Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

elobau Benelux BV
 Europalaan 28
NL-5232 BC   ´s-Hertogenbosch
Nederland
Klik hier voor telefoon en faxnummer

Neem contact op met dit bedrijf
www.elobau.com
www.elobau.com

Bedrijfsvideo

Bedrijfsbrochure


Bedrijfsbrochure

Contactpersonen

persoon, functie afdeling email doorkiesnr
Mevr. Anet Dumoulin, Sales and Marketing Assistent Verkoop 
email
 +31 (0)73 - 210 03 99

Bedrijfsprofiel

elobau levert al sinds jaar en dag wereldwijd haar kwaliteitsproducten, gebaseerd op contact-loze technologie, aan gerenommeerde, en behoort tot de top van internationale leveranciers. Naast een uitgebreid en steeds groeiend standaard assortiment van producten, ontwikkelen en produceren wij op maat gemaakte oplossingen voor diverse industriële toepassingen en voor de Automotive sector. Onder de uitgebreide productlijn bevinden zich componenten en systemen voor bedrijfsvoertuigen, machineveiligheid en niveaumeting.

De sensoren, veiligheidscontrollers, joysticks en hendels, knoppen, tilt schakelaars, hoek sensoren en voertuig componenten worden geproduceerd in onze faciliteiten in Duitsland. Met een totaal van ongeveer 30 dochterondernemingen en distributie partners wereldwijd, garandeert elobau haar klanten een hoge mate van flexibiliteit en snelheid bij het verwerken van orders, alsmede uitgebreide service.

Ons assortiment kan worden verdeeld in vier belangrijke gebieden:
Automotive engineering | Machineveiligheid | Niveaumeting | Sensortechnologie.

Profiteer van onze flexibiliteit in ontwikkeling en de betrouwbaarheid van de productie. Waarom? Omdat flexibiliteit, klantgerichtheid, kwaliteit, snelheid en service aan de basis staan van onze manier van denken en handelen, zowel nu als in de toekomst.

Producten, in rubrieken

Procesbesturing, instrumentatie - Meters, sensoren, transmitters - Niveaumeters, -transmitters
Procesbesturing, instrumentatie - Schakelaars - Benaderingsschakelaars - Inductieve benaderingsschakelaars
Veiligheid - Veiligheidsbesturing
Procesbesturing, instrumentatie - Schakelaars - Niveauschakelaars
Procesbesturing, instrumentatie - Explosieveilige instrumentatie (Atex)
Veiligheid - Machineveiligheid
Doseren, Meten, Wegen - Componenten, hulpmiddelen - Displays

Producten, als trefwoorden

Hoofdtrefwoorden   Subtrefwoorden
Niveau metingexternal link Vlotter schakelaar Niveau Brandstof Water RVS PVC PA PVDF Float Level Switch
Sensorenexternal link Sensor Magneet RVS Hoek sensoren Tilt Sensoren Angle
ATEXexternal link Atex sensor
Machineveiligheidexternal link Machineveiligheid Machine Safety Veiligheidssensoren Safety Sensors Systems Systemen
Zuiglansexternal link vloeistof doseren, industrie
Klapschakelaarexternal link Vlotter schakelaar Niveau Brandstof Water RVS PVC PA PVDF Float Level Switch
Ultrasoonexternal link Niveaumeting, accuraat, compact, richtbuis, tanks, biodiesel
elobauexternal link elobau niveaumeting
capacitieveexternal link monitoring aqueous solutions
Level Inducatorexternal link Configureren

Merken

Merk   Omschrijving
elobauexternal link elobau Sensor Technology, uw specialist voor contactloze sensortechniek

Meer informatie

Productnieuws

Open dit bericht
11-05-2015

Slijtvaste Ultrasone niveaumeting in tanks

Ook goede niveaumeting in tanks met complexe geometrie Vanaf nu kan het niveau van tanks contactloos worden gemonitord met de nieuwe ultrasone niveaumeting 2UF van elobau. Sensor specialist elobau GmbH & Co. KG, gevestigd in Leutkirch im Allgäu, heeft het assortiment niveaumeting, respectievelijk de niveaumeting voor brandstoftanks voor off-highway voertuigen, uitgebreid, met een niveaumeter met analoog uitgangsignaal op basis van ultrasone technologie. De ultrasone pulsen worden opgewekt in de kop van de sensor. Deze worden gereflecteerd door het oppervlak van de vloeistof en terug gestuurd naar de sensor. Door het meten van de looptijd wordt het niveau berekend en omgezet naar een analoog signaal. Hierdoor wordt met de toenemende behoeften voor nog nauwkeuriger niveaumeting van brandstof rekening gehouden. Dankzij dit slijtvaste meetprincipe, wordt aan de vraag van de landbouw- en bouwmachine fabrikant voor onderhoudsvrije componenten voldaan. Het contactloze meetprincipe voorkomt contact met het te meten medium.
Open dit bericht
06-03-2015

Klapschakelaar voor grenswaarde-detectie

elobau klapschakelaars met Reed technologie De klapschakelaars van elobau zijn onderdeel van het pakket niveau meting. De elobau klapschakelaars zijn gebaseerd op Reed technologie. Elobau heeft verschillende varianten in haar uitgebreide pakket, waaronder bijvoorbeeld een type met een korter profiel, waardoor deze in zo goed als alle tanks past. De elobau klapschakelaars zijn op een dusdanige manier ontworpen dat ze eenvoudig in een tank te integreren zijn. elobau biedt u meerdere typen, allen met verschillende montage opties. Verschillende materialen zijn beschikbaar, afhankelijk van het medium. In de drijver bevindt zich een magneet. Door het veranderen van het vloeistof niveau beweegt deze naar of van de behuizing, waarin een Reed element gemonteerd zit. De contactloze Reed technologie verzekerd u van een langere levensduur, met meer dan 1 miljoen schakelmomenten. De klapschakelaar is te gebruiken bij een temperatuurbereik van -25ºC tot +105ºC. De klapschakelaar met geïntegreerd draad en flexibel
Open dit bericht
images
06-02-2015

Aanzuiglansen met niveaumeting van Elobau

Elobau presenteert u haar aanzuiglansen. De zuiglans met niveaucontrole wordt voornamelijk gebruikt voor het doseren van vloeistoffen in industriële vaatwassers en wasmachines voor de industrie. Maar ook voor autowasstraten, pompen en in het zwembadtechnieken is de zuiglans een bijzonder geschikt product. De aanzuiglansen van Elobau kenmerken zich allereerst door de eenvoud in het configureren zodat ze perfect passen in uw container of tank. Elobau biedt u twee verschillende montage mogelijkheden; standaard aanpasbare schroefverbindingen of een houder speciaal voor uw container voor een 43mm opening. De lans kan tevens uitgevoerd worden met een additionele detectie, en tweede drijver. De Elobau zuiglans is uitgevoerd met de betrouwbare contact-loze meettechnologie die u reeds van Elobau gewend bent. Een magneet in de drijver beweegt zich langs een Reed element in de behuizing. De contact-loze Reed technologie verzekert u van een verlengde levensduur, met
 
 .
 .
 .