Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl
Zoeken

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Emerson NextGen 2017

Stuur per email
Twitter dit bericht
Emerson NextGen 2017, Conferentie/workshop, 14 september 2017, Dordrecht
 

Conferentie/workshop

DordrechtToegang: gratis (na registratie)

De 4e editie van Next Gen komt eraan. Meld u nu aan en bezoek Next Gen in Dordrecht op 14 september a.s. van 15.30 uur - 22.00 uur.

Emerson Automation Solutions organiseert de 4e editie van Next Gen, hét innovatieplatform voor wie operation certainty het “nieuwe normaal” is binnen de procesindustrie.

Tijdens Next Gen delen eindgebruikers en serviceverleners hun successen, ervaringen en ontwikkelingen rondom het thema ”Leading the plan of today”.
Zij zullen u inspireren met hun lezingen en workshops hoe zij de veiligheid, beschikbaarheid en winstgevendheid van fabrieken en installaties weten te optimaliseren door op een slimme manier de betrouwbaarheid van hun installaties te verhogen en te innoveren op het gebied van onderhoud met als resultaat een innovatief en vooruitstrevend klimaat om continu te verbeteren. En met succes!

Het programma belooft weer een inspirerende middag en avond te worden die u uitdagen om kennis, resultaten en toekomstvisies te delen. Ook geeft onze key-note speaker Robert Doornbos een kijkje in de snelle wereld van de autosport en spiegelt deze aan de procesindustrie.

Meld u nu aan door op onderstaande link te klikken en neem kennis van dit onderhoudende programma.

Meer informatie

Externe link
  ► Externe link

Organisator

 
 .
 .
 .