Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Servo Berkel Prior BV
 Meer en Duin 70
NL-2173 HC   Lisse
Nederland
Klik hier voor telefoon en faxnummer

Neem contact op met dit bedrijf
www.servoberkelprior.eu
www.servoberkelprior.eu

Contactpersonen

persoon, functie afdeling email doorkiesnr
Dhr. E.W.P. van Diest, Directeur   
email
  

Bedrijfsprofiel

Servo Berkel Prior B.V. is de grootste fabrikant en leverancier van weegapparatuur in Nederland. Wij bieden een zeer breed assortiment aan standaard weegschalen en ontwikkelen tevens geavanceerde weeginstallaties voor tal van industrieŽn als chemie, petrochemie, voedingsmiddelen, kunststoffen, op- en overslag, distributie, maar ook de agrarische industrie (veevoeders) en glas- en tuinbouw. Daarnaast bieden wij een uitgebalanceerd pakket voor de medische zorg.

Producten, in rubrieken

Opslagsystemen - Vaten, drums - Vulsystemen voor vaten

Producten, als trefwoorden

Hoofdtrefwoorden  
Weegsystemen Afvulinstallaties drums/IBC`s, Big Bag Vulinstallaties, Bulkwegers
Weegschalen Plateauweegschalen (ATEX), Precisieweegschalen, Weegindicatoren (ATEX)

Merken

Merk   Omschrijving
Servo Berkel Prior 
Berkel 
Prior 

Meer informatie

Productnieuws

Open dit bericht
01-07-2013

Nieuwe serie Duplex doorstroom weegmachines van ServoBerkelPrior

Compacter en hogere capaciteit ServoBerkelPrior heeft een compleet nieuwe serie Duplex doorstroom weegmachines ontwikkeld. Duplex weegmachines meten en totaliseren het gewicht van een continue stroom materiaal, ijkwaardig. Typische toepassingen zijn; scheepslossing, op- en overslag, graanverwerkende industrieŽn, etc. De nieuwe range heeft capaciteiten vanaf 20 tot 1.000 ton per uur en kunnen ook verrijdbaar en in RVS geleverd worden. Door de ruime ervaring opgedaan in de bouw van doorstroom weegmachines heeft ServoBerkelPrior diverse verbeteringen aan kunnen brengen en nieuwe software ontwikkeld. Het resultaat is dat de weegmachines compacter zijn en een hogere capaciteit hebben. De hoge nauwkeurigheid, die gepaard gaat aan de hybride weegtechniek, is behouden gebleven en is typisch 99,9% of beter. Ook zijn de machines zeer betrouwbaar en eenvoudig te onderhouden, doordat alle bedieningsonderdelen en lagers zich buiten de machine bevinden. Mede hierdoor staan deze installaties inmiddels over de
Open dit bericht
06-05-2013

Automatische afvulinstallatie voor jerrycans, vaten en IBC"s

Nieuwe ontwikkeling bij ServoBerkelPrior ServoBerkelPrior heeft een compleet nieuwe automatische vulinstallatie voor vaten, drums en IBCís ontwikkeld. Deze vulautomaat detecteert met een lasercamera de vaten die aangevoerd worden op een pallet. De camera legt de positie van de bondelgaten in de vaten vast en herkent het type container, zie inzet. Vervolgens worden de vaten gevuld volgens het juiste programma. In het programma kan naast het vulgewicht worden vastgelegd of er ondergats gevuld moet worden, of met meelopende boven- of onderspiegelvulling. Het resultaat is een compacte en zeer flexibele installatie met een grote capaciteit. Meerdere vullanzen voor meerdere vloeistoffen kunnen in de installatie gemonteerd worden om omsteltijden te verkorten. ServoBerkelPrior produceert de gehele installatie, inclusief de bijbehorende software, zelf en biedt daarmee een grote toegevoegde waarde aan de klanten. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en referenties.
 
 .
 .
 .