Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Denis de Ploeg BV
 Geneindestraat 33
NL-6301HC   Valkenburg
Nederland
Klik hier voor telefoon en faxnummer

Neem contact op met dit bedrijf

Contactpersonen

persoon, functie afdeling email doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

Denis de Ploeg is de leverancier van mini/miniatuur (elektro) hydraulische en pneumatische stuurcomponenten voor toepassingen in de olie- en gasindustrie, power gen, medische industrie, automotive en lucht- en ruimtevaart.
Wij zijn de distributeur van The Lee Company voor de Benelux en van Canyon Engineering Products voor Noord, Midden en Oost-Europa. Wij bieden naast een breed scala aan standaard catalogusproducten ook de mogelijkheid aan om ventielen/pompen/filters/subsystemen te ontwikkelen en op maat te maken.

Producten, in rubrieken

Pompen - Toepassingsgebied - Doseerpompen
Pompen - Specialiteiten - Miniatuur pompen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Hoge druk afsluiters
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Diafragmakleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Doseerkleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Drukreduceerkleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Fijnregel kleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Magneetventielen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Pinch valve
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Plunjerkleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Snelsluitkleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Terugslagkleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Veiligheidskleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Toebehoor - Klepbediening - Elektromagnetische klepbediening
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Toebehoor - Klepbediening - Hydraulische klepbediening
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Toebehoor - Klepbediening - Pneumatische klepbediening
- Hydraulische motoren - Componenten voor hydraulische motoren
- Verbrandingsmotoren - Componenten
Aandrijf- en besturingstechniek - Hydrauliek

Producten, als trefwoorden

Hoofdtrefwoorden   Subtrefwoorden
Kleppen mini, miniatuur
Doseerpompen vast en variabel volume
Filters robuust, lage en hoge druk
Terugslagkleppen lage en hogedruk
El.magneetventielen doseer, piloting
Smoorkleppen viscositeit compenserend
Floserts regelklep voor dezelfde doorstroming bij een variabele verschildruk
Overdrukventiel veiligheidsklep, hoge capaciteit in kleine behuizing, verkrijgbaar in openingsdrukken van 1 bar tot 375 bar, versies voor kleine en grote debieten
Afdichtingspluggen voor verschildrukken tot 2200 bar, gemakkelijk te verwijderen, ideaal voor dunne wanden, verkrijgbaar in Aluminium, Monel en RVS

Merken

Merk   Omschrijving
LEE The Lee Company
CEP Canyon Engineering Products

Meer informatie

Productnieuws

Open dit bericht
11-09-2013

Micro Solenoid Ventiel voor hoge drukken

Werkdrukken tot ca. 350 bar verschildruk Denis de Ploeg kan u mededelen dat Lee een zeer klein magneetventiel heeft ontwikkeld met een buitendiameter van 14 mm. Deze diameter komt overeen met die van een AA batterij. De magneetklep is een 3-weg klep, normaal gesloten, met ÚÚn spoel en geschikt voor werkdrukken tot ca. 350 bar verschildruk (5.000 PSID) bij een maximale spanning van 32vdc en een debiet van 0,5 liter per minuut bij een verschildruk van ca. 15 bar.
Open dit bericht
04-09-2013

Introductie Lee LPL2 Inerte Solenoid pomp

met slang-of manifoldaansluiting Denis de Ploeg introduceert de nieuwe LPL2 Inerte Solenoid Pomp van Lee. Uitgangspunten bij het ontwikkelen van deze pomp waren het bieden van meer ontwerpflexibiliteit en aanzienlijke kostenbesparingen. De LPL2-pomp beschikt over een revolutionair ontwerp van de poorten waarmee het mogelijk is om bij gebruik te kiezen voor een slangaansluiting of een manifoldaansluiting. Hierdoor kan de ontwerper bijvoorbeeld tijdens de testfase gebruik maken van slangaansluitingen (1/16`) en wanneer het ontwerp af is, kan dezelfde pomp gemonteerd worden in een manifold met behulp van standaard O-ringen. Voor de elektrische aansluiting van de pomp kan gebruik gemaakt worden van standaard AMP connectoren.
Open dit bericht
27-08-2013

NACE Compliant direct reagerende overdukventielen

Voor toepassingen in de olie-industrie Denis de Ploeg introduceert de nieuwe NACE Compliant direct reagerende overdukventielen, die specifiek zijn ontworpen voor toepassingen in de olie-industrie. De kleppen zijn gemaakt van corrosiebestendig materiaal dat voldoet aan de NACE specificatie MR0175/ISO 15156 en zijn standaard verkrijgbaar met openingsdrukken van 5 tot 410 bar verschildruk Specials zijn beschikbaar met openingsdrukken tot 830 bar verschildruk Elke klep is 100% getest en ge´nspecteerd zodat een consistente prestatie gewaarborgd is en een additionele ingangscontrole overbodig is.
Open dit bericht
21-08-2013

Lee Chek® hoge druk terugslagkleppen bij Denis de Ploeg

Voldoen aan NACE Denis de Ploeg introduceert de nieuwe NACE Compliant hoge druk Lee Chek« terugslagkleppen, die specifiek zijn ontworpen voor toepassingen in de olie-industrie. De kleppen zijn gemaakt van corrosiebestendig materiaal dat voldoet aan de NACE specificatie MR0175/ISO 15156. Deze nieuwe kleppen zijn ontworpen voor drukken in gesloten richting tot 1.000 Bar. De maten variŰren van 0,125 inch tot 0.500 inch in diameter. Elke klep is 100% getest en ge´nspecteerd zodat een consistente prestatie gewaarborgd is en additionele ingangscontrole overbodig is.
Open dit bericht
14-08-2013

Nieuwe filterlijn van Hi-Bar Safety Screen met flens

gemaakt van MP35N voor corrosieve omgevingen Denis de Ploeg biedt nu ook de van Lee afkomstige nieuwe filterlijn aan van Hi-Bar Safety Screens met flens. Deze filters zijn volledig gemaakt van MP35N, een op nikkel-kobalt gebaseerde legering. De filters voldoen aan NACE MR0175/ISO 15156 en zijn in het bijzonder ontworpen voor toepassingen in de olie-en gasindustrie. Zij bieden buitengewoon goed weerstand aan corrosie. De HI-BAR screens zijn uit een stuk gemaakt en kunnen zonder kapot te gaan een verschildruk van ruim 500 bar weerstaan.

Productbeschrijvingen

Open dit bericht
19-08-2013

Flosert: regelklep die voldoet aan NACE

Denis de Ploeg introduceert de nieuwe LEE NACE Compliant Flosert. Dit type klep zorgt voor een constant debiet bij variŰrende verschildrukken en is in het bijzonder ontworpen voor toepassingen in de olie-industrie. De klep is gemaakt van corrosiebestendig materiaal dat voldoet aan de NACE specificatie MR0175/ISO 15156. Elke klep is 100% getest en ge´nspecteerd zodat een consistente prestatie gewaarborgd is en additionele ingangscontrole overbodig is.
 
 .
 .
 .