Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl
Zoeken

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

15-02-2017

Onderhoud aan afsluiters laat u over aan experts

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

BetaTec nieuwe servicepartner Hitma

Onderhoud en revisie aan afsluiters door servicebedrijf BetaTec

Onderhoud en revisie aan afsluiters door servicebedrijf BetaTec

Bent u op zoek naar een goed onderhoudsbedrijf voor uw (stoom)afsluiters? En kijkt u hierbij kritisch naar de kosten? Dan brengt Hitma u graag in contact met BetaTec. Hitma is namelijk een samenwerkingsverband aangegaan met dit Duitse servicebedrijf. Een familiebedrijf met jarenlange ervaring met service aan standaard en hoge druk-afsluiters die worden toegepast in energiecentrales, papierfabrieken, afvalverwerkingsbedrijven en andere stoomtoepassingen, zoals in de (petro)chemie.

Refenties
De onderhoudsmedewerkers van BetaTec beschikken over alle benodigde diploma’s en certificaten en werken in Duitsland en de Benelux voor gerenommeerde industriële bedrijven en (kern)energiecentrales. U kunt voor referenties hun website raadplegen.

Aantrekkelijk uurtarief
BetaTec voert onderhoud uit op afsluiters van verschillende fabrikaten. Ze gebruiken de originele onderdelen, maar ook reverse engineering van onderdelen / afsluiters is mogelijk. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk uurtarief.

Mobiele onderhoudsapparatuur
Onderhoud op locatie (onsite service) vormt de belangrijkste serviceactiviteit van BetaTec. Ze beschikken hiervoor over een breed scala aan mobiele apparatuur om de afsluiters ter plaatsen te reviseren. Daarnaast kunnen de servicemonteurs gebruik maken van containers die volledig zijn ingericht als werkplaats.

Trainingen afsluiters
Bij BetaTec ervaren ze dat kennis over afsluiters en onderhoud aan afsluiters binnen de industrie en energiecentrales afneemt. Om die reden heeft BetaTec een academie opgericht waar ze hun eigen servicemedewerkers, maar ook eindgebruikers opleiden.

Informeer naar de mogelijkheden
Wilt u meer weten over BetaTec, de onderhoudswerkzaamheden die u door hen kunt laten uitvoeren en het uurtarief dat zij hiervoor berekenen? Of wilt informatie ontvangen over de trainingsmogelijkheden bij BetaTec? Neem dan contact met op met Carlo Braun van Hitma.

Contact: Carlo Braun

  Kort nieuws Geplaatst: 15-02-2017       Getoond: 1158x  

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over de afsluiterservice door BetaTec
  ► Klik hier voor meer informatie over de afsluiterservice door BetaTec
Reageer per email
  ► Reageer per email

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .