Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl
Zoeken

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

14-02-2017

TIV Hardenberg gecombineerd met Verpakkingsbeurs Empack

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Beurslogo TIV Hardenberg

Beurslogo TIV Hardenberg

Technische IndustriŽle Vakbeurs (TIV) in Evenementenhal Hardenberg wordt in 2017 gecombineerd met Verpakkingsbeurs Empack van beursorganisator Easyfairs. Het eerste samenwerkingsproject tussen Artexis Easyfairs en Evenementenhal is daarmee een feit.

Tijdens de kick-off van Empack Ďs-Hertogenbosch kondigde Easyfairs haar nieuwe concept ĎEmpack Relatiedagení aan. Deze worden op 20 en 21 september 2017 in Evenementenhal Hardenberg georganiseerd. Met deze nieuwe variant van het bewezen Empack-concept brengt Easyfairs ook de Noord-Nederlandse verpakkingsindustrie bij elkaar. Netwerken en relatiebeheer zijn twee belangrijke sleutelwoorden tijdens deze dagen.

Dankzij deze nieuwe aanpak krijgen bedrijven die actief zijn in verpakken, aandrijvings- en besturingstechniek, industriŽle automatisering, digitalisering, industriŽle productietechnieken en toelevering ťťn compleet contactmoment aangeboden, zodat het voor de gehele keten een interessante beleving is.

Multi-disciplinair netwerken
Onderscheidend aan de Empack Relatiedagen is ook dat aandacht wordt besteed aan netwerken in verschillende disciplines. Het gaat niet alleen om de relatie tussen exposant en potentiŽle klant, maar er is ook aandacht voor de interactie tussen verpakkingsprofessionals onderling. Zij komen voorafgaand aan de beurs op een sportieve en ontspannen manier met elkaar in contact op een golf business event, dat op 19 september 2017 in de omgeving van Hardenberg wordt georganiseerd.

De twee daaropvolgende dagen zijn volledig ingericht op de relatie tussen de exposant en bezoekers, maar ook tussen bezoekers onderling. Hiervoor worden legio mogelijkheden gecreŽerd, waar juist een locatie als Evenementenhal Hardenberg zich uitstekend voor leent. Bezoekers van de Technische IndustriŽle Vakbeurs zijn hier ook van harte welkom en kunnen vanuit het technische platform een kijkje nemen op het verpakkingsplatform en vice versa.

Nieuw concept TIV Hardenberg
Eerder maakte Evenementenhal op haar beurt bekend dat TIV Hardenberg in een nieuw jasje wordt gestoken. De twee beursthemaís voor TIV Hardenberg 2017 zijn Food Industry en Smart Industry. Beurzen als NEW Industries en Engineering Materials worden geÔntegreerd in TIV. Met de update van TIV Hardenberg profiteren exposanten op 19, 20 en 21 september in Evenementenhal Hardenberg van een nieuwe markt, een groter publiek en meer innovatie.

  Kort nieuws Geplaatst: 14-02-2017       Getoond: 1085x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .