FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
03-11-2017  |  1634x
Deel dit bericht
Seminar Danfoss, KSB en Endress+Hauser: Energie besparen met uw industriŽle waterzuivering

Energie besparen met uw industriŽle waterzuivering

KSB, Endress+Hauser en Danfoss geven de voorzet in een seminar

Wij nodigen u uit voor een tactische bespreking op 6 februari in het Philips Stadion in Eindhoven of op 8 februari in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. En nee, het gaat niet over voetbal maar wel over iets wat u aan het hart gaat: kostenbesparing in uw afvalwaterzuivering. Danfoss, Endress+Hauser en KSB zijn drie spelers die graag de voorzet geven naar een efficiŽnte waterzuivering.

Wilt u weten hoe u niet buitenspel komt te staan als het gaat om energie- en kostenbesparing in uw afvalwaterzuivering? Kom dan naar ons gezamenlijk event.

Het programma ziet er als volgt uit :

12.00 - 12.45 Ontvangst met lunch
12.45 - 13.15 Welkom en introductie
13.15 - 13.45 Lezing Danfoss: Energieneutrale Water en Afvalwater installaties.
Spreker: Ruud Versluis, Sales Engineer Water
13.45 - 14.15 Lezing Endress+Hauser: Welke analysemetingen leveren geld op in een AWZI?
Spreker: Bart KŁpers, Industriemanager Water
14.15 - 14.45 Pauze
14.45 - 15.15 Lezing KSB: Energieoptimalisatie van pompsystemen
Spreker: Bert den Hollander, Groepsleider engineering
15.15 - 16.45 Hotspots - wisselend
Danfoss: Aandrijvingen in afvalwater en DrivePro Services
Endress+Hauser: Jaarlijkse controle van uw effluentmeter
KSB: Kunnen sensoren bijdragen aan efficiŽntieverbetering van pompinstallaties?
16.45 - 17.00 Afsluiting seminar
17.00 - 17.45 Borrel en rondleiding stadion
17.45 - 20.00 Dinerbuffet
 

Gerelateerd event

VLT AQUA Drive Training
VLT AQUA Drive Training Voor gebruikers van de VLT AQUA Drive FC 202 is er nu de nieuwe VLT AQUA Drive Training. De VLT AQUA Drive training behandelt het gebruik van de Danfoss FC 202 frequentieregelaars bij met name pompen. De cursus heeft een praktisch interactief karakter waarbij wordt gewerkt met voorbeelden uit drinkwater en afvalwater toepassingen. Inhoud VLT AQUA Drive Training 1.Het grafisch bedieningspaneel LCP 102, bediening en werking 2.Parametreren van de VLT AQUA Drive met de SmartStart functie 3.Het maken en terugzetten van backups met de gratis MCT 10 software 4.Parametergroepen VLT AQUA Drive 5.Speciale functies pompen en watertoepassingen 6.Praktijkoefeningen 7.Alarms en waarschuwingen, storingen oplossen In de training zijn een aantal hands-on oefeningen opgenomen die in tweetallen worden uitgevoerd met Danfoss trainingspanelen voorzien van een Danfoss VLT AQUA Drive FC 202 en elektromotor, in combinatie met een laptop met MCT 10 software. De cursusmap bevat handouts van het lesmateriaal en een bedieningshandleiding van de VLT AQUA Drive FC 202. Deze handleiding wordt tijdens de cursus gebruikt als naslagwerk. Aanmelding De kosten voor deelname aan de cursus bedragen Ä 225,- per persoon, excl. btw. Deze prijs is inclusief lunch, een uitgebreide cursusmap en certificaat van deelname. De training duurt van 09:00 t/m ca. 16:00 uur. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen aan de training. De data waarop de VLT AQUA Drive Training wordt gegeven vindt u in de actuele VLT Training Agenda. De trainingen vinden plaats in het Danfoss Training Centrum in Gorinchem, maar elke training kan ook bij u op locatie worden verzorgd. Een bedrijfsspecifieke training kan desgewenst ook in ons trainingscentrum in Gorinchem worden verzorgd.
04-04-2018 | Cursus | 1 dag | Gorinchem | Toegang: Betaald

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde beurs

Gerelateerde berichten

De vernieuwde VLT Aqua Drive FC 200
De vernieuwde VLT Aqua Drive FC 200
De nieuwe generatie Danfoss VLT Aqua Drive FC 200 is verbeterd en speciaal ontworpen voor water- en afvalwatertoepassingen. Nu kunt u voor iedere toepassing gebruik maken van hetzelfde productplatform en gebruikersgemak. Of u nu een 0,25 kW of een 2 MW frequentieregelaar nodig heeft, in IP00 of IP66 behuizing, met verschillende overbelastingsklassen, AC, PM of Synchrone Reluctantie motoren of een andere specifieke waterfunctie; de VLT Aqua Drive is de juiste oplossing. High Overload Een aantal voordelen van de vernieuwingen in de VLT Aqua Drive: ēZware aanloop applicaties (High overload). De VLT Aqua Drive levert 160%/150% 60s/10min (high torque). Parameter 1-04: `overload mode`. ēAMA, Automatische Motor Adaptatie. Automatische testprocedure voor alle motortypes om een optimale parameter instelling te bewerkstelligen. ēMotortechnologie onafhankelijk. De VLT Aqua Drive is nu ook geschikt voor Permanentmagneet- en Synchrone Reluctantie motortechnologie.
03-11-2014  |  4496x  |  Productnieuws  | 
Bezoek Danfoss stand 226 tijdens Aqua Nederland Vakbeurs haal uw gratis exemplaar van het bekende Wetenswaardigheden over Frequentieomvormers op
Bezoek Danfoss stand 226 tijdens Aqua Nederland Vakbeurs
haal uw gratis exemplaar van het bekende Wetenswaardigheden over Frequentieomvormers op Water- en afvalwaterbedrijven voeren hun activiteiten vaak onopgemerkt uit. Men wordt zich pas bewust van de technologie erachter als er zich een probleem voordoet. Zo vanzelfsprekend als water, is de bijdrage die de frequentieregelaars van Danfoss leveren aan de afvalwater- en drinkwaterprocessen. Danfoss heeft een compleet programma frequentieregelaars speciaal ontwikkeld voor de watermarkt. De VLTģ AQUA Drive en de VACONģ 100 Flow onderscheiden zich door hun speciale functies en opties die afgestemd zijn op de watermarkt. Motoronafhankelijkheid Danfoss loopt voorop op het gebied van nieuwe motortechnologieŽn. Danfoss heeft frequentieregelaars die standaard een permanentmagneetmotor, een synchroon reluctantiemotor en vanzelfsprekend een asynchrone motor kunnen aansturen. U heeft de keuze uit water- of luchtgekoelde regelaars, compacte bouwvormen voor grote vermogens en altijd een hoog rendement. Danfoss biedt vele oplossingen voor specifieke toepassingen
09-01-2017  |  2432x  |  Kort nieuws  |   | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel