Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Certified Cost Professional (CCP) in de praktijk

Stuur per email
Twitter dit bericht
Certified Cost Professional (CCP) in de praktijk, Training, , Rotterdam
 

Training met een duur van 11 dagen, start

op in Rotterdam
op in RotterdamToegang: betaald

De enige opleiding ter wereld waarin de praktijk van de cost professional centraal staat en waarin u tevens wordt opgeleid voor het officiŽle Certified Cost Professional (CCP) examen van de AACE, de International Association of Cost Engineers!

Wat leert u in deze opleiding?
Een professionele cost engineer c.q. een Certified Cost Professional (CCP) is van levensbelang voor de winstgevendheid van projecten. In deze praktijkopleiding - de enige ter wereld die zowel de praktijk als de voorbereiding op het internationale Certified Cost Professional (CCP) examen van de AACE behandelt - nemen de zeer ervaren docenten alle fijne kneepjes van het vak met u door. Aan de hand van de beste, internationaal beproefde technieken voor estimating, planning en cost control, komen alle aspecten van kostenbeheersing gedurende elke fase van een project uitgebreid aan de orde.

Over de Association of Cost Engineers (AACE)
De Association for Advancement of Cost Engineers (AACE) International is opgericht in 1956 en is een non-profit organisatie. De vereniging heeft meer dan 8.600 leden in bijna 100 landen. AACE is de grootste organisatie ter wereld die het hele spectrum van cost management bestrijkt.

Meer informatie

Organisator

Ga naar de bedrijfspagina van de organisator

IMF Academy

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van veelal schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van tal van (vaak certificerende) post-HBO opleidingen, masterclasses en trainingen. IMF is al meer dan 25 jaar actief op de Nederlandse markt. Internationaal worden onze cursussen gekocht en bezocht door organisaties uit meer dan 40 verschillende landen.
 
 .
 .
 .