Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Flux Pompen Benelux BV
 Zepto 10
NL-6902 KE   Zevenaar
Nederland
Klik hier voor telefoon en faxnummer

Neem contact op met dit bedrijf
www.flux-pompen.nl
www.flux-pompen.nl

Contactpersonen

persoon, functie afdeling email doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

FLUX industriële vatpompen en containerpompen zijn uitermate geschikt voor het verpompen van laag- en hoog viskeuze vloeistoffen. Doordat er op deze ook wel genoemde staartpompen of staafpompen zeer veel verschillende accessoires kunnen worden toegepast is het tevens geschikt voor het nauwkeurig semi automatisch afvullen.
Deze FLUX elektrische of pneumatische vatenpompen zijn inzetbaar in de chemie, industrie, petrochemie, galvanotech.

Nieuw bij FLUX zijn de toepassing waar AdBlue verpompt wordt. De genoemde AdBlue pompsets worden reeds ingezet door heel Europa. Kwaliteit en veiligheid worden gegarandeerd door eigen productie bij FLUX GERÄTE GmbH in Duitsland.niek, voedingsmiddelensector, farmaceutica en cosmetische industrie onder de zwaarste omstandigheden.

De Vatpompen zijn er in de materialen RVS (S), Aluminium (AL), Hastelloy C (HC), Polypropyleen (PP) en Polyvinylidenfluoride (PVDF).

U kunt kiezen uit dichtingloze vatpompen en uit pompen met een mechanical seal. De kunststof vatpompen met mechanical seal zijn voorzien van een extra stalen kern in het binnenwerk die de stabiliteit van de vatpomp verhoogt en een lange levensduur garandeert. Afhankelijk van de gewenste capaciteit en opvoerhoogte kunnen de vatpompen worden voorzien van verschillende centrifugaal waaiers. Ook als u met een vatpomp wilt mengen en pompen, dan heeft Flux een passende uitvoering voor u.

Producten, in rubrieken

Opslagsystemen - Vaten, drums - Vatledigingssystemen
Pompen - Type, techniek - Membraanpompen
Pompen - Type, techniek - Wormpompen
Pompen - Toepassingsgebied - Vatpompen
Procesapparatuur - Roerwerken
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Flow/ doorstromingsmeters, -testers
Slangen - Toepassingen - Slangen voor pompen

Merken

Merk   Omschrijving
Flux Pompen 
AdBlue FLUX Pompen 

Meer informatie

Productnieuws

Open dit bericht
03-06-2016

Flux introduceert ATEX gecertificeerde Miniflux IBC-pomp

Om vloeistoffen uit IBC’s te pompen brengt Flux Pompen Benelux een nieuwe RVS pomp op de markt, die ATEX gecertificeerd is. Deze Miniflux wordt op de bodemaansluiting van de IBC aangesloten. De pomp is een alternatief voor verticaal geplaatste vatpompen, die in de opening bovenop een IBC worden geplaatst. Afhankelijk van het medium kan de Miniflux een debiet leveren tot 240 l/min. De opvoerhoogte bedraagt maximaal 13 m. Vloeistoffen met een viscositeit tot 1.000 mPas kunnen worden verwerkt. Een mechanical seal en een keerring zorgen voor een goede afdichting. Het pompgedeelte is slechts 136 mm lang en heeft een gewicht van 1,2 kg. De aandrijving kan met een Flux elektrische of persluchtmotor plaatsvinden.
 
 .
 .
 .