Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Vapo Techniek BV
 Esp 258
NL-5633 AC   Eindhoven
Nederland
Klik hier voor telefoon en faxnummer

Neem contact op met dit bedrijf
www.vapo.nl
www.vapo.nl

Bedrijfsbrochure

Klik op de afbeelding om de PDF-brochure te openen.

Bedrijfsbrochure

Contactpersonen

persoon, functie afdeling email doorkiesnr
Dhr. Peter Bogte, Managing director Verkoop 
email
 +31 40 2481000
Dhr. Bernard Wiek, Technical Sales Manager Verkoop 
email
 +31 40 2481000
Dhr. Ludo Gerits, Sales Engineer Verkoop 
email
 +31 40 2481000

Bedrijfsprofiel

Vapo Techniek is een onderneming welke zich heeft toegelegd op het leveren van geautomatiseerde afsluiters in Europa. Door goede expertise en ervaring kunnen wij een breed pakket aanbieden.
Door flexibel te zijn kunnen wij veel klanten helpen door oplossingen aan te bieden voor hun vragen naar afsluiters. Wij hebben hiervoor een breed internationaal netwerk. Hiermee is het mogelijk om de noodzakelijke kwaliteit te leveren tegen een lage kostprijs. Om onze klanten nog meer van dienst te zijn hebben wij een aparte website www.vtbvalves.com waar klanten documentatie, informatie en Step-files kunnen vinden van onze producten.
In ons magazijn te Eindhoven liggen vele producten op voorraad waardoor deze snel kunnen worden geleverd door geheel Europa. Een team van medewerkers dragen zorg voor een snelle automatisering van de afsluiters die moeten worden voorzien van een elektrische- of pneumatische aandrijving. Hierdoor kunnen wij ook inspelen op de behoeftes van onze klanten.

Producten, in rubrieken

Kleppen, Kranen, Afsluiters - Hoge druk afsluiters
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Drukreduceerkleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Kogelkranen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Magneetventielen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Meskleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Naaldafsluiters
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Regelafsluiters
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Snelsluitkleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Terugslagkleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Vlinderkleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Toebehoor - Klepbediening - Elektrische klepbediening
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Toebehoor - Klepbediening - Elektromagnetische klepbediening
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Toebehoor - Klepbediening - Pneumatische klepbediening
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Toebehoor - Klepbediening - Handbediende kleppen
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Toebehoor - Klepbediening - Kleppen met noodhandbediening
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Toebehoor - Klep-eindschakelaars
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Toebehoor - Servomotoren
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Toebehoor - Klepstandstellers
Kleppen, Kranen, Afsluiters - Toebehoor - Klepstandmelders

Merken

Merk   Omschrijving
Valpes Elektrische aandrijvingen
Apollo valves Afsluiters uit de VS

Meer informatie

Artikelen Fluids Processing Benelux

Open dit artikel {pdf}
Nr 2011-1

Kleppenspecialist voor binnenvaarttankers

Toeleverancier Belven complementair aan Vapo Techniek Vapo Techniek is gespecialiseerd in geautomatiseerde kleppen, van productie tot bediening. Voor de speciale kleppen op binnenvaartschepen, handbediend en vaak met teflonvoering in verband met de mediums die er door lopen, koopt het bedrijf de componenten bij Belven. Directeur Peter Bogte van Vapo Techniek legt het uit.

Productnieuws

Open dit bericht
13-04-2016

Valvole Hofmann 01FP ventiel i.c.m. met Sitomatic producten

Sinds jaren levert VAPO Techniek BV ventielen van Valvole Hofmann aan diverse eindgebruikers en machinebouwers. Door de jaren heen is de vraag naar gebruikersgemak en visualisatie toegenomen. Door de kennis van beide partijen te combineren heeft VAPO Techniek BV nu de mogelijkheid gebruikersgemak en visualisatie te integreren. Valvole Hofmann heeft in het pakket het Type 01FP ventiel dat door de compacte bouwvorm in bijna elke installatie in te bouwen is. Het ventiel onderscheid zich door licht en compact te zijn ten opzichte van de conventionele regelventielen. Hierdoor is dit type ventiel erg geschikt voor de machine- en skidbouw. Het ventiel kunnen wij met Sitomatic voorzien van zowel eind schakelaars als een positioner. Sitomatic heeft zich gespecialiseerd in het bedienen van ventielen met een pneumatische aandrijving. Hun valve-controllers zijn zeer geschikt voor de Valvole Hofmann ventielen. Ze bieden de mogelijkheid deze te bedienen en te monitoren met
Open dit bericht
01-07-2015

Clorius driewegventiel licht en compact door uniek design

Een drieweg ventiel vraagt in een installatie over het algemeen veel ruimte en heeft een behoorlijk gewicht. Dit komt mede door de poort aan de onderzijde van het ventiel en de lineaire aandrijving. Clorius Controls heeft deze opmerkingen ter harte genomen en een nieuw ventiel ontwikkeld. Door de opbouw en de werking in het ventiel te veranderen, is het mogelijk geworden om de onder poort aan de onderzijde te verplaatsen naar de zijkant. Hierdoor kan het ventiel vlak op de grond worden neergezet. Daarnaast is de hoogte van het ventiel nauwelijks groter dan de flensmaat. In tegenstelling tot de conventionele techniek, gaat de regeling in het ventiel middels een roterend segment (roterende disc). In de conventionele techniek wordt gewerkt met een plug en een zitting die lineair ten opzichte van elkaar bewegen. Door dit nieuwe ontwerp zijn er zeer grote kvs-waarde mogelijk in het ventiel. De aandrijvingen zijn roterend geworden, en kunnen daarom compacter en lichter
Open dit bericht
images
13-08-2013

Verlenging voor kogelkranen

Eenvoudige standaard oplossing Vapo Techniek BV uit Eindhoven levert al reeds vele jaren handbediende en geautomatiseerde afsluiters in Europa. Wij hebben nu ook voor onze VTBvalves kogelkranen een mogelijkheid om de plek van de bediening op een grotere afstand van de leiding te brengen. Dit kan door middel van een spindelverlenging welke geheel in roestvast staal is uitgevoerd. Denkt u aan moeilijk bereikbare plaats, temperatuur of risico’s die er kunnen zijn. U kunt ons vinden op de Pumps & Valves beurs in Rotterdam op 2 en 3 oktober Stand K1012. Klik op de link hieronder voor technische specificaties van de VTBvalves kogelkranen
Open dit bericht
03-01-2013

Vloeistof- en gascontrole-afsluiters bij Vapo Techniek

Nieuwe groep producten Om een goedkoper alternatief te bieden voor pneumatische bediende kogelkranen waarin de prijs belangrijk is, heeft Vapo Techniek BV de producten van Maros Engineering uit Italië toegevoegd aan het leveringspakket. Zij zijn gespecialiseerd in messing en roestvast stalen afsluiters met pneumatische bedieningen voor vele toepassingen.

Productbeschrijvingen

Open dit bericht
video
13-08-2013

Vapo Techniek BV 24 uurs leveringen

geautomatiseerde kogelkranen en vlinderkleppen Vapo Techniek BV uit EIndhoven kan binnen 24 uur haar standaard producten aan u leveren. Ook kompleet met opgebouwde pneumatische of electrische bediening. Door de grote voorraad is dit mogelijk. Ook accesoires zoals magneetventielen, enindschakelaarkastjes, insteekkoppelingen, smoorventielen etc. kunnen worden meegeleverd. Natuurlijk wordt elke afsluiter voor verzending gecontroleerd zodat de werking is gegarandeerd.
 
 .
 .
 .