Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Testo BV
 Postbus 1026
NL-1300 BA   Almere
Randstad 21-53
NL-1314 BH   Almere
Nederland
Klik hier voor telefoon en faxnummer

Neem contact op met dit bedrijf
www.testo.nl
www.testo.nl

Contactpersonen

persoon, functie afdeling email doorkiesnr
Dhr. Testo, Centraal nummer   
email
 036-5487000

Bedrijfsprofiel

Gericht op de toekomst

Sinds 1957 is testo producent en leverancier van meetinstrumenten en in 1986 is testo Nederland opgericht om in te spelen op de groeiende vraag naar meetinstrumenten. Wij hechten daarbij veel waarde aan een goed advies en snelle service. Vandaag de dag staan wij met 36 medewerkers elke dag voor u klaar.

Vanaf ons ontstaan in 1957 zijn wij ieder jaar nog gegroeid en was 2012 een nieuw record jaar met een omzet van 221 miljoen. Dit succes danken wij mede aan u als trouwe klant.

Op onze website vindt u al onze meetinstrumenten en diensten terug

Producten, in rubrieken

Compressoren - Toebehoor compressoren - Persluchtleidingsystemen
Compressoren - Toebehoor compressoren - Persluchtgereedschappen
Procesbesturing, instrumentatie - Dataloggers
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Concentratie
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Drukmeters
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Flow/ doorstromingsmeters, -testers
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - In-line refractometers
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Niveaumeters, -transmitters
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - PH-meters
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Rheometers
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Rotameters
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Temperatuurmeters
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Trillingsmeters
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Viscometers
Procesbesturing, instrumentatie - Toerentellers
Procesbesturing, instrumentatie - Transmitters
Procesbesturing, instrumentatie - Omvormers
Laboratorium - Laboratorium-apparatuur
Procesbesturing, instrumentatie - Explosieveilige instrumentatie (Atex)

Producten, als trefwoorden

Hoofdtrefwoorden  
Meetinstrument temperatuur, vocht, hitte, infrarood, CO, CO2, restvocht, druk, licht,

Merken

Merk   Omschrijving
Testo Testo ontwikkeld en produceert meet en regelapparatuur voor de professional

Meer informatie

Productnieuws

Open dit bericht
video
11-11-2013

De nieuwe testo 870 warmtebeeldcamera

Warmtebeeldcamera vóór en dóór u ontwikkeld De laatste jaren zijn er verschillende warmtebeeldcamera’s geïntroduceerd, maar slechts weinigen zullen de impact hebben van de testo 870. Tijdens de Testo Ontwerp en Win actie hebben wij u gevraagd welke aspecten u belangrijk vindt in een warmtebeeldcamera. Daardoor heeft u zelf een grote bijdrage geleverd aan het ontwerp van deze camera. Testo heeft naast uw inbreng ook de samenwerking gezocht met verschillende (verwarmings)installateurs, (elektrotechnische) monteurs/inspecteurs, aannemers en facility managers. Zodoende is de testo 870 geheel geschikt gemaakt voor de toepassingen binnen deze vakgebieden. Testo 870 – Voor de vakman. De conclusie uit de Ontwerp en Win actie en de samenwerking met vakspecialisten was, dat de nieuwe warmtebeeldcamera bij uitstek geschikt moet zijn voor analyse direct op de meetlocatie. Dat heeft geresulteerd in: - Eenvoudige bediening, deze staat het hoogst op de lijst van eisen en wensen. Duidelijke menustructuur en weinig verschillende
Open dit bericht
10-10-2013

Testo introduceert testo 320 basic

Betaalbare rookgasanalyzer met hoogwaardige specificaties De populaire rookgasanalyzer testo 320 is nu ook verkrijgbaar in een betaalbare basic uitvoering. De bekende Testo kwaliteit voor alle gangbare metingen. Met de testo 320 basic meet u het verwarmingsrendement, °C, O2, CO2, CO, schoorsteentrek en druk. Inclusief standaard 3 jaar garantie op het instrument en de meetcellen zonder enige vorm van contract!
Open dit bericht
17-09-2013

Doe mee en win een Testo warmtebeeldcamera!

Wat vindt u belangrijk in een warmtebeeldcamera? Wilt u één van de eersten zijn die op de hoogte wordt gebracht van de marktintroductie van onze nieuwe warmtebeeldcamera? Vertel ons dan wat u denkt! Bij Testo werken we momenteel hard aan de ontwikkeling van de ultieme warmtebeeldcamera, speciaal voor u. Laat ons weten wat u belangrijk vindt in een nieuwe warmtebeeldcamera en zet voor ons de puntjes op de i. Met een beetje geluk wint u één van de nieuwste warmtebeeldcamera"s als een bedankje voor uw advies en expertise.
Open dit bericht
05-04-2013

De testo 108 nu ook met vergrendelbare sensor

Snelle, eenvoudige en nauwkeurige temperatuurmeting met de testo 108! Met slechts twee knoppen is de testo 108 door iedereen te gebruiken voor temperatuurmetingen, zelfs zonder training! De testo 108 serie is vuil- en waterproof en met de softcase (beschermhuls), veilig tegen beschadigingen en vuil. Dit maakt het temperatuurmeetinstrument testo 108 uniek: Eenvoudige bediening Instrument en sensor waterdicht (IP67) Inclusief softcase en sensor Conform HACCP en EN 13485
Open dit bericht
11-03-2013

Testo introduceert nieuwe testo 552

De digitale vacuümmeter met onderhoudsvrije, absolute druksensor. De testo 552 is een digitale vacuümmeter voor de evacuatie van koelsystemen en warmtepompen. Het meet ook de kleinste absolute druk en levert zeer nauwkeurige informatie over de status van het ontvochtigen van een systeem (het verwijderen van vreemde stoffen, met inbegrip van oliën of andere gassen). De testo 552 is de enige digitale vacuümmeter waarvan de absolute druksensor, in tegenstelling tot andere sensor - technologieën, niet hoeft te worden onderhouden en desondanks consistent hoge precisie metingen levert. Door de levensduur van de batterij tot 2400 uur op twee standaard AA batterijen, kunt u gemiddeld 100 dagen gebruik maken van de testo 552 zonder batterijen te verwisselen. Door zijn robuuste constructie is hij geschikt voor dagelijks gebruik en beschermd tegen vuil en water.
Open dit bericht
10-01-2013

Nieuwe sets en sensoren voor de testo 480

Klimaatmeetinstrument nog nog veelzijdiger De introductie van de nieuwe testo 480 markeerde het begin van een nieuw tijdperk. Nooit eerder had één meetinstrument zoveel mogelijkheden. Een jaar na de introductie breidt Testo het aantal toepassingen verder uit! Vanaf nu worden ook de volgende mogelijkheden ondersteunt: 1. Volledig geautomatiseerd de PMV en PPD (binnenklimaatnormering) meten en berekenen 2. Zuurkasten controleren conform NEN-EN14175 met de speciale zuurkast flowsensor 3. Als hoognauwkeurige kalibratie unit met, eventueel op wens gemaakte, PT100 sensoren 4. Tochtmetingen uitvoeren met richtingsongevoelige hittekogels 5. Snelle debietmetingen in kanalen met de 7,5mm hittedraad sensor Kijk voor meer info op de site!
Open dit bericht
17-12-2012

De nieuwe testo 875-i serie warmtebeeldcamera"s

Revolutionaire eigenschappen en een ongekende prijs/kwaliteitverhouding De warmtebeeldcamera testo 875i, is een betrouwbare, hoge-resolutie camera met uitstekende thermische gevoeligheid. Met een thermische gevoeligheid van < 50 mK, 160 x 120 detector (320 x 240 SuperResolution), verwisselbare lenzen en geïntegreerde digitale camera, stelt de infrarood camera testo 875i u in staat om zwakke plekken in onderdelen en materialen te ontdekken, op een contactloze en efficiënte wijze. Betrouwbaardere thermografie is nu bereikbaarder dan ooit! Neem contact op voor meer informatie of een afspraak bij u op locatie, zodat u kunt kennismaken met de testo 875-i in uw dagelijkse werkomstandigheden!
Open dit bericht
17-09-2012

Testo introduceert de testo 104-IR

Waterdichte klap thermometer met steek- en infrarood meting Testo presenteert de nieuwe testo 104-IR. Een nieuwe thermometer voor de levensmiddelen industrie met een ongekende veelzijdigheid. De vertrouwde, robuuste klapthermometer, de testo 104 is doorontwikkeld en uitgebreid met een nauwkeurige infraroodthermometer. Hierdoor is het instrument ideaal voor vele toepassingen, van het controleren van binnengekomen goederen tot de temperatuur van bereidde voedingswaren en alle stappen daar tussen in. De testo 104-IR maakt het controleren van temperatuur eenvoudiger en sneller. Maar de thermometer biedt meer: - Verlicht display - Robuust klapmechanisme voor handzaamheid en veiligheid - Infraroodthermometer voor razendsnelle temperatuurindicatie - Instrument is waterdicht (IP65) - Eenvoudige drieknops bediening - Voldoet aan HACCP en EN 13485. - Wordt geleverd met kalibratiecertificaat Voldoen aan de HACCP norm is nu eenvoudiger dan ooit, metingen kunnen worden uitgevoerd in enkele seconden en in een handomdraai
 
 .
 .
 .