Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Metrohm Nederland BV
 De Brauwweg 13
NL-3125 AE   Schiedam
Nederland
Klik hier voor telefoon en faxnummer

Neem contact op met dit bedrijf
www.masterflex.nl
www.masterflex.nl

Bedrijfsvideo

Contactpersonen

persoon, functie afdeling email doorkiesnr
Productspecialist Verkoop 
email
 085-3036464

Bedrijfsprofiel

Metrohm Nederland verkoopt al meer dan 50 jaar de producten van Metrohm AG, Cole Parmer en Masterflex, Socorex en Metrohm Process Analytics in Nederland.
De producten van Cole Parmer richten zich op zowel laboratoria en industrie. Met een leveringsprogramma van meer dan 40.000 artikelen het meest omvangrijke programma op de Nederlandse markt. De nadruk hierbij ligt op ’liquid handling’. De slangenpompen van Masterflex is de grootste en sterkst groeiende productgroep. Door wekelijkse zendingen vanuit Amerika worden korte levertijden gerealiseerd. De service van de producten wordt door Metrohm Nederland zelf verzorgd.
De missie van Metrohm Nederland is het streven naar een langdurige relatie met haar afnemers door het leveren van een optimale performance wat betreft diensten en distributie. De diensten richten zich op applicatiesupport, training en opleiding en technische service.

Producten, in rubrieken

Pompen - Type, techniek - Slangenpompen
Laboratorium - Laboratorium-apparatuur

Producten, als trefwoorden

Hoofdtrefwoorden  
Slangenpompexternal link pompkoppen, atex, OEM

Merken

Merk   Omschrijving
Masterflex 

Meer informatie

Productnieuws

Open dit bericht
03-06-2016

L/S Digital Miniflex slangenpomp

Zoekt u een kleine slangenpomp met doseerfuncties welke ook nog extern aan te sturen is? Dan is de nieuwe L/S Digital Miniflex Masterflex slangenpomp voor u de beste keuze. Klein: Deze compacte pomp is slechts 23,9 x 14 x 15,7cm (diepte x breedte x hoogte) Slim: De L/S Digital Miniflex slangenpomp kan gekalibreerd verpompen en geeft daarbij het debiet in de gewenste aanduiding aan. U kunt nauwkeurig doseren met de copy dispense functie. De doseerinstelbaar is instelbaar. Bij het beëindigen van een dosering of reeks doseringen geeft de pomp een geluidsignaal. De pomp is volledig extern aan te sturen. Veilig: De L/S Digital Miniflex slangenpomp beschikt over een geïntegreerde pompkop met een ingebouwde beveiliging. De Miniflex pomp stopt met pompen wanneer de pompkop geopend wordt en kan pas weer gestart worden bij een gesloten pompkop. Twee versies verkrijgbaar: 07525-20 Miniflex pomp met pompkop voor 1 pompslang (L/S-13, L/S-14, L/S-16 en L/S-25) Instelbaar toerental: 0,1-300 rpm Instelbaar debiet: 0,004-315 ml/min per pompslang 07525-40
Open dit bericht
06-02-2014

Masterflex modulaire en Washdown slangenpompen

Uitbreiding Masterflex programma met modulaire en Washdown slangenpompen. De modulaire modellen hebben als voordeel dat de controller, voor de bediening, eenvoudig geplaatst kan worden waar dit het beste uitkomt. De controller kan bijvoorbeeld buiten een zuurkast geplaatst worden om de werkruimte optimaal te benutten of buiten een geïsoleerde ruimte. De Washdown modellen bieden als extra voordeel dat ze een IP66 rating hebben en dus gebruikt kunnen worden in omgevingen waar extra bescherming nodig is of in omgevingen waar hygiënisch werken en schoonmaken en ontsmetten van machines vereist is. Dit laatste is meestal het geval in de voedingsindustrie en bij farmaceutische bedrijven. De basis en uitgebreide modellen verschillen vooral in de mogelijkheden. Met de basis modellen kunt u vloeistoffen nauwkeurig van A naar B verpompen en deze pompen zijn op een eenvoudige manier extern aan te sturen. De uitgebreide modellen beschikken over een groter toerentalbereik en geavanceerde pompprogramma’s zoals continue verpompen, gekalibreerd doseren,
Open dit bericht
05-03-2012

Masterflex voegt C-FLEX® ULTRA toe aan leveringsprogramma

Ultra performance for ultrapure applications Gebruikt u nu C-FLEX® of Siliconen slangmateriaal? Dan bieden de nieuwe Masterflex C-FLEX® ULTRA pompslangen u duidelijk voordelen. Deze nieuwe slangformulering beschikt over een reeks van sterk verbeterde eigenschappen: -langere levensduur in een slangenpomp (tot 1400 uur continue bij 600 toeren/min en 1 bar) -thermisch “sealable en weldable” -zeer lage afgifte van deeltjes -lage proteïne binding -lagere permeabiliteit dan siliconen slangmateriaal -chemisch resistent tegen geconcentreerde zuren en basen -kan toegepast worden bij een temperatuur van -50 tot 110 graden Celcius -doorzichtig -voldoet aan: USP 24/NF19 Class VI, Meets USP-31 en EP 3.2.9, FDA 21 CFR 177.2600 en USDA C-flex Ultra is te steriliseren d.m.v. gamma straling of d.m.v. autoclaveren. De nieuwe Masterflex C-Flex Ultra pompslangen zijn in vele verschillende Masterflex slangmaten verkrijgbaar .
Open dit bericht
video
10-10-2011

Nieuwe Masterflex L/S slangenpomp aandrijving

Masterflex Precision Variable-Speed Console Drive Deze nieuwe, eenvoudig te bedienen pompaandrijving beschikt over een LED display waarop het toerental wordt weergegeven. De pompaandrijving heeft een instelbare draairichting en kan extern aangestuurd worden met: * 4-20mA * 0-10 VDC * start/stop met een potentiaalvrij maak/breek contact * 5V TTL signaal. De nieuwe behuizing heeft een geïntegreerde handgreep, is stapelbaar en heeft een IP-33 afdichting. De pompaandrijving accepteert alle Masterflex L/S pompkoppen. De nieuwe pompaandrijving is leverbaar in drie verschillende toerental bereiken: * 1-100 rpm, type 07528-30 * 3-300 rpm, type 07528-20 * 6-600 rpm, type 07528-10 Het maximaal debiet bedraagt 5,8L/min (met 2 pompkoppen) Binnen de range L/S slangenpompen zijn nog meer varianten leverbaar met een zeer hoge range van 0,1 tot 600 en 0,02 tot 100 toeren, RS232/USB en vele doseerfuncties voor calibreren, (tijd)interval doseren etc.
Open dit bericht
03-02-2011

Gratis Chemical Compatibility Database app voor iPhone en iPad

Wilt u altijd en overal inzicht of materialen wel of niet bestendig zijn tegen chemicaliën? Cole-Parmer, leverancier van Masterflex slangenpompen en laboratorium benodigdheden stelt een gratis app "Chemical Compatibility Database" beschikbaar. De app is via itunes te downloaden door op uw iPhone of iPad op "Cole Parmer" te zoeken. Het leveringsprogramma van Cole-Parmer wordt in Nederland vertegenwoordigd door Metrohm Applikon B.V.
Open dit bericht
09-06-2009

Masterflex vernieuwt high-end slangenpomp aandrijving

De Masterflex L/S Digital Console Process Drive is het topmodel uit de Masterflex L/S serie en beschikt over een hoogwaardige, duurzame 316 roest vast stalen behuizing met een hoge IP-66 afdichting. De inzetbaarheid is sterk verhoogd door een nieuwe motor toe te passen met een turndown ratio van 6000:1. Afhankelijk van de gebruikte slangmaat en toegepaste pompkop(pen) resulteert dit in een instelbaar debiet van 0,26 µL/min tot 5,8 L/min. De nauwkeurigheid van de pompaandrijving is verhoogd naar 0,1%. Het nieuwe hoog contrast LCD display geeft alle functies en instellingen duidelijk weer. De bediening en het navigeren door de verschillende pompfuncties is eenvoudiger dan ooit. Het debiet kan in verschillende volume eenheden worden weergegeven. Naast de bekende doseerfuncties zoals repeteren en gekalibreerd doseren beschikt de nieuwe pompaandrijving over nieuwe doseerfuncties zoals doseren op tijd en batchgewijs doseren met weergave van het aantal doseringen.
 
 .
 .
 .