FluidsProcessing.nl https://www.fluidsprocessing.nl/NL/newsitem6204.html


KORT NIEUWS

07-11-2018

 

 

Emerson biedt automatiseringsoplossingen & lokale expertise

om uw moeilijkste uitdagingen te overwinnen

Typische applicatie

 

ASCO slangknevelafsluiters

ASCO Media-isolatie afsluiters

 

ASCO microvloeistofisolatie-afsluiters combineren technische expertise en moderne materiaaltechnologie om te voldoen aan de vereisten van de fabrikanten van de meest geavanceerde klinische diagnostische machines. Bij Emerson streven we ernaar de applicaties van onze klanten te begrijpen, zodat we een oplossing op maat kunnen bieden die precies is afgestemd op hun unieke eisen.

Een belangrijk voordeel van de ASCO isolatie-afsluiters is hun extreem lage dode volume. We begrijpen dat detectiereagentia en wasbuffers duur kunnen zijn, daarom ontwerpen we onze producten met deze belangrijke functie in gedachten om het interne volume binnen het vloeistofkanaal te verminderen. In feite hebben de ASCO miniatuurproducten interne volumes zo laag als 10μl, waardoor de kosten per diagnostische test effectief worden verlaagd en de doorvoer van het instrument wordt verbeterd. Het lage dode volume elimineert ook effectief het risico op kruisbesmetting tussen monsters.

Een ander belangrijk kenmerk van de ASCO micro-fluÔdische isolatie-afsluiters is hun extreem lage energieverbruik. Budgetwaarden voor instrumentvermogen zijn van cruciaal belang voor het ontwerpteam, vooral met de komst van Point of Care-tests, om een ​​apparaat te bieden dat efficiŽnt en kosteneffectief in gebruik is. Onze lijn van micro-vloeistofafsluiters heeft enkele van de laagste vermogenspoelen in de industrie. De ASCO Serie 282 8 mm isolatie-afsluiter vereist bijvoorbeeld slechts 1W vermogen. De meeste producten kunnen worden vervaardigd met speciale energiebesparende schakelingen (íhit-and-holdí) om het energieverbruik nog verder te verminderen zodra de afsluiter in werking is gesteld. Bovendien heeft het lage energieverbruik van onze producten direct invloed op de stabiliteit van dure detectieagentia en wasbuffers. Een vermindering in vermogen resulteert in een significante vermindering van de warmte die wordt overgedragen naar de media binnen het doorstroompad van de afsluiter.

Ten slotte is de ASCO-lijn van miniatuurisolatie-afsluiters ontworpen om bestand te zijn tegen enkele van de meest agressieve chemicaliŽn in de industrie. De aanwezigheid van materialen zoals PEEK, FFKM en PPS zijn standaard in onze producten vanwege hun inerte aard bij gebruik met agressieve en / of corrosieve vloeistoffen. We begrijpen dat elke OEM een andere reeks eisen zal hebben met een unieke toepassing in gedachte. Onze technici werken met OEMís om het ontwerp van de afsluiters die we leveren te optimaliseren. Dit stelt onze klanten in staat om hun machines te verkleinen, hun productieprocessen vlotter en efficiŽnter te maken en de time-to-market te verkorten.

ASCO CONTROLS BV

  Kleppen en afsluiters
Neonstraat 3
6718 WX   Ede
  tel: +31 (0)33 277 79 11
fax: +31

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. Matthias Boers, Inside Sales   033 277 78 00
Mevr. Yvonne Boelhouwer, Inside Sales    033 277 78 00
Dhr. Rob Horman, Inside Sales   033 277 78 00

Bedrijfsprofiel

Emerson (NYSE: EMR), gevestigd in de V.S., St. Louis, Missouri, is een mondiaal technologie- en engineeringsbedrijf met innovatieve oplossingen aan klanten in industriŽle, commerciŽle en residentiŽle markten. De BU Emerson Automation Solutions helpt fabrikanten in de procesindustrie, discrete of hybride productie om hun productie te maximaliseren, personeel en milieu te beschermen en gelijktijdig hun energieverbruik en operationele kosten te verlagen. Ga voor meer informatie naar Emerson.com