Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

11-12-2015

Fotoverslag ALV Machevo & Bulk Vereniging 2015

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

 
In de royale pauze was er genoeg gelegenheid om te netwerken rondom de bar van de Jaarbeurs-zalen
Gastpresentator Jort Kelder (links) was goed ge´nformeerd. Hier voelt hij Marcel van Haren van FME Agri&Food cluster aan de tand.
Bijna het voltallige Machevo-bestuur op de eerste rij.
Net als zijn buurman hier, Jort Kelder zorgde Machevo-voorzitter Tom Pruymboom (rechts) voor een ontspannen sfeer.
Een aandachtig luisterende, goed gevulde zaal.
Perry Verberne (Van Beek BV) mocht als nieuw bestuurslid vertellen wat hij wil bijdragen aan Machevo.
Ook Jort was onder de druk van de verhandeling van prof. dr. Magriet Sitskoorn en de illusies die zij de zaal liet beleven.

  Fotoverslag Geplaatst: 11-12-2015       Getoond: 2938x  Printversie: 14x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

Ga naar de bedrijfspagina

Proces Media (vh Vezor Media)

Fluids Processing verschijnt zes maal per jaar, en bevat een uitgebalanceerde waaier van artikelen, waarvan wij hopen dat concept en invulling u zullen aanspreken. Het vaktijdschrift informeert over techniek en technologie, maar zal daarnaast ook interessante visies en opinies brengen. U zult regelmatig informatie aantreffen over pompen en gascompressoren, over leidingsystemen en appendages, en ook instrumentatie, procesbeheer en automatisering van processen behoren tot de inhoud van dit blad. Onderhoud, veiligheid en logistiek komen aan de orde. En natuurlijk zijn er bedrijfsreportages om interessante praktijktoepassingen te belichten.Wij kozen bewust voor deze wat bredere formule omdat er in de fluids-industrie heel veel boeiende onderwerpen aan de orde zijn. Daarbij kiezen wij voor een toegankelijke schrijfstijl en een dito vormgeving. Tekst is belangrijk, maar ook aan beeld hecht Fluids Processing grote waarde.

Andere berichten

Ga naar dit bericht
Kort nieuws
11-12-2015

Mindboggling en clubzaken op ALV Machevo & Bulk Vereniging

Op 7 december hield Machevo & Bulk Vereniging zijn jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, waarbij de Jaarbeurs Utrecht fungeerde als gastheer. Naast de verplichte zaken als bestuurswisselingen en financiŰn was er ook tijd voor ontspanning en voldoende gelegenheid om te netwerken. Frans Bakker (Dinnissen BV) is door zijn drukke werkzaamheden vice-voorzitter af maar blijft bestuurslid. Carlos Ooijen (VDL Industrial Products BV) neemt zijn taken over en draagt daarvoor zijn penningmeesterschap over aan medebestuurslid Yves Willems (Optyl). Chris van der Lande (Van Beek BV/Celsius) verlaat het bestuur en wordt opgevolgd door Perry Verberne (eveneens Van Beek BV). Dagvoorzitter Jort Kelder kweet zich op onnavolgbare wijze van zijn taak, daarover waren alle aanwezigen het eens. Goed ingelezen en voorbereid, bruggen slaand naar China, de maakindustrie, het Stork-nieuws in de FD van die morgen en ook nog een stukje historie bij het verhaal van Kurt Heidsick van Precia
 
 .
 .
 .