Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Safety Integrity Level (SIL)

Stuur per email
Twitter dit bericht
Safety Integrity Level (SIL), Training, 3  dagen, start op  4 april 2017, Amsterdam
 

Training

AmsterdamToegang: betaald

3-daagse training
Safety Integrity Level (SIL)
4, 5 & 10 april 2017.

Leer hoe u risico’s een SIL waarde geeft en deze koppelt aan de integriteit van nieuwe en bestaande veiligheidssystemen.

Tijdens deze compacte, onafhankelijke en praktijkgerichte training leert u SIL volledig en volgens de norm te implementeren. Van het berekenen en ontwerpen van SIL loops, het opstellen van testdocumenten tot het waarborgen van correcte naleving binnen uw organisatie.

Veiligheid in industriële omgevingen staat niet alleen hoog op úw agenda. Het Ministerie SZW verwacht dat u uw risico’s op heldere wijze aantoonbaar maakt en de Arbowet verlangt een gedegen risico-inventarisatie. SIL blijkt hiertoe uitstekend gereedschap! Het gebruik van SIL wordt dan ook gestimuleerd door de
Inspectie SZW. Bovendien maakt de mathematische aanpak van SIL uw risico’s zodanig inzichtelijk, dat dit kan leiden tot lagere verzekeringspremies.

Na afronding van de training ontvangt u een SIL Kennis Certificaat. Dit kenniscertificaat is een adequate bevestiging van de kennis die als norm wordt gesteld. Hiermee maakt u aantoonbaar dat u conform de norm ‘SIL-deskundig’ bent!

Meer informatie

Organisator

Ga naar de bedrijfspagina van de organisator

IIR Institute for International Research

Institute for International Research (IIR) biedt als kennis- en netwerkorganisatie al ruim 25 jaar de meest actuele vakinhoudelijke kennis voor professionals: hoog gewaardeerde en praktijkgerichte conferenties, trainingen en netwerk bijeenkomsten die u verder helpen in uw carrière. Bent u een hoogopgeleide beslisser, actief op strategische posities in het bedrijfsleven of de overheid, Neem dan deel aan onze bijeenkomsten en overleg met koplopers uit uw vakgebied: uw netwerkmoment bij uitstek.
 
 .
 .
 .