevat veel handige opties, ontdek ze zelf.

Endress+Hauser BV

  Postbus 5102
NL-1410 AC   Naarden
  tel: +31 35 695 8611
fax: +31 35 695 8825

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. W. Boerenkamp, E-marketingcoördinator webredacteur Marketing 035-6958708

Bedrijfsprofiel

Endress+Hauser

Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau. Met het maximaal haalbare aan kwaliteit, veiligheid en efficiëntie helpen onze producten en diensten het concurrentievermogen van de klant te verbeteren. Endress+Hauser staat voor continuïteit, kennis van zaken en een duurzame relatie met zijn klanten.