FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
04-04-2017
Deel dit event
Soort: Training
Duur: 3 dagen
Startdatum: 04-04-2017
Plaats: Amsterdam

Toegang: Betaald

Safety Integrity Level (SIL)

Training

3-daagse training
Safety Integrity Level (SIL)
4, 5 & 10 april 2017.

Leer hoe u risico’s een SIL waarde geeft en deze koppelt aan de integriteit van nieuwe en bestaande veiligheidssystemen.

Tijdens deze compacte, onafhankelijke en praktijkgerichte training leert u SIL volledig en volgens de norm te implementeren. Van het berekenen en ontwerpen van SIL loops, het opstellen van testdocumenten tot het waarborgen van correcte naleving binnen uw organisatie.

Veiligheid in industriële omgevingen staat niet alleen hoog op úw agenda. Het Ministerie SZW verwacht dat u uw risico’s op heldere wijze aantoonbaar maakt en de Arbowet verlangt een gedegen risico-inventarisatie. SIL blijkt hiertoe uitstekend gereedschap! Het gebruik van SIL wordt dan ook gestimuleerd door de
Inspectie SZW. Bovendien maakt de mathematische aanpak van SIL uw risico’s zodanig inzichtelijk, dat dit kan leiden tot lagere verzekeringspremies.

Na afronding van de training ontvangt u een SIL Kennis Certificaat. Dit kenniscertificaat is een adequate bevestiging van de kennis die als norm wordt gesteld. Hiermee maakt u aantoonbaar dat u conform de norm ‘SIL-deskundig’ bent!
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel