FluidsProcessing.nl https://www.fluidsprocessing.nl/NL/newsitem6167.html


VACATURE

12-10-2018

 

 

ESI Technologies zoekt Sales Engineer Single Use technologie

Uitdaging voor de Life Sciences markt in België.

Ben jij, net als wij, groeiende en volop in beweging. Ligt je hart, net als de onze, in de farmaceutische industrie, biotechnologie en voedingsmiddelen industrie. En ben je, net als wij, klaar voor de volgende stap?

Pak dan je kans en kom onze buitendienst versterken.

ESI Technologies BV is een dochteronderneming van het van origine Ierse bedrijf en levert Single Use componenten en systemen voor ultrapure processen. Daarbij moet je denken aan tubings, fittingen, slangen, proces-bags en pompen.

Wie zoeken wij:
Als Sales-engineer binnen ESI denk je mee, adviseer je en biedt je oplossingen aan bij bestaande klanten, daarmee creëer je een perfecte balans tussen commercie en technologie. Je bent commercieel-creatief en je gaat pro-actief te werk bij het werven van prospects binnen je rayon. Daarnaast heb je een scherp oog (en oor) voor de dynamiek en veranderingen in de markt. Je bent daardoor in staat mee te denken met de behoeften van de klant en in nauw overleg met onze internationale fabrikanten een oplossing te bieden met betrekking tot procesoptimalisatie. Samen met je collega’s vorm je een eenheid, met als primair doel de verkoop te stimuleren en de relaties met klanten te optimaliseren. Kortom, een veelzijdige rol als spin in het web op de commerciële buitendienst van een groeiende, platte organisatie, waarin je met je drive, oplossingsgerichtheid en klantvriendelijkheid hét verschil kan maken.

Je profiel:
• Bachelor-Opleiding bij voorkeur: Life Sciences, Bio-technologie of Proces-technologie.
• Commerciële interesse en/of ervaring (B-to-B markt).
• Kennis van sanitaire productieprocessen.
• Ervaring/affiniteit met klantwerving, klantcontact en communicatie.
• Woonachtig in of dichtbij België en bekend met de Belgische zakelijke markt.
• Beheersing van Nederlandse, Franse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Rijbewijs B.

Wat ESI je biedt:
• Een uitdagende fulltime baan, binnen een sterk groeiende internationale onderneming.
• Een leuk team met enthousiaste collega’s .
• Innovatieve producten en oplossingen van hoogwaardige kwaliteit.
• Een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Een representatieve bedrijfsauto, met mobiele werk- en communicatiemiddelen.
• Intensieve opleiding en marktgerichte trainingen in binnen- en buitenland.

Solliciteren?
De collega die wij zoeken is proactief, commercieel, marktgericht, innovatief en heeft oprecht interesse in onze klanten. Zie je het zitten en woon je in (de omgeving van) België? Neem dan het initiatief en solliciteer vandaag nog! Stuur je motivatie en CV op naar Annemarie Dalsem.

ESI Technologies BV

  Ambachtsweg, 12A
2641 KS   Pijnacker
  tel: +31 850499770
fax: +31

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

ESI Technologies BV richt op de levering van Single-Use componenten en systemen binnen de Life Science markt. Wij zijn gespecialiseerd in producten (slangen, zakken, filters, koppelstukken, single-use instrumentatie en pompen) en oplossingen binnen de (bio) farmaceutische, veterinaire en voedingsmiddelen industrie. Daar waar hoge eisen worden gesteld aan product-kwaliteit, hygiënisch ontwerp, certificering en validatie. ESI werkt samen met toonaangevende fabrikanten in de single-use technologie.