FluidsProcessing.nl https://www.fluidsprocessing.nl/NL/newsitem5974.html


VACATURE

09-10-2018

 

 

E.D.&A. zoekt Sales Engineer

Zit elektronica ook in jouw dna ?

Deze vacature werd reeds ingevuld.

Jouw functie

De groei verder in goede banen leiden. Tijdens een inloopperiode leer je de mensen, de productie, de innovatiemogelijkgheden en de aanpak van het bedrijf kennen. Daarna word je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe projecten bij bestaande klanten en bij prospecten. Je komt terecht in toonaangevende ondernemingen in diverse sectoren en legt er contacten met R&D, aankoop en alsook de directie. Je denkt mee en begeleidt hen bij de projecten vanaf de analyse van de behoeften tot de ontwikkeling, de fabricatie van de elektronische sturing en de integratie ervan in het eindproduct van je klant. Je technisch advies en uitstekende service maken je tot een gewaardeerde gesprekspartner voor de klant. In deze positie werk je nauw en intensief samen met collegaís van R&D, productie, aankoop en marketing.

De ideale kandidaat voldoet aan het volgende profiel

Je combineert een passie voor elektronica met een drive voor commerciŽle realisaties via partnerships.
Je hebt een hogere opleiding in elektronica en ervaring met -of interesse in- toepassingen ervan in machine-en apparatenbouw.
Je succesvolle commerciŽle ervaring van enkele jaren in een B2B-omgeving is een must.
Je legt gemakkelijk contacten, beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en over de motivatie om klantenrelaties op lange termijn-gestoeld op kwaliteit en werderzijds vertrouwen- op te bouwen.
Dankzij je technische opleiding, interesse en analytisch vermogen kan je de noden van je klant inschatten en vertalen naar rendabele projecten.
In de organisatie van je werk ben je heel autonoom, maar om het succes te realiseren ben je een overtuigd teamplayer.
Je drukt je vlot in woord en geschrift uit in het Nederlands en Engels.

We bieden jou

Een projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie in een mooi en succesvol Belgisch familiaal 2de generatiebedrijf dat doordacht en gezond groeit.
Een langetermijnperspectief waarin klantgerichte innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan.
De kans om succes te boeken in deze boeiende, internationale functie met ruimte voor initiatief en voldoende ondersteuning.
Je kan rekenen op de steun van hard- en software engineers, technische projectleiders, test- en productiemedewerkers en een management met visie. Dit wordt geconcretiseerd door de investering in mensen en faciliteiten (nieuw gebouw), wat alle ruimte moet bieden voor de beoogde toekomstige groei.
Een aangename werkomgeving in ons nieuwe gebouw ten noorden van Antwerpen.
Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.

E.D.&A.

  Franseweg 20
B-2920   Kalmthout
  tel: +32 3 620 18 18
fax: +32 3 620 18 19

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

E.D.&A. ontwikkelt, assembleert en test custom-made elektronische besturingen. Deze klantspecifieke elektronica is bestemd voor zowel industriŽle als consumententoepassingen, zoals industriŽle wasmachines, ventilatoren, melkkoeltanks, gashaarden, schuifdeuren, ovens, koffiemachines, enz.