Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

PENKO Engineering B.V.
 Industriele automatisering/weegsystemen
Postbus 185
NL-6710 BD   EDE
Schutterweg 35
NL- 6718 XC   EDE
Nederland
Klik hier voor telefoon en faxnummer

Neem contact op met dit bedrijf
www.penko.com
www.penko.com

Bedrijfsbrochure

Klik op de afbeelding om de PDF-brochure te openen.


Bedrijfsbrochure

Contactpersonen

persoon, functie afdeling email doorkiesnr
Dhr. H. Smit, Verkoop manager Verkoop 
email
  
Dhr. A. van de Weerd, Senior Regionaal verkoop manager Verkoop 
email
  
Dhr. A. Hamdane, Regionaal verkoop manager Verkoop 
email
  
Dhr. T. Heyden, Regionaal verkoop manager Verkoop 
email
  

Bedrijfsprofiel

PENKO Engineering B.V. legt zich toe op het ontwikkelen, maken en technisch ondersteunen van bijzonder betrouwbare weeginstrumenten en besturingen, werkend met hoge snelheid, hoog inwendig oplossend vermogen en een hoge nauwkeurigheid, speciaal ontworpen voor het gebruik in de procesindustrie. Ook verzorgen wij een ruime collectie componenten voor het wegen, doseren, meten, weergeven en regelen alsmede producten voor inbouw in automatisch werkende machines.

Steeds toenemende materiaalkosten, de onverminderd strengere milieueisen, eisen aan de voedselveiligheid, de daardoor noodzakelijke kwaliteitsborging met tracking en tracing, dwingen de procesindustrie aandacht aan constante kwaliteit te besteden. De fundamenteel betrouwbaarste meetmethode om aan het voorgaande te voldoen is wegen, ongeacht of het product vloeibaar, vast, poeder dan wel granulaat, of gasvormig is.

Meer dan dertig jaar ervaring.

Wij vestigden PENKO Engineering B.V. meer dan vijfendertig jaar geleden. Sinds juni 2004 maken wij deel uit van ETC (Electronic Theater Controls) uit Middleton, WI, USA. Onze doelstellingen veranderden niet – wij willen weeg- en doseeroplossingen met de beste technologie leveren aan klanten die met behulp van continue of chargegewijze processen produceren. Ons klantenbestand bevindt zich in de voedingsmiddelen, drank, metallurgische, verpakking, metaal, pulp en papier, chemische en petrochemische industrie. Wij werken nauw samen met machine, apparaten en systeem bouwers voor de procesindustrie.

PENKO Engineering BV is een Nederlands bedrijf binnen de globale ETC Inc groep van bedrijven en gevestigd in in Ede, Nederland. Ons bedrijf is vertegenwoordigd in vele grote industriële landen via een wereldwijd netwerk van dealers en agenten, volledig ondersteund door onze eigen buitendienst en service teams.

PENKO is lid van de Vereniging Nederlandse Leveranciers van Weeginstrumenten (VLW), de Vereniging van Nederlandse Leveranciers van weegapparatuur.

Producten, in rubrieken

Opslagsystemen - Mobiele tanks
Opslagsystemen - Bigbags, FIBC`s - Vulstystemen voor bigbags
Opslagsystemen - Vaten, drums - Vulsystemen voor vaten
Dienstverlening - Technisch advies - Automatisering besturing
Dienstverlening - Technisch advies - Software
Dienstverlening - Facilitair - Service en onderhoud
Dienstverlening - Facilitair - IJkservice
Procesbesturing, instrumentatie - Computerbesturing
Procesbesturing, instrumentatie - Procesbesturing
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Flow/ doorstromingsmeters, -testers
Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Niveaumeters, -transmitters
Procesbesturing, instrumentatie - Omvormers

Producten, als trefwoorden

Hoofdtrefwoorden   Subtrefwoorden
Vuldoeleinden flessenvullers, zakkenvullers, doxenvullers, big bag vullers, vatenvullers, MID-toegelaten
Doseerwegers charge wegers, batch wegers, mengsel bereiding, doseren
Aanwijsinstrumenten indicatoren voor weging en krachtmeting.
Hopper wegers verladingsschalen, ontvangstschalen, discontinu totaliserend, MID-toegelaten
Controlewegers statisch en dynamisch, MID-toegelaten.
Continu totaliserend bandwegers, valplaatwegers
Loss-in-weight systemeyst debietregelend, op gewichtsafname, negatief wegend
Siloweging bunker weging, tank wegers
Plateauweegschalen industriële platformweegschalen
Wegen, doseren weegapparatuur, krachtopnemers, digitizers en aanwijsinstrumenten
Gewichtssorteren productklassificatie
Explosieveilig instrumenten voor ruimtes met beperkt explosiegevaar, stof en gas

Merken

Merk   Omschrijving
PENKO digitizers, aanwijsinstrumenten voor weging en krachtmeting, weegbesturingen, software.
ASCELL Sensors rekstrookkrachtopnemers, weegplateau's
FLINTEC rekstrookkrachtopnemers
Giropes plateauwegers
Utilcell rekstrookrachtopnemers
Vishay Revere rekstrookrachtopnemers
Vishay Sensortronics rekstrookrachtopnemers
Vishay Tedea Huntleigh rekstrookrachtopnemers

Meer informatie

Artikelen Fluids Processing Benelux

Open dit artikel {pdf}
Nr 2014-4

Kunststof slijtlagen ter plekke mixen voor het aanbrengen

Twee vaste- en tw ee vloeistoffen op gewicht gemengd De kracht van Bolidt is het ontwikkelen, produceren en toepassen van thermohardende kunststoffen. Hun kunststofsystemen vinden toepassing in naadloze en vloeistofdichte industriële vloeren, scheepsdekken, slijtlagen in de wegen- en utiliteitsbouw, sportvloeren en wandafwerkingen. Voor het aanbrengen ontwikkelde het bedrijf een machine waarin ter plekke vaste- en vloeistoffen worden gewogen en gemixt.

Productnieuws

Open dit bericht
images
31-01-2017

Krachtopnemer type 740 nu ook leverbaar tot 600 ton

Dankzij deze ontwikkeling kent de weegtechniek nauwelijks grenzen. Immers, met vier opnemers staan nu draagvermogens tot 2,4 x 106 kg of 2 400 ton ter beschikking. De serie 740, nu leverbaar vanaf 15 t, is ideaal voor het zware werk. De opnemer is volledig uit roestvrij staal en beschikt over de beschermingsklasses IP68 en IP69K. Bovendien is een uitvoering voor ruimtes met beperkt explosiegevaar tot en met de zones 0 en 20 leverbaar. In verband met buitenopstellingen is een bescherming tegen blikseminslag voorzien. Ondanks deze robuuste eigenschappen is de nauwkeurigheid hoog, 0,025 of 0,1 % van het weegvermogen. Montagehulpstukken waarborgen de goede werking. Voor alle draagvermogens zijn passende hulpstukken beschikbaar. Ieder hulpstuk beschikt over een afsteuning tegen dwarskrachten, belastingen in het horizontale vlak. De zelf richtende bouwwijze draagt hieraan bij. Geïntegreerd in het hulpstuk is een voorziening om de weegopstelling windvast te maken met één of twee stelbout(en). Dus door het hulpstuk horizontaal te monteren
Open dit bericht
20-12-2016

Nieuw montagehulpstuk voor krachtopnemers type 350

Hoge nauwkeurigheid van sensor vereist een correcte montage De moderne rekstrookkrachtopnemers zijn bewezen betrouwbare en nauwkeurige meetelementen. Dankzij de uitvoering, in staal of roestvrij staal, gecombineerd met beschermingsklassen tot en met IP68, zijn zij vrijwel overal toepasbaar. Een aandachtspunt vormt echter de inbouw. De nauwkeurigheid van de sensor, 0,017 %, vereist een correcte montage. Een ongelijke ondergrond, scheefstand of belastingen in het horizontale vlak hebben een negatief effect. Montagehulpstukken dragen aan de goede werking bij. De PENKO hulpstukken zijn recent verbeterd, de krachtinleiding vindt nu via een kogel tussen twee kommen plaats. Hierdoor zijn dwarskrachten, belastingen in het horizontale vlak, niet langer mogelijk. Geïntegreerd in het hulpstuk zijn twee hefbouten, zodat de opnemer gemakkelijk te plaatsen of te vervangen is. Deze voorziening vormt eveneens een begrenzing in het horizontale vlak en maakt de weegopstelling windvast. Dus door het hulpstuk horizontaal te monteren voldoet aan
Open dit bericht
07-07-2015

Nieuwe serie aanwijsinstrumenten voor krachtmeting

Type 1020-FMD Nieuwe krachtmeetinstrumenten moeten meer kunnen, kleiner zijn en meer waar voor het geld bieden. PENKO beantwoordt deze drie vragen met type 1020-FMD. De instrumenten zijn zowel voor automatische als niet automatische krachtmeetsystemen geschikt. Zo vormen zij een perfecte interface voor de rekstrookkrachtopnemers/load cells met een geïntegreerde besturing naar het systeem voor de gegevensverwerking. Dankzij PENKO’s specialiteit, een hoge meetsnelheid, 1600 conversies/s, gecombineerd met een hoog inwendig oplossend vermogen, 24 bits, is een snelle en nauwkeurige controle, afslag en gegevensoverdracht gewaarborgd. Deze eigenschappen maken de instrumenten niet alleen geschikt voor statische en dynamische krachtmetingen maar ook voor destructief materiaalonderzoek. Deze doeleinden worden met nulstelling, track recording, hold/peakhold/valleyhold en overbelastingbeveiling ondersteund. Alle modellen zijn standaard voorzien van een aansluiting USB voor het inregelen
Open dit bericht
images
02-06-2015

Nieuw van PENKO: meetassen op maat

Meetpennen voor het zware werk! Dit type meetpennen, werkend op basis van rekstroken, is geschikt voor talloze toepassingen. Het meetprincipe, de afschuifkracht met een dubbele brug van Wheatstone, sluit aan bij bestaande instrumentatie en reduceert het effect van ongewenste invloeden. De robuuste constructie, temperatuurbestendigheid en hoge beschermingsklasse maken deze sensoren geschikt voor het zware werk, zoals mobile weging, op of in allerlei transportsystemen, hijswerktuigen, kranen, lieren en takels. Dit maakt het eenvoudig dergelijke installaties van een overbelastingbeveiliging en/of een krachtmeet- of weegsysteem te voorzien. Voor veeleisende toepassingen, maritiem en offshore, kunnen dubbele meetcircuits, dus redundant of fail safe, voorzien worden. De krachtmeetpennen worden standaard uit hoogwaardig roestvrij staal vervaardigd. De beschermingsklasse is IP66 of IP68. De temperatuur is over een groot bereik, van -20 tot +60 °C gecompenseerd. Voor de standaard uitvoering is +90 °C toelaatbaar.
Open dit bericht
28-10-2014

Een montagehulpstuk voor krachtopnemers type Levermount.

Weegsystemen maken wordt nog gemakkelijker. Voor de hedendaagse industriële weegtechniek zijn rekstrookkrachtopnemers de standaard. Eigenschappen zoals een hoge nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geringe inbouwmaten en universele toepasbaarheid dragen daar aan bij. In de praktijk wordt echter het belang van een juiste en precieze montage onderschat. Montagehulpstukken vereenvoudigen doeltreffend de lastige installatie van een krachtopnemer. In de eerste plaats zorgt een goed montagehulpstuk voor een correcte krachtinleiding, voorkomt vreemde krachten en maakt de weegopstelling windvast. Ten tweede staan moderne hulpstukken de installatie van de krachtopnemer toe wanneer alle montagewerk, zoals lassen en slijpen, is afgerond. Hierdoor wordt eveneens voorkomen dat tijdens de bouw de opnemers overbelast raken of de meetkabels beschadigd worden. Zo gauw de constructie gereed is, kan men de krachtopnemer plaatsen en, door de opnemer vast te zetten, het systeem wegend maken. Zo nodig kan de opnemer zelfs onder vollast
Open dit bericht
11-06-2014

Aanwijsinstrumenten/weegindicators type 1020

Een nieuwe serie, geschikt voor handelsdoeleinden. Nieuwe weeginstrumenten moeten meer kunnen, kleiner zijn en meer waar voor het geld bieden. PENKO beantwoordt deze drie vragen met een nieuwe serie, type 1020. De instrumenten zijn zowel voor automatische als niet automatische weegsystemen, inclusief handelsdoeleinden, geschikt. Zo vormen zij de perfecte interface tussen de rekstrookkrachtopnemers/load cells en systemen voor gegevensverwerking, besturingen en wat dies meer zij. Bovendien zijn er vier modellen, waar van toepassing als zodanig gecertificeerd, voor bandweging, krachtmeting, vuldoeleinden en controlewegingen. Dankzij PENKO’s specialiteit, een hoge meetsnelheid, 1600 conversies/s, gecombineerd met een hoog inwendig oplossend vermogen, 24 bits, is een snelle en nauwkeurige controle, afslag en gegevensoverdracht gewaarborgd. Deze eigenschappen maken de instrumenten geschikt voor statische en dynamische metingen alsmede snelle toepassingen, zoals in vulinstallaties en voor controlewegingen. Alle modellen zijn
Open dit bericht
04-02-2014

PENKO Weegbesturingen kunnen steeds meer

Remote in- en uitgangssets, digitaal en analoog Voor het automatiseren van doseer- en vulprocessen zijn PENKO weegbesturingen ideaal. Dank zij hun hoge meetsnelheden en intern oplossend vermogen staan deze instrumenten garant voor de beste resultaten. Besparingen op grondstoffen en/of gerede producten maken een dergelijke investering meer dan verantwoord. Bovendien kan, afhankelijk van de toepassing, gekozen worden uit een kant-en-klaar voorgeprogrammeerde versie of, wanneer uw installatie niet in de “standaard” past, een programmeerbare. Maatwerk heeft ook zijn charme maar uitgebreid maatwerk vraagt de nodige in- en uitgangen, zowel digitaal als analoog. Om zeker te zijn dat u iedere denkbare toepassing kunt verwezenlijken, completeert PENKO zijn reeks instrumenten nu met twee “remote” in- en uitgangsets, digitaal en analoog. U kunt kiezen uit type: *RIA700, voorzien van 4 analoge ingangen 0/4 tot 20/24 mA en 2 analoge uitgangen 0/4 – 20/24 mA en/of 0 – 10 V. Zowel de ingangen als de uitgangen hebben een oplossend
Open dit bericht
16-12-2013

Een nuttige uitbreiding van de PENKO weeginstrumentatie.

Weeggegevens nu langdurig beschikbaar. Meten is weten en gissen is missen. Meten alleen is echter niet voldoende, de meetwaardes moeten ook beschikbaar zijn en blijven. Om aan het eerste te voldoen heeft ieder instrument een aflezing. Voor het tweede verzorgt PENKO nu een uitbreiding van zijn instrumenten met een intern geheugen waarmee, bij normaal bedrijf, de weeggegevens gedurende minimaal 7 jaar opgeslagen worden. Daarna vervangt het systeem volgens een FIFO-systeem (first in, first out) de gegevens in blokken van ca. 6 % van de inhoud. De informatie per weging bevat minimaal de tijd, de datum, het gewicht en een identificatie. Afhankelijk van de toepassing behoren aanvullende gegevens, tot en met een volledige e-teken registratie, tot de mogelijkheden. Een belangrijke eigenschap is dat dit geheugen zich in het instrument zelf bevindt. De inhoud kan opgeroepen worden, geprint of overgedragen aan een bovenliggend systeem. Deze uitbreiding is onder andere van belang voor toepassingen zoals continu (bandwegers)
Open dit bericht
21-08-2013

Penko lanceert een nieuw instrument voor bandwegers

Type 1020-bw Bandwegers zijn automatiseringen, bestemd voor de controle op alsmede het regelen en totaliseren van continue stromen stortgoed. Veelal wordt hiervoor een gedeelte van de band gewogen (m/l); de belading per meter band. Een bandlengtemeter bepaalt de verplaatsing (l). Het vermenigvuldigen van beide waarden (m/l x l = m) levert de, over de weger verplaatste, massa. Gelijktijdig wordt veelal de bandsnelheid, de verplaatsing per tijdseenheid (l/t), vastgesteld. Hierdoor is (m/l x l/t = m/t) de materiaalstroom of het debiet te berekenen. De nieuwe instrumenten bieden u tijdens bedrijf dan ook een schat aan informatie, namelijk de: 1. totaal verplaatste massa (m). 2. massastroom, de flow of het debiet (m/s). 3. bandsnelheid (l/t). 4. bandbelading (m/l). Naast het verstrekken van deze informatie is het verder mogelijk de toevoer naar de band af te schakelen en/of te regelen. Zo is de materiaalstroom te regelen en kan een vastgestelde massa afgeleverd worden.
Open dit bericht
26-02-2013

Een complete modulaire serie Digitizers type SGM700.

De oplossing voor het probleemloos digitaliseren van weeggegevens Stilstand is achteruitgang. Vers van de pers brengt PENKO een serie digitizers voor krachtmeten, automatisch en niet automatisch wegen. Dit zijn in feite interfaces tussen de rekstrookkrachtopnemers/load cells en systemen voor gegevensverwerking, besturingen en wat dies meer zij. Dankzij de hoge meetsnelheid, 1600 conversies/s, en hoog inwendig oplossend vermogen, 24 bits, is een snelle en nauwkeurige gegevensoverdracht gewaarborgd. Ook biedt deze combinatie goede mogelijkheden voor het bepalen van dynamische effecten dan wel het onderdrukken van ongewenste neveneffecten door een adequate filtering. Alle modellen zijn standaard voorzien van een aansluiting RS485 als veldbus en USB voor het inregelen en verzorgen van een back up. Verder zijn er modellen met RS232/422, Ethernet, CANBUS en Profibus. Om het compleet te maken is ook een analoge uitgang, 0/4 – 20/24 mA, niet vergeten. De kalibratie vindt digitaal, dus snel en gemakkelijk, plaats. Om dit te vergemakkelijken,
Open dit bericht
19-06-2012

Opnemer 420 maakt tank en silometing gemakkelijk en nauwkeurig.

Een nieuwe sensor voor massabepaling Voor het bewaken van de belading van tanks en silo’s staan diverse sensoren ter beschikking. Een aantal hiervan heeft als nadeel dat slechts waargenomen wordt of het niveau van het materiaal zich onder of boven de sensor bevindt. Andere systemen meten weliswaar de vulhoogte, maar op slechts een beperkt oppervlak. Dat oppervlak is niet altijd representatief, stortgoed kent nu eenmaal een los- en laadtalud, dat talud is niet altijd symmetrisch en het stortgewicht wisselt. Het materiaal komt luchtig in de silo en klinkt vervolgens in. Bij meting van vloeistoffen beïnvloedt schuimvorming het beeld. Het kan beter. Door de combinatie van een speciale krachtopnemer met montagehulpstuk wordt het mogelijk direct de belasting van de poten van de tank of silo te bepalen. Interessant hieraan is dat de massa in de silo, en dus niet het volume, wordt vastgesteld. Wisselingen in het stortgewicht, schuimvorming, los- en laadtaluds en dergelijke, spelen daardoor geen rol. De
Open dit bericht
21-12-2011

Weegbesturingen type FLEX nu ook voor mobiel gebruik

De gelijkspanningsuitvoering De serie FLEX-instrumenten bestaat inmiddels uit drie modellen, de 1. standaard FLEX met actieve sense en een variabel aantal ingangen en uitgangen. 2. FLEX-2100, met passieve sense en een vast aantal ingangen en uitgangen. 3. FLEX 2 en 4 ch, geschikt voor 2 of 4 weegsystemen, elk met passieve sense en een variabel aantal ingangen en uitgangen. Veel toepassingen hebben als spanningsbron geen lichtnet maar een accu, 12 of 24 V gelijk. Voorbeelden vindt u in het wegvervoer, het intern transport, de scheepvaart, de offshore industrie, hijswerktuigen en verplaatsbare apparatuur. De afwezigheid van het lichtnet houdt niet automatisch in dat er niets te wegen valt. Vandaar dat wij de bestaande serie uitbreiden met een variant, geschikt voor spanningen van 9 tot en met 24 V gelijk. De bekende eigenschappen, een flexibele controller met hoge meet- en regelsnelheid, voorzien van een operator terminal met “touch panel”, diverse communicatie poorten, ingangen, uitgangen en
Open dit bericht
24-08-2011

Nieuwe compacte 4-kanaals controller

Flex 4- channel Controller Er zijn nog al wat toepassingen waarbij meerdere wegers vanaf een punt bewaakt en/of bestuurd moeten worden. Vaak is ook van geheel of gedeeltelijk gecombineerde besturingstaken sprake. Voorbeelden hiervan zijn: * snelle meerkops vulmachines. * bulkverladingssystemen. * doseerinstallaties. * het bepalen van de ligging van zwaartepunten van machines of machineonderdelen. * het wegen op voertuigen met bepaling van de belasting per as. * het wegen van rijdende spoorwegwagons. * de bewaking van siloparken. * het op de vuilniswagen wegen van aangeleverd afval. Tot op heden bestond de instrumentatie hiervoor uit meerdere instrumenten. Met vernieuwende technologie is PENKO er nu in geslaagd vier instrumenten in een compacte behuizing te combineren. Naast de wegers bevat dit instrument bovendien volledige, razendsnelle, besturingsfaciliteiten en een operator terminal in kleur. Wat wilt u nog meer? De specificaties liegen er niet om: * bediening met een TFT
Open dit bericht
02-03-2011

Nieuwe PENKO besturing voor het vullen op gewicht

type Flex-2100 mv Vullen krijgt vleugels! Verkopen op gewicht heeft de voorkeur omdat het eerlijk is. Dit instrument neemt de laatste belemmeringen weg. Voor het weegplateau of de krachtopnemer(s) is een hoogwaardig meetcircuit aanwezig. De weeggegevens zijn direct afleesbaar, grafisch en in cijfers. Indien gewenst is de informatie ook voor een printer of bovenliggend computersysteem beschikbaar, bijvoorbeeld als e-teken protocol. De werkvolgorde is aan te passen bij de wijze van vullen. De hoge meetsnelheid in combinatie met de toegevoegde intelligentie biedt de beste garantie voor een hoge vulnauwkeurigheid. Het instrument biedt u een flexibele besturing, een operator terminal met “touch panel”, diverse communicatie poorten, ingangen, uitgangen en zo voort. De specificaties zijn die van morgen: * bediening met een TFT touch panel, veelkleurig, hoge resolutie * keuze uit diverse schermen, onder andere afhankelijk van de functie. * een snel meetinstrument, 1600 metingen/s. *
Open dit bericht
03-08-2010

Doseerbesturing type Flex-2100

Succes krijgt een vervolg Penko`s nieuwe doseerbesturing type Flex blijkt zo succesvol dat, binnen een half jaar na het in productie komen, aan de wens `mag het wat minder` voldaan wordt. De nieuwe versie kan alles wat het bestaande model kan, alleen de mogelijkheden tot uitbreiding ontbreken. Daar is immers de `grote broer` voor. Ook deze besturing biedt u een flexibele controller, een operator terminal met `touch panel`, diverse communicatie poorten, ingangen, uitgangen en zo voort. Door de hoge meetsnelheid in combinatie met geavanceerde filtermethodes zijn zelfs dynamische processen beheersbaar. Het meest verrassende is de meegeleverde kant en klare software, met de keuze uit standaard pakketten voor: * destructief en niet-destructief materiaalonderzoek. * gewichtscontrole. * gewichtsselectie (grading) * doseren. * vullen. * continu wegen (bandwegen). * discontinu wegen (hopper wegen). * debiet regelen (loss in weight). Bovendien zijn een aantal rekenfuncties en ontwerpen
Open dit bericht
04-08-2009

Nieuwe PENKO besturing voor vullen op gewicht

type Flex-mv Vullen krijgt vleugels... Verkopen op gewicht had altijd de voorkeur omdat het eerlijk is. Dit instrument neemt de belemmeringen voor het vullen op gewicht weg. Voor het weegplateau of de krachtopnemer(s) is een hoogwaardig meetcircuit aanwezig. De weeggegevens zijn direct afleesbaar, grafisch en in cijfers. Indien gewenst is de informatie ook voor een printer of bovenliggend computersysteem beschikbaar, bijvoorbeeld als e-teken protocol. De aansturing is verregaand aan te passen bij de wijze van vullen. De hoge meetsnelheid in combinatie met de toegevoegde intelligentie biedt de beste garantie voor een hoge vulnauwkeurigheid. Het instrument biedt u een flexibele controller, een operator terminal met ¡°touch panel¡±, diverse communicatie poorten, ingangen, uitgangen en zo voort. Specificaties: * bediening met een veelkleurig, hoge resolutie TFT touch panel * een snel meetinstrument, 1000 metingen/s. * tot 60 ingangen en uitgangen uitbreidbaar. * meerdere
 
 .
 .
 .