FluidsProcessing.nl https://www.fluidsprocessing.nl/NL/newsitem6207.html


PRODUCTNIEUWS

08-11-2018

 

 

Veelzijdige Industrial Compact Scales van Mettler Toledo

Eenvoudig wegenÖzoals u dat wilt

De veelzijdige ICS weegschalen (Industrial Compact Scales) van Mettler toledo zijn af te stemmen op uw behoeften. Ze leveren een uitstekende kwaliteit en betrouwbare weegresultaten voor bijvoorbeeld controlewegen, tellen en portioneren. De ICS weegschalen zijn ontworpen voor zowel standaard weegprocessen als voor weegprocessen in de meest extreme omgevingen. Met drie verschillende modellen en diverse optionele schermweergaves, kunnen de ICS terminals aan vrijwel iedere wens voldoen.

EfficiŽnter productieproces
Het lcd-scherm van de ICS weegschaal bevordert een foutloze afleesbaarheid, ongeacht omstandigheden zoals verlichting in de werkomgeving. Met de colorWeigh functionaliteit wordt het productieproces nog efficiŽnter: door middel van kleurcodering is het afwegen voor de operator zeer duidelijk, snel en gebruiksvriendelijk.

Wilt u de data vastleggen en monitoren? Dan is er Databics/Collect+ om u te helpen met een snel en veilig databeheer. Met het uitgebreide datamanagement-systeem kunt u elke weegschaal direct vanaf iedere werkplek bedienen. Dit maakt het mogelijk om gegevens te verzamelen en beheren vanaf uw computer en helpt bij de benodigde informatie voor uw audits.

Bijna niet stuk te krijgen!
De ICS weegschalen zijn geschikt voor de meest extreme werkomstandigheden in elke industrie. Het hygiŽnische ontwerp heeft een metalen keypad zonder fysiek toegankelijke knoppen. Dit elimineert het risico op verontreiniging of waterophoping en beschermt tegen mechanische beschadigingen. De voorzijde van de terminal bestaat uit slechts ťťn enkele roestvrijstalen plaat en dit maakt deze bijna onbreekbare weegschaal dť oplossing in extreme omstandigheden.

Meer weten?
Ontdek de voordelen van ICS weegschalen, zoals snelle en nauwkeurige weegresultaten, een efficiŽnte reiniging, eenvoudig databeheer en mobiele inzetbaarheid.

Mettler-Toledo B.V.

  Postbus 6006
NL-4000 HA   Tiel
  tel: +31 344-63 83 63
fax: +31 344-63 83 90

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

Mettler-Toledo levert weeg-, doseer en vulsystemen, met gebruikmaking van zowel weegplateaus als loadcellen. De brede keuze in soorten, afmetingen en uitvoeringen van weegplateaus, weegmodules, loadcellen en terminals stelt zowel machinebouwer als eindgebruiker in staat om elke constructie zeer nauwkeurig wegend te maken. Voor het wegen van bulkhoeveelheden lenen de robuuste weegbruggen van Mettler-Toledo zich het best.