FluidsProcessing.nl https://www.fluidsprocessing.nl/NL/newsitem6301.html


KORT NIEUWS

08-01-2019

 

 

Fluiconnecto verkrijgt SIR-certificaat 2019

Opnieuw certificering voor het assembleren, testen en certificeren van hogedrukapparatuur.

Fluiconnecto Benelux heeft opnieuw de certificering ”SIR-Erkenning hoge druk keurings- en Certificeringsinstantie” behaald voor het assembleren, testen en certificeren van hogedrukapparatuur.

Met deze certificering is Fluiconnecto Benelux een goedgekeurde instantie om hogedrukapparatuur aan de industriële reinigingsbranche te leveren. De audit vond plaats door de Stichting Industriële Reiniging (SIR) op de hoofdlocatie van Fluiconnecto Benelux te Krimpen aan den IJssel.

Door iedere slangassemblage voor waterstralen te testen en te certificeren, levert Fluiconnecto een veilig inzetbare slangassemblage, geassembleerd en getest door een SIR-gecertificeerde keurmeester.

Kwaliteit en veilig werken staan hoog in het vaandel bij Fluiconnecto. Meer informatie over Fluiconnecto’s kwaliteitswaarborging vindt u op de webpagina Kwaliteitswaarborging .

Fluiconnecto BV

  Hoofdkantoor
Postbus 83
2920 AB   Krimpen aan den IJssel
  tel: +31 (0)180 511411
fax:

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

Fluiconnecto by Manuli is een toonaangevende internationale service-organisatie met de focus op hogedruk slangen en koppelingen, zowel voor levering van componenten, het verzorgen van onderhoudsdiensten en het overdragen van kennis van producten en toepassingen aan alle marktsegmenten.

In de Benelux levert Fluiconnecto slangen en componenten voor hogedruk (hydrauliek) en lagedruk, 24/7/365 mobiele slangenservice, on/offshore project support en services zoals vmi en hose management.