Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Hiltra Barneveld b.v.
 Compagnieweg 14-16
NL-3771 NH   Barneveld
Nederland
Klik hier voor telefoon en faxnummer

Neem contact op met dit bedrijf
www.hiltra.com
www.hiltra.com

Bedrijfsbrochure

Klik op de afbeelding om de PDF-brochure te openen.

Bedrijfsbrochure
Vraag per post

Contactpersonen

persoon, functie afdeling email doorkiesnr
Dhr. Jan Henk van Ieperen, Verkoop Buitendienst  verkoop 
email
  
Mevr. Susan de Boer, Verkoop Binnendienst verkoop 
email
  
Dhr. Onno de Gruijter, Export verkoop 
email
  

Bedrijfsprofiel

Hiltra Barneveld BV is een familiebedrijf dat ruim 35 jaar bestaat. Vanaf de start zijn we als pioniers actief op de markt aanwezig met (prefab)systemen voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Door onze jarenlange ervaring en specialisatie zijn we tot op de dag van vandaag een prominente speler op deze markt. Hiltra realiseert in eigen huis het ontwerp, verkoop, productie en de levering/montage van de verschillende opslagsystemen.

Het standaard programma is in de loop der jaren fors uitgebreid met allerlei modellen en uitvoeringen. Denk hierbij tevens aan geconditioneerde ruimten (verwarmen, koelen en overige conditionering). Custom-made oplossingen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Onze afzetmarkt is geheel Europa. Hiltra biedt ook de mogelijk tot het huren van (F60) opslagkluizen en/of kasten voor gevaarlijke stoffen voor tijdelijke en/of noodzakelijke situaties. Nieuw in de verhuur zijn de Tankdouches voor situaties waar geen of weinig waterdruk voorhanden is.

Producten, in rubrieken

Opslagsystemen - Containers, IBC’s
Opslagsystemen - Vaten, drums - Opslag van
Dienstverlening - Facilitair - Verhuur
Dienstverlening - Facilitair - Service en onderhoud
Milieu en energiebesparing - Milieu - Lekbakken
Veiligheid - Persoonlijke bescherming - Douches
Veiligheid - Brand- en explosiepreventie - Afzuigsystemen
Veiligheid - Brand en explosiebeheersing - Brand en explosiebestendig bouwen
Veiligheid - Brand en explosiebeheersing - Explosie ontlasting - Explosieluiken
Laboratorium - Laboratorium-inrichting
Laboratorium - Laboratorium-apparatuur

Producten, als trefwoorden

Hoofdtrefwoorden   Subtrefwoorden
Pgs 15 opslagsystemenexternal link kasten, containers, lekbakken
Veiligheidskastenexternal link kasten, chemicalienkasten, laboratoriumkasten, labo kasten, opslag gasflessen
Opslagcontainersexternal link vatenopslag, IBC opslag, gasflessenopslag, opslag gasflessen
Nooddouchesexternal link oogbad, plensdouche, tankdouche, lichaamsdouche
Opslag gasflessenexternal link gasflesdepots, gasfleskast, gasflescontainer, gaascontainer
Gevaarlijke stoffenexternal link opslag, pgs 15, adr stoffen
Verhuur containersexternal link containerverhuur, brandwerende container. pgs container
Opslagsystemenexternal link gevaarlijke stoffen , gasflessen, gascilinders
Atex componentenexternal link atewx, verlichting, verwarming, ventilatie
Ibc , vaten opslagexternal link container, pgs 15

Merken

Merk   Omschrijving
Labsaver Brandwerende Hiltra veiligheidskasten
Bigsaver Brandwerende Hiltra betreedbare opslagcontainers voor gevaarlijke stoffen en gassen
Chemosaver Brandwerende Hiltra opslagcontainers voor IBC’s, vaten en pallets
Hiltra Compleet programma opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen.
Matcon Oog en nooddouches
Düperthal Gasfleskasten
Chemotainer Hiltra opslagcontainers voor IBC’s, vaten en pallets
Safe Opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen
Megasaver Brandwerende Hiltra betreedbare opslagcontainers voor gevaarlijke stoffen en gassen

Meer informatie

Productnieuws

Open dit bericht
images
08-02-2016

Prefab technische ruimten van Hiltra Barneveld BV

Prefab installatieruimten in allerlei uitvoeringen en vele toepassingen. Hiltra in Barneveld is ruim 35 jaar specialist en fabrikant van PGS15 opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen. Wat misschien minder bekend is dat we sinds jaar en dag ook prefab technische ruimten bouwen voor verschillende doeleinden en toepassingen. U kunt hierbij onder meer denken aan toepassingen als Pompkamers, (verf) mengruimten en kleppenhuizen. Hiltra beschikt qua maten en uitvoeringen over tal van standaard mogelijkheden, die snel zijn aan te bieden. Denk hierbij aan uitvoeringen die thermisch geisoleerd, brandwerende geisoleerd of ongeisoleerd zijn. Tevens kunnen we u verschillende vloermogelijkheden aanbieden. Daarnaast kunnen de technische ruimten worden voorzien van (Atex) electro als verlichting, verwarming, koeling en conditionering. Kortom er is zeer veel mogelijk ! Voor de mogelijkheden en verdere vragen kunt u contact op nemen met onze afdeling Verkoop.
Open dit bericht
12-11-2014

Hiltra introduceert het Global brandcompartiment

Brandcompartimenten met een brandwerendheid van 180 minuten De PGS15 regelgeving voor de opslag van gevaarlijke stoffen schrijft een brandwerendheid van 60 minuten voor. In bepaalde situaties is een hogere brandwerendheid wenselijk en wordt daarom al geruime tijd ingevuld met onze brandcompartimenten van 90 en 120 minuten. Voor het realiseren van een nog groter veiligheidsniveau introduceert Hiltra, als eerste fabrikant van prefab opslagsystemen wereldwijd, naast 60, 90 en 120 minuten brandwerendheid ook de zgn. Global™ brandcompartimenten aan met een brandwerendheid van 180 minuten! Een hogere brandwerendheid op aanvraag. De Hiltra brandcompartimenten (60-180 minuten) worden, naast toepassing als PGS15 opslagruimte voor gevaarlijke stoffen, ook ingezet als (prefab) technische ruimte voor b.v. installatie- en apparatenbouw. De compartimenten zijn standaard in verschillende kleuren leverbaar.
Open dit bericht
05-09-2014

Hiltra introduceert nieuw model IBC opvangbak

Optimaal ledigen door schuin aflopend stelvlak Nieuw in het Hiltra gamma is de zgn Dripdrop IBC opvangbak. De bak en het rooster zijn gemaakt van 100% polyethyleen, dus corrosiebestendig, en heeft de mogelijkheid voor het plaatsen van een can/emmer voor het aftappen uit de IBC. De bak is met een heftruck verplaatsbaar en makkelijk (nestbaar) te stapelen. Draagvermogen is 2000 kg. Het stelvlak is iets schuin gemaakt voor optimale lediging van de container.
Open dit bericht
08-07-2014

Hiltra introduceert prefab warmtekamers/-kasten

Visceuze stoffen op de juiste verwerkingstemperatuur Hiltra Barneveld BV is ruim 30 jaar prominent op de markt aanwezig als producent en leverancier van opslagsystemen voor (brand) gevaarlijke stoffen. Wij introduceren nu tevens zgn Warmhoudkamers. Met deze prefab te plaatsen units kan de inhoud van drums en IBC’s op de gewenste temperatuur worden gebracht en gehouden. Bepaalde stoffen vereisen een specifieke viscositeit voor een optimale verwerking. Deze opslagruimten worden in verschillende afmetingen aangeboden en kunnen desgewenst brandwerend (PGS15) worden uitgevoerd.
Open dit bericht
05-06-2014

Zeer voordelige kunststof lekbak

Inclusief losse kunststof europallet Nieuw in ons programma: een zeer gunstig geprijsde kunststof lekbak, inclusief los te plaatsen kunststof europallet. Prijs € 164,00. Voor het plaatsen van een eigen europallet is de lekbak ook leverbaar zonder de kunststof pallet. Prijs van de lekbak zonder pallet is € 137,00. Lekbakken zijn uit voorraad leverbaar.
Open dit bericht
03-04-2014

Hiltra verhuurt Tankdouches igv calamiteiten

Verplaatsbare oog- en plensdouche incl. water-reservoir. Hiltra Barneveld BV, ruim 30 jaar prominent op de markt als fabrikant en leverancier van opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen in emballage, biedt nu naast ook de mogelijkheid tot het huren van PGS15 (brandwerende) opslagcontainers en veiligheidskasten ook de mogelijkheid tot het huren van een Oog- en plensdouche incl. watertank. De douches zijn inzetbaar daar waar geen of weinig waterdruk voorhanden is. Het verwarmd is verwarmd en beschermt tegen bacteriegroe.. Huren kan voor bedrijven, gemeenten en instellingen een interessante optie zijn wanneer er sprake is van een situatie waarin er tijdelijk en/of snel een Nooddouche-voorziening aanwezig dient te zijn. De tankdouches zijn uit voorraad inzetbaar en huren kan vanaf 1 week met een opzegtermijn van 1 week of op langere termijn op contractbasis. Uiteraard behoort koop ook tot de mogelijkheden.
Open dit bericht
06-02-2014

Hiltra verhuurt F60 opslagcontainers voor gevaarlijke stoffen

PGS15 gecertificeerde brandcompartimenten Hiltra Barneveld BV, ruim 30 jaar prominent op de markt als fabrikant en leverancier van opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen in emballage, biedt nu ook de mogelijkheid PGS15 (brandwerende) opslagcontainers en veiligheidskasten te huren. Huren kan voor bedrijven, gemeenten en instellingen een interessante optie zijn wanneer er sprake is van een situatie waarin er tijdelijk en/of snel een (brandwerende) opslagruimte volgens de PGS15 regelgeving aanwezig dient te zijn. Huren kan vanaf 1 week met een opzegtermijn van 1 week of op langere termijn op contractbasis. Uiteraard behoren huurkoop en koop ook tot de mogelijkheden.
 
 .
 .
 .