FluidsProcessing.nl https://www.fluidsprocessing.nl/NL/newsitem6063.html


KORT NIEUWS

10-07-2018

 

 

Oude pomp in nieuw jasje

Op de foto drie van de vier schroefpompen op de eigen proefstand te Sneek. Capaciteit 18 m3/min bij opvoerhoogte van 1,8 m.

In opdracht van KWS Infra levert Landustrie Sneek bv een tiental pompen voor een nieuw bedrijventerrein in Noord-Holland.
Zes dompelpompen met Vortex waaier zorgen ervoor, dat alle condenswater wordt afgevoerd naar het riool. Daarnaast komen in het HWA gemaal vier nieuwe schroefpompen van het type P400 (3 + 1 reserve). Deze pompen lozen het hemelwater op het oppervlaktewater.
De oorspronkelijke P400 pomp is begin jaren ’80 speciaal ingezet voor polderbemaling. Ondertussen is het design geupdate en geschikt gemaakt voor de hedendaagse aandrijftechniek. Hiermee biedt de pomp nog steeds een uitstekende oplossing voor het verpompen van grote hoeveelheden water bij een geringe opvoerhoogte. De robuuste uitvoering maakt de pomp ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk.
Alle pompen worden door Landustrie geleverd en geïnstalleerd met de bijbehorende persleiding en besturing.

Landustrie Sneek BV

  Pompen en Pompinstallaties
Postbus 199
8600AD   Sneek
  tel: +31 515486888
fax: +31 515412398

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

Op het gebied van afvalwaterbeheer biedt Landustrie een groot scala aan mogelijkheden. De uitgebreide range aan Landy pompen voorziet wereldwijd in diverse toepassingen in zowel de industriële als communale markt. In overleg met de klant kan een optimale pompselectie worden gemaakt waarbij ook de bijbehorende besturing en telemetriesystemen kunnen worden meegenomen. Landy pompen worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. De pomprange omvat uitvoering in gietijzer, Duplex, Nihard en explosievrij. Ook het testen van pompen, ook pomptypes van derden, is mogelijk in de in-house testfaciliteit te Sneek. Daarnaast kunnen we met onze 24-uurs service het totale beheer voor de klant uitvoeren. Bij storingen kan direct handelend worden opgetreden en in geval van calamiteiten hebben wij zelfs huurpompen ter beschikking staan. Niet alleen vanuit Sneek maar ook vanuit het centraal gelegen steunpunt in Veenendaal kan snel en adequaat service worden verleend