Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

TSE - Fueling Supplies
 Baanbergenweg 50
NL-1271 TW   Huizen
Nederland
Klik hier voor telefoon en faxnummer

Neem contact op met dit bedrijf

Contactpersonen

persoon, functie afdeling email doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

TSE levert kwaliteitsproducten voor de chemie, petrochemie, energie en waterbehandeling.
Het programma bestaat uit:
- Smartflex enkel- en dubbelwandige kunststof leidingsystemen voor chemie en brandstof.
- Elosmart enkel- en dubbelwandige kunststof leidingsystemen voor chemicaliën zoals zuren
- Niron kunststof leidingsysteem voor (heet) water. Ook voorgeďsoleerd.
- Lekdetectie-apparatuur van ASF Thomas voor dubbelwandige tanks en leidingen
- Afdekluiken van Fibrelite voor WKO installaties en pompputten, C250 t/m F900
- Niveaumeetapparatuur van FAFNIR voor brandstof, olie, chemie en water
- ATEX vlamkerende roosters, detonatie en deflagratie.
- PV kleppen, geheel kunststof voor chemie of in RVS vlamkerende ATEX uitvoering

Producten, in rubrieken

Opslagsystemen - Tanks - Tankbekleding - Zuurbestendig
Opslagsystemen - Tanks - Explosiebeveiliging - Vlammen onderdrukking
Compressoren - Zuigercompressoren
Compressoren - Gascompressoren
Leidingwerk - Buizen, pijpen - Kunststof buizen, pijpen
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Niveaumeters, -transmitters
Milieu en energiebesparing - Milieu - Lekbakken

Producten, als trefwoorden

Hoofdtrefwoorden  
HDPE leidingen Smartflex
Afdekluiken Fibrelite
Lekdetectie ASF Thomas
Niveaumeters niveaumeting FAFNIR
Vlamkerende roosters ATEX

Merken

Merk   Omschrijving
Smartflex Enkel- en dubbelwandig leiding werk, KIWA-gecertificeerd, brandstoffen, koolwaterstoffen en chemie
Fibrelite Afdekluiken, licht en vorm vast, tot F900
ASF Thomas Lekdetectie voor tanks en leidingen, KIWA-gecertificeerd
FAFNIR Niveaumeting en bewaking, alle vloeistoffen

Meer informatie

Productnieuws

Open dit bericht
video
images
26-02-2008

Smartflex kunststof leidingsysteem

TSE levert Smartflex, een kunststof leidingsysteem dat door KIWA is gecertificeerd voor onder andere brandstoffen voor toepassing in zuig- en perssystemen. Het voldoet daarmee aan de BRL K552. Smartflex is leverbaar van 1” – 6” enkelwandig en van 1˝” – 4” dubbelwandig. Het heeft een gladde binnenwand en daardoor een lage stromingsweerstand. De dubbelwandige leiding is geschikt voor lekdetectie met over- en onderdruk. Smartflex is onder andere ook geschikt voor chemicaliën die worden gebruikt bij waterbehandeling, zoals methanol, ijzerchloride en aluminiumchloride.

Productbeschrijvingen

Open dit bericht
images
22-08-2016

ADAST vlamkerende roosters

Voor situaties waar explosieve damp ontstaat Waar transport en opslag plaatsvindt van brandstoffen zoals op tankstations en explosieve damp ontstaat, dient de installatie effectief tegen explosies te worden beschermd. Moderne brandstoffen bevatten meer en meer componenten met zodanig lage vlampunten dat voorzieningen nodig zijn om explosies te voorkomen. Hiervoor worden explosie-veiligheden ofwel vlamkerende roosters gebruikt. Deze zorgen ervoor dat een vlam niet doorslaat en een explosie kan veroorzaken. Afhankelijk van het vlampunt wordt onderscheid gemaakt in de gasgroep llA en llB. De plaats en functie bepaalt of er een detonatie en deflagratie rooster wordt toegepast. ATEX keur is hierbij vereist. De roosters bestaan uit een stevig gietijzeren of RVS huis met een pakket gegolfd RVS plaatmateriaal dat er voor zorgt dat de vlam dooft. Afhankelijk van de plaats in de installatie wordt een ’in line’ of een ’end of line’ uitvoering gekozen. Bij ontluchtingen is het rooster voorzien van een druk- vacuümklep.
Open dit bericht
images
17-08-2016

FAFNIR niveaumetingen, Duitse kwaltiteit

Duitse niveaumeetsystemen, niveauschakelaars en elektronische overvulbeveiligingen FAFNIR is fabrikant van Duitse kwaliteits-niveaumeetsystemen, niveauschakelaars en elektronische overvulbeveiligingen. FAFNIR maakt een range apparatuur om vloeistofniveau´s te bewaken en te meten. FAFNIR levert aan chemische bedrijven zoals BASF, Hoechst en Bayer en aan oliemaatschappijen, zowel op de raffinaderijen als de benzinestations. Voor de stations is Shell op FAFNIR gestandaardiseerd. Kritische niveaumeetapparatuur voldoet aan SIL2 en ATEX. Het programma omvat meerdere meetprincipes. Er is een grote keuze uit materialen. Afhankelijk van de vloeistof kan gekozen worden uit bijvoorbeeld verschillende RVS kwaliteiten, Hastelloy en Titaan.
Open dit bericht
16-08-2016

FE Petro dompelpompen

FE Petro is wereldmarktleider voor dompelpompen voor brandstof FE Petro is wereldmarktleider voor dompelpompen voor brandstof. De pompen zijn ATEX gecertificeerd en naast benzine, Diesel en AdBlue ook geschikt voor ethanol houdende benzines en Bio-diesel. FE Petro dompelpompen zijn innovatief, betrouwbaar en leveren een hoge flow bij een laag energieverbruik. Shell heeft zich wereldwijd gestandaardiseerd op FE Petro. Er zijn pompen met variabele snelheid, type IST, die elektronisch met een frequentieregeling worden gestuurd en basismodellen, type STP, met een vaste snelheid. De pompen met een frequentie regeling, de Eco VFC, leveren op elke moment de juiste flow bij een zo laag mogelijke druk. Zo worden drukstoten (waterslag) voorkomen. De dispenser wordt minder belast dus er treedt minder slijtage op en er is minder kans op lekkage. De dispenser is goedkoper in aanschaf en onderhoud omdat motor en pompblok ontbreken. FE Petro dompelpompen zijn makkelijk te monteren omdat ze een telescopische kolom hebben. De dompelpompen
Open dit bericht
15-08-2016

Fibrelite kunststof deksels

Als sterkte, levensduur, vloeistofdichtheid van belang is Waar hoge eisen worden gesteld aan sterkte, levensduur, vloeistofdichtheid en bedieningsgemak door 1 persoon, is Fibrelite het beste product. Fibrelite wordt over de hele wereld toegepast door alle grote oliemaatschappijen. In Nederland ook door o.a. de Gasunie en Waternet, bouwondernemingen in de infrastructuur, havens, spoorwegen, vliegvelden, grondboorders en de WKO industrie. Verkeersklasse De standaard minimale sterkteklasse is C250, dus 25 ton. De deksels zijn ook leverbaar in D400 voor zwaar verkeer. Deksels in E600 en F900 worden gebruikt op Schiphol, havens, spoorwegen en overslag terreinen. De grote deksels zijn ook leverbaar in B125. Kleuren Naast standaard zwart zijn de deksels in kleur leverbaar (RAL-kleuren), zodat ze niet of juist wél opvallen. Ook zijn ze in een transparante uitvoering leverbaar tot A15. Afwerking De deksels worden vaak van een prefab betonomranding voorzien. De frames van de vierkante deksels zoals de FL76, FL96, FL140
 
 .
 .
 .