FluidsProcessing.nl https://www.fluidsprocessing.nl/NL/newsitem6159.html


KORT NIEUWS

10-10-2018

 

 

Endress+Hauser TrustSens bekroond met de WoTS TechAward

ís Werelds eerste zelfkalibrerende temperatuuropnemer wint prijs op de WoTS

Gerhard Ambachtsheer en Aldert Schollaardt nemen de Award in ontvangst.

 

ITHERM TrustSens

 

Innovatie, toegevoegde waarde en marktrelevante criteria heeft de vakjury en beurssite bezoekers doen overtuigen om Endress+Hauser met de innovatie iTHERM TrustSens uit te roepen tot winnaar in de categorie World of Automation - Motion & Drives en te bekronen met de WoTS TechAward 2018 trofee.

De innovatieve iTHERM TrustSens TM371 compacte temperatuuropnemer voor de voedingsmiddelen- en farmaceutisch industrie kan volledig automatisch en zelfstandig inlijn kalibreren en is ontworpen voor hygiŽnische en aseptische toepassingen. Doordat de sensor zichzelf tijdens de productie volledig automatisch en geheel traceerbaar kalibreert, wordt de kans op niet gedetecteerde afwijkingen geŽlimineerd, met maximale productveiligheid en procesefficiŽntie als resultaat. Dankzij de geÔntegreerde Heartbeat Technology is het mogelijk om instrumenten doorlopend te diagnosticeren en te verifiŽren zonder het proces te onderbreken.

Endress+Hauser BV

  Postbus 5102
NL-1410 AC   Naarden
  tel: +31 35 695 8611
fax: +31 35 695 8825

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. W. Boerenkamp, E-marketingcoŲrdinator webredacteur Marketing 035-6958708

Bedrijfsprofiel

Endress+Hauser

Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau. Met het maximaal haalbare aan kwaliteit, veiligheid en efficiŽntie helpen onze producten en diensten het concurrentievermogen van de klant te verbeteren. Endress+Hauser staat voor continuÔteit, kennis van zaken en een duurzame relatie met zijn klanten.