FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
05-11-2017  |  1283x
Deel dit bericht
Hybride technologie heeft de toekomst

Waarom u de Europort niet mag missen

Danfoss focust op hybridisatie

Iedere twee jaar is Ahoy Rotterdam dť internationale maritieme ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw, scheepsreparatie en -ombouw. Danfoss nodigt u graag uit voor een tour van voorsteven tot roer.

AHOY-Rotterdam, 7-10 nov. 2017, Stand 1306

Verkeer op waterwegen wordt wereldwijd van steeds groter belang. Het heeft een effect op het wereldwijde transport, de voedselketen, onze vrijetijdsbesteding, de veiligheid en defensie. Meer dan 100.000 commerciŽle en 25.000 marineschepen die wereldwijd opereren, en tal van kleine vaartuigen pendelen over de hele wereld. Op dit moment wordt 90% van de mondiale lading gewicht gedragen door schepen. Daarnaast vervoeren de populaire cruiseschepen duizenden toeristen naar glamoureuze locaties wereldwijd.

Maximale uptime en efficiŽntie
Onze frequentieregelaars zijn toppresteerders in de marine en offshore industrie en zijn ontworpen om te zorgen voor maximale bedrijfstijd, efficiŽntie en robuuste prestaties. Dit zijn de kritische factoren in de marine business waar reparatie en onderhoud tot een minimum moeten worden beperkt. Onze drives hebben het hoogste aantal klasse type goedkeuringen van negen classificatiebureaus. Dit geeft u de best mogelijke keuze bij het selecteren van drives voor uw marine toepassing.

Hybride technologie heeft de toekomst!
In tegenstelling tot traditioneel dieselgedreven aandrijvingen, zorgt een hybride aandrijving voor meer flexibiliteit, efficiency en voor schonere (en betere) prestaties. Frequentieregelaars spelen een centrale rol, vooral op het gebied van hybridisatie en integratie.
De VLT en VACON frequentieregelaars worden gebruikt wanneer de hybride energieproductie plaatsvindt aan de hand van generatoren, en hybride belasting bijvoorbeeld wordt gebruikt voor aandrijving en kranen.

Energy Storage Converters
EfficiŽnt energiegebruik is een ander hot-item in de Maritieme & Offshore wereld.
Danfoss Drives presenteert op deze vakbeurs zogenaamde Energy Storage Converters. Dit zijn omvangrijke batterijladers, waarmee u energie kunt opslaan om te gebruiken tijdens piekbelasting. Ideaal om efficiŽnt om te gaan met energie en kosten laag te houden.

IndustriŽle Automatisering
We hebben nieuwe oplossingen voor sensoren, schakelaars en vloeistofcontroles ontwikkeld, die onze systemen zelfs onder de meest moeilijke omstandigheden ondersteunen. Door deze verbeteringen worden prestaties verhoogd, uw kosten verlaagd en uw investeringen in apparatuur beschermd.

Standborrel 9 november 18:00 - 22:00 uur
Van 7 t/m 10 november verwelkomen wij u graag op onze stand met een smaakvol kopje koffie en een overheerlijke verse, warme stroopwafel.
Tevens nodigen wij u graag uit voor de standborrel op donderdag 9 november van 18:00 - 22:00 uur waarbij wij de kurken veelvuldig laten knallen.
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel