Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl
Zoeken

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

07-09-2017

Wesealit exposant op TIV Hardenberg

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Wesealit exposant op TIV Hardenberg

Op 19, 20 en 21 september staat Wesealit op de Technische IndustriŽle Vakbeurs 2017 te Hardenberg. De beurs heeft dit jaar een compleet vernieuwd concept.

In Hardenberg zullen ca. 250 exposanten op het gebied van Smart Business, Engineering, Smart Production, Digitalisering, Smart Process, Design en Smart Product aanwezig zijn. In een volledig kennisprogramma georganiseerd door onder andere Mechatronica & Machinebouw, NVDO en STODT worden hot topics rondom Smart Industry, Food Industry en Artificial Intelligence uitgebreid besproken. Aan de hand van een leuke gadget wordt u tijdens de TIV Experience meegenomen in The Future of Making Things, waar u hands-on aan de slag te gaat met een proces van design, engineering, productie en assemblage.

Tijdens de beurs vindt u Green PAC op hun eigen kennisplein met onder andere TechForFuture en Green PAC iLab. Green PAC is een initiatief tussen Windesheim en Stenden Hogeschool en wordt gezien als de kenniskatalysator in de chemische- en kunststofindustrie. Volg op 20 september een gevarieerd programma van lezingen en workshops met als hoofdthema Industrial printing tijdens het 3DPrintEU.


Wesealit is ook aanwezig en staat als specialist op het gebied van mechanical seals paraat u te informeren over de juiste afdichting voor al uw pompen, mixers en roterende machines.

De Evenementenhal opent haar deuren tussen 13.00 en 21.00 uur.
We zien u graag op de Wesealit-stand, standnummer 227.

►Contact: Mike Weegink

  Kort nieuws Geplaatst: 07-09-2017       Getoond: 651x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .