FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
15-02-2017  |  1242x
Deel dit bericht

Onderhoud aan afsluiters laat u over aan experts

BetaTec nieuwe servicepartner Hitma

Bent u op zoek naar een goed onderhoudsbedrijf voor uw (stoom)afsluiters? En kijkt u hierbij kritisch naar de kosten? Dan brengt Hitma u graag in contact met BetaTec. Hitma is namelijk een samenwerkingsverband aangegaan met dit Duitse servicebedrijf. Een familiebedrijf met jarenlange ervaring met service aan standaard en hoge druk-afsluiters die worden toegepast in energiecentrales, papierfabrieken, afvalverwerkingsbedrijven en andere stoomtoepassingen, zoals in de (petro)chemie.

Refenties
De onderhoudsmedewerkers van BetaTec beschikken over alle benodigde diplomaís en certificaten en werken in Duitsland en de Benelux voor gerenommeerde industriŽle bedrijven en (kern)energiecentrales. U kunt voor referenties hun website raadplegen.

Aantrekkelijk uurtarief
BetaTec voert onderhoud uit op afsluiters van verschillende fabrikaten. Ze gebruiken de originele onderdelen, maar ook reverse engineering van onderdelen / afsluiters is mogelijk. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk uurtarief.

Mobiele onderhoudsapparatuur
Onderhoud op locatie (onsite service) vormt de belangrijkste serviceactiviteit van BetaTec. Ze beschikken hiervoor over een breed scala aan mobiele apparatuur om de afsluiters ter plaatsen te reviseren. Daarnaast kunnen de servicemonteurs gebruik maken van containers die volledig zijn ingericht als werkplaats.

Trainingen afsluiters
Bij BetaTec ervaren ze dat kennis over afsluiters en onderhoud aan afsluiters binnen de industrie en energiecentrales afneemt. Om die reden heeft BetaTec een academie opgericht waar ze hun eigen servicemedewerkers, maar ook eindgebruikers opleiden.

Informeer naar de mogelijkheden
Wilt u meer weten over BetaTec, de onderhoudswerkzaamheden die u door hen kunt laten uitvoeren en het uurtarief dat zij hiervoor berekenen? Of wilt informatie ontvangen over de trainingsmogelijkheden bij BetaTec? Neem dan contact met op met Carlo Braun van Hitma.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel