FluidsProcessing.nl https://www.fluidsprocessing.nl/NL/newsitem6256.html


KORT NIEUWS

06-12-2018

 

 

Celdisruptie met een Dyno-Mill® parelmolen

DYNO®-MILL MULTI LAB

De Dynamo®-MILL producten kunnen verschillende soorten van algen, giststammen, bacteriële stammen, en andere stammen verwerken, en zo de hoge verwachtingen van de klant evenaren en zelfs overtreffen binnen de gegeven beperkingen. Onze uitgebreide klantenkring maakt gebruik van alle maten van parelmolens om cellen open te breken.

Details
Met een kamervolume tot 300 liter zijn de DYNO®-MILL KD technologie en de DYNO®-Mill multi lab succesvol ingezet voor procesontwikkeling en voor de ontwikkeling van commerciële toepassingen.
Meestal zijn één of twee passages door ons maalsysteem voldoende om meer dan 95% rendement te bereiken. Met procesoptimalisatie door onze specialisten kan dit verhoogd worden tot bijna 100%.
Dankzij onze expertise, kunnen wij onze klanten adviseren over hoe de vereiste temperaturen van de biologische suspensies te handhaven, terwijl we de gewenste hoeveelheid mechanische energie inbrengen. Met de meest kritische parameter in de meerderheid van de celdisruptie toepassingen onder controle, kunnen de resterende parameters worden geoptimaliseerd om de meest effectieve disruptie van de celwanden te bereiken.
In haar testcentrum biedt de WAB-groep® klanten de mogelijkheid om disruptie van de cel uit te voeren met DYNO®-MILL apparatuur om de procesparameters te verifiëren.
Mocht u meer informatie hierover willen ontvangen neem dan contact op met Eskens Process Solutions.

Eskens Process Solutions B.V.

  Postbus 119
NL-2400 AC   Alphen aan den Rijn
  tel: +31 172 46 80 46
fax: +31 172 43 58 61

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. J. Poot, Directeur Tinting & Process Solutions +31 172 46 80 46
Dhr. E. Dochez, Business Unit Manager Process Solutions  Process Solutions België en Luxemburg +32 15 45 15 00
Dhr. Anton Hekstra, sales manager Process Solutions Eskens Process Solutions Nederland +31 6 10964382

Bedrijfsprofiel

Eskens is een technische handelsonderneming en vertegenwoordigt in de Benelux een twintigtal Europese machine-, pompen-, speciaal(farmacie)apparatuur- en maalmediumfabrikanten. Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar onze verschillende leveringsprogramma`s in Nederland en Belgie.

Eskens kenmerkt zich, naast zijn brede leveringsprogramma`s in de markt door totale service in de meest brede zin van het woord. Met name hierdoor is Eskens Benelux een betrouwbare partner voor de industrie.