FluidsProcessing.nl https://www.fluidsprocessing.nl/NL/newsitem6067.html


PRODUCTNIEUWS

11-07-2018

 

 

Bespaar op energieverbruik en -kosten

ASCO Numatics™ 653-serie FRL voor toepassingen met een hoog debiet

De persluchtverzorgingsproducten uit de ASCO Numatics™ 653-serie zijn geschikt voor toepassingen waarvoor een hoog debiet vereist is

Emerson kondigt de introductie van de ASCO Numatics 653-serie persluchtverzorgingsproducten aan. De 653-serie is verkrijgbaar in poortmaten van 3/4” en 1” en heeft een hoog debiet ten opzichte van de grootte. Zo kunnen klanten meer producten vanaf dezelfde filterdrukregelaar (FRL) voeden of het drukverlies binnen het systeem verminderen. Beide opties leiden potentieel tot minder energieverbruik en kosten. Het assortiment van de 651-, 652- en 653-serie bestaat uit filters, drukregelaars, filter-drukregelaars, smeermiddelen, soft starts, snelle ontluchtingen, verdeelblokken en isolatie-afsluiters.

De introductie van onze 653-serie breidt ons wereldwijde aanbod van persluchtverzorgingsproducten met hoge doorstroming uit.” aldus Scott Weickel, Vice President of Engineering for Machine Automation applications bij Emerson. “De toevoeging van de nieuwe poortmaten stelt internationale fabrikanten in staat een uitgebreide reeks persluchtverzorgingsproducten met geavanceerde technologie te selecteren variërend van 1/8 tot 1”, allemaal van één leverancier. Dit maakt selectie en aankoop eenvoudiger.”

Met de hoogste debietkenmerken in de branche ten opzichte van de grootte is de ASCO Numatics 651-, 652- en 653-serie ideaal voor gebruik in toepassingen die hoge volumes lucht vereisen of waarbij de ruimte beperkt is. Fabrikanten van oorspronkelijke apparatuur profiteren van het brede temperatuurbereik (-40°C tot +80°C) en ATEX- en CUTR-certificering die ervoor zorgen dat dit product gebruikt kan worden in uitdagende en zware omgevingen en in toepassingen als stuurventiel in de procesindustrie. De modulaire persluchtverzorgingsproducten hebben een robuust ontwerp en zijn eenvoudig te monteren, bevestigen en plaatsen. Dankzij nieuwe eindplaatflenzen kan de manifold verwijderd worden zonder dat de leidingen losgekoppeld hoeven worden.

ASCO CONTROLS BV

  Kleppen en afsluiters
Neonstraat 3
6718 WX   Ede
  tel: +31 (0)33 277 79 11
fax: +31

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. Matthias Boers, Inside Sales   033 277 78 00
Mevr. Yvonne Boelhouwer, Inside Sales    033 277 78 00

Bedrijfsprofiel

Emerson (NYSE: EMR), gevestigd in de V.S., St. Louis, Missouri, is een mondiaal technologie- en engineeringsbedrijf met innovatieve oplossingen aan klanten in industriële, commerciële en residentiële markten. De BU Emerson Automation Solutions helpt fabrikanten in de procesindustrie, discrete of hybride productie om hun productie te maximaliseren, personeel en milieu te beschermen en gelijktijdig hun energieverbruik en operationele kosten te verlagen. Voor meer informatie Emerson.com