Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl
Zoeken

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

11-01-2018

2e editie Europees congres over Sustainable Ammonia een feit

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Registeren vanaf nu mogelijk

2e editie Europees congres over Sustainable Ammonia een feit

Schiedam, 11 januari 2018 – Rotterdam is ook in 2018 het decor van het tweede Ammoniak Congres van Europa. Het congres vindt plaats op 17 en 18 mei 2018 in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. De European Conference on Sustainable Ammonia – georganiseerd door Stichting NH3 Event Europe – brengt wetenschappers, bedrijven en experts samen om de laatste ontwikkelingen van ammoniak als duurzame energie oplossing te delen.

Tijdens het congres staat het volgende onderwerp centraal: ‘The role of ammonia in the energy transition’. Hans Vrijenhoef – voorzitter van Stichting NH3 Event– ziet een grote rol voor ammoniak weggelegd in de transitie naar duurzame energie. ‘De sterk toenemende vraag en belangstelling in ammonia energy bieden ons de mogelijkheid om in 2018 een tweede editie van dit Europese congres te organiseren. Natuurlijk levert de aandacht vanuit de nieuwe regering voor de mogelijkheden van ammoniak als duurzame energie oplossing ook een grote bijdrage.”

Vergroten Ammonia Energy Community in Europa
De aankondiging van de tweede editie van dit congres laat zien dat Vrijenhoef en zijn team gecommitteerd zijn aan het vergroten van de ammonia energy community in Europa. Vrijenhoef beschrijft zijn plannen om de scope van het congres te vergroten op verschillende niveaus: “We proberen dit jaar meer nationale en internationale sprekers aan te trekken, wat gaat leiden tot een programma met break-out sessies. Daarnaast verwachten we dit jaar rond de 175-200 deelnemers. Hierdoor worden we gedwongen om naar een andere locatie in Rotterdam te gaan. We hebben deze keer gekozen voor Diergaarde Blijdorp, een locatie met veel oog voor duurzaamheid.”

►Contact: nh3event@protonventures.com

  Kort nieuws Geplaatst: 11-01-2018     Update: 12-01-2018       Getoond: 809x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

Andere berichten

 
 .
 .
 .