FluidsProcessing.nl https://www.fluidsprocessing.nl/NL/newsitem6295.html


VACATURE

03-01-2019

 

 

Inventech zoekt Service Engineer

Ben jij of ken jij die enthousiaste, gedreven technicus die wij zoeken?

Deze vacature werd reeds ingevuld.

Over Inventech
Inventech helpt organisaties om de kwaliteit van hun producten significant te verbeteren en ze duurzaam, efficiënt en kostenbesparend te produceren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak zijn we een betrouwbare (kennis)partner voor onze klanten in de laboratorium- en procesindustrie. Veel van onze klanten en merken zijn internationale spelers. Dat maakt het werken voor Inventech boeiend en dynamisch. We zijn gepassioneerd in wat we doen, maar vinden het ook belangrijk om geregeld tijd te maken voor een luxe lunch met bubbels of een bijzonder teamuitje.

De functie
Als Service Engineer ben je bij ons actief in het preventief onderhouden, repareren en installeren van analyse instrumenten die worden toegepast in het laboratorium voor kwaliteitscontrole, research en development én industriële analyse instrumenten voor het productieproces. Je reist daarvoor zelfstandig naar de klantlocatie voor de uitvoering van onderhoud en reparatie c.q. de inschatting van werkzaamheden of voert deze intern uit. Je stelt offertes op, bestelt eventueel benodigde onderdelen en voert tijdig en zorgvuldig de administratie. Ook geef je telefonisch ondersteuning bij technische vragen en problemen, verleen je assistentie bij installatie en start-up en geef je incidenteel gebruikerstrainingen. Tot slot weet je met jouw kwaliteiten en persoonlijkheid mede vorm en gewicht te geven aan onze service afdeling, wat bijdraagt aan ons streven naar bijzonder tevreden klanten!

Functie- eisen:
• technische MBO opleiding procestechniek, elektronica of gelijkwaardig;
• kennis en ervaring in de procesindustrie of laboratorium technologie is een pre;
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• zelfstandig, flexibel en proactief liefst met een commerciële feeling;
• technische vaardigheid en inzicht;

Wij bieden:
• de mogelijkheid om jezelf volledig te ontplooien in een dynamisch en financieel gezonde, internationale onderneming
• een contract voor bepaalde tijd, dat bij bewezen geschiktheid wordt omgezet in een vast dienstverband
• een marktconform salaris aangevuld met een aantrekkelijk pakket aan extra voordelen.
• een “auto van de zaak”, mobiele telefoon & lap-top
• een plek in een leuk team en een goede werksfeer

Voor meer informatie over de vacature neem je contact op met de heer John Heidenreich, Managing Director, of kijk je op onze website. Reageren op de vacature doe je met een beknopte motivatie en cv en stuur je uiterlijk 1 februari 2019 per email ter attentie van de heer Heidenreich.

Inventech Benelux BV

  Analyse instrumenten
  tel: +31 162-460404
fax: +31 162-421944

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

Inventech helpt organisaties om de kwaliteit van hun producten significant te verbeteren en ze duurzaam, efficiënt en kostenbesparend te produceren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak zijn we een betrouwbare (kennis)partner voor onze klanten in de laboratorium- en procesindustrie. We helpen klanten bij het vinden van oplossingen voor complexe vraagstukken en het vergroten van hun (duurzame) impact, veelal op meerdere fronten tegelijkertijd.

Onze